Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Upgrades >> Content
Hoe maak je een Water Cooling Installeer Sapphire ATI Radeon HD 4850
Sapphire 's Radeon Vapor - X HD 4850 is een krachtige 1 GB grafische kaart voor desktop computers . Door zijn hoge prestaties , het warmt snel op , en te helpen houden het koel , het voorzien van een waterkoeling systeem, zodat het zal draaien op zijn hoogst mogelijke prestaties en efficiëntie . De HD 4850 ondersteunt HDMI-uitgang voor HD- gaming en video -compatibiliteit , en het afspelen van Blu - Ray ondersteunt . Inbouw van de kaart mag niet langer duren dan 10 minuten . Instructies
1

Zorg ervoor dat uw computer compatibel is met de grafische kaart voordat u deze installeert. Want het is een krachtige grafische kaart , het vereist een moderne , krachtige computer om het beste gebruik van te maken . Het vereist minimaal 1 GB RAM-geheugen en een moederbord met een X16 graphics lane PCI Express -sleuf . Als u van plan om de HDMI-uitgang van de kaart te gebruiken , zorg ervoor dat uw monitor HDCP ( High - Bandwidth Digital Content Protection ) compliant . Kopen van 2

Controleer of er geen kabels zijn aangesloten op uw pc , dan verwijderen het zijpaneel om toegang te krijgen tot het moederbord . Als u een grafische adapter die momenteel in uw pc , deze nu verwijderen .
3

Zoek uw PCI Express -sleuf (waarschijnlijk dezelfde die uw oude grafische kaart gebruikt ) en steek uw Radeon HD 4850 . Zorg ervoor dat u het paneel helemaal in , maar forceer het niet te ver . Zodra het stevig op zijn plaats , schroef de kaart in achterpaneel van uw pc .
4

Monteer het zijpaneel weer op zijn plaats en zet al uw kabels terug in je PC . U moet tijdelijk gebruik van het moederbord video-uitgang tot je de drivers voor je Radeon HD 4850 te installeren . Verander uw PC weer aan .
5

Plaats de installatie- cd die bij de Vapor - X HD 4850 kwam en volg de instructies om de drivers voor de grafische kaart te installeren . Als u de cd niet hebt , ze downloaden van de Sapphire website . ( Zie Bronnen ).
6

Herstart uw computer na de installatie . Verwijder uw monitor video-ingang kabel van de onboard video-uitgang en steek deze in de Radeon HD 4850 's output poort . Wijzig de schermresolutie indien nodig om de monitor maximale resolutie overeenkomen .

Previous: Next:
  computer Upgrades
·Hoe kan ik een Acer Aspire T69…
·Hoe je de harde schijf upgrade…
·Hoe Dell PC Restore -partitie …
·Hoe kan ik handmatig Make My c…
·Hoe kan ik Vervang de onboard …
·Specificaties voor de Centrino…
·Hoe de Memory Chip op een Fuji…
·Hoe kan ik een Dell 8500 Proce…
·Hoe Memory In de Dell XPS One 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe de Pointer Speed ​​ligt op een Bluet…
·Hoe een geïntegreerde grafische kaart u…
·Hoe maak je een tweede ATA-harde schijf …
·Computer UPS Voordelen 
·Hoe uw computer resetten zonder verlies …
·Hoe maak je een HP 895CXI Printer uitlij…
·Hoe te Pen Ink Make 
·Hoe kan ik een antenne van een Router Ve…
·Wat is de AP- modus op een draadloze net…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com