Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Scanners >> Content
Wat zijn de toepassingen van Scanners ?
Een scanner is een optioneel stuk computerhardware die licht om beelden vast te leggen en te vertalen naar bestanden van een computer kan lezen en weergeven maakt gebruik van gereflecteerd . Scanners komen in hoog - en lage - resolutie versies , en kan afbeeldingen in zwart -wit of kleur scannen . De basisfuncties van een scanner kan worden aangepast aan een breed scala aan toepassingen , afhankelijk van de behoeften . Kopiëren

Een veel voorkomende gebruik voor scanners is het kopiëren . Als u meerdere exemplaren van een flyer , poster , werkblad of een soortgelijk document te maken en hebben geen toegang tot een traditionele copier niet , kan een scanner worden gebruikt om een ​​computer -bestand voor uw document kan worden afgedrukt zo vaak als u maakt nodig , uitgaande van uw computer is aangesloten op een printer . Ook, in tegenstelling tot een kopieerapparaat , een scanner geeft u de mogelijkheid om uw document te bewerken voordat u uw kopieën af te drukken .
Archivering

Een andere populaire gebruik van scanners is digitale archivering . Digitaal archiveren is het proces van het maken en opslaan van digitale kopieën van papieren documenten . Deze documenten kunnen ook iets van persoonlijke documentatie en fiscale administratie aan familie brieven en bescheiden . Met meer dan een kopie van waardevolle documenten maakt de informatie in deze documenten dat veel gemakkelijker om te herstellen in het geval de originele documenten zijn verloren , gestolen of vernietigd .
Onderzoek
< br

Scanners > zijn ook nuttig voor onderzoeksdoeleinden . Langlopende onderzoeksprojecten , of het nu voor school of bedrijf , hebben vaak behoefte aan informatie moet worden verzameld van geleende bibliotheek boeken of andere particuliere bronnen . Als de informatie in deze bronnen nodig zijn voor later onderzoek is , kan het op een later tijdstip worden gescand in de computer en verwezen zonder de noodzaak van het oorspronkelijke boek of document . Dit stelt u in staat om de bron terug te keren zonder dat de informatie in het.
Foto's delen

U kunt ook gebruik maken van scanners om hard copy foto's delen met vrienden en familie via het Internet . Terwijl de digitale fotografie is uitgegroeid tot de heersende formaat voor professionele en amateur fotografen , veel mensen hebben nog steeds oude familie foto's gemaakt met de traditionele film -camera's en dus werden nooit digitaal opgenomen . Scanners toestaan ​​om digitale kopieën van deze foto's die kunnen worden geplaatst op sociale netwerksites zoals Facebook of rechtstreeks per e-mail aan verre vrienden en familie te creëren .

Previous: Next:
  Scanners
·Functies van een veiligheidsin…
·Hoe gebruik ik een scanner /co…
·Mijn Scanjet 5470c niet werken…
·Hoe je barcodes lezen 
·Hoe te 35mm film en dia's conv…
·Scannen van een afbeelding voo…
·Hoe om documenten te scannen o…
·HP scanner Problemen oplossen 
·HP Deskjet 3600 Problemen oplo…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe de BIOS Password Reset op de Dell 91…
·VHS naar DVD instructies 
·Hoe maak je een banner op de Epson 7600 …
·Intel Celeron 420 CPU-prestaties 
·Hoe maak je een ISA Server 2004 configur…
·Hoe te papierdikte instellen op een 3880…
·Hoe te Moederbord Geheugen Test 
·Hoe een Apple Computer 's Achtergrond Ve…
·Hoe maak je een Water Cooling Installeer…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com