Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Upgrades >> Content
Hoe kan ik een Dell 8500 Processor Upgrade
Wanneer uw Dell Inspiron 8500 laptop draait elke vorm van software-programma , van games tot spreadsheet-toepassingen , is het gebruik van de centrale verwerkingseenheid . Als u meer geavanceerde software aan te schaffen , uiteindelijk de bestaande processor kan niet genoeg snelheid om adequaat te draaien nieuwe programma's met hogere systeemvereisten . Het upgraden van de bestaande mobiele Pentium 4 processor thuis vereist slechts een paar standaard tools en de moed te kraken openen geval uw laptop . Wat je nodig hebt
Platte kop schroevendraaier
kruiskopschroevendraaier
Socket 478 mobiele processor
Toon Meer Aanwijzingen
1

Haal de Dell Inspiron 8500 uit de muur stopcontact en verwijder alle van de aangesloten kabels . Schakel de laptop en sluit het LCD- deksel .

Flip 2 over de Dell- laptop , zodat de batterij naar boven wijst . Stel de 8500 op een stabiel werkgebied . Verplaats de zilveren vergrendeling baai batterij naar rechts en trek vervolgens de accu .

Touch 3 het ongeverfde metalen paneel op de achterkant van de laptop om de statische elektriciteit te ontladen in uw handen . Flip over de 8500 en open de LCD zodat de laptop plat ligt op 180 graden .
4

Zoek de lange , plastic bedieningspaneel stuk direct boven de 8500 's toetsenbord. Plaats het uiteinde van een platte schroevendraaier onder de rechterrand van het bedieningspaneel . Til omhoog totdat het paneel ontgrendeld uit de laptop geval .
5

Verwijder het bedieningspaneel en leg het opzij . Zoek het toetsenbord schroeven boven de " F4 " en " Print Screen " toetsen . Verwijder de beide schroeven met een kruiskopschroevendraaier .
6

Trek het toetsenbord naar u toe tot u de kabel verbindt het toetsenbord op het moederbord kunt bekijken . Haal de stekker van de kabel en trek het toetsenbord van de Dell 8500 .
7

Zoek de metalen koeleenheid aan de linker einde van het moederbord dat zich boven de 8500 's processor . Verwijder de vier schroeven waarmee de koeleenheid op het moederbord .
8

Til de koeleenheid naar boven en vervolgens naar links om deze uit het moederbord te verwijderen . Plaats het uiteinde van de platte kop schroevendraaier in de borgschroef aan de linkerrand van de processor .
9

Draai de schroevendraaier linksom totdat de processor ontgrendelt uit het moederbord socket . Pak twee verschillende kanten van de processor en trek het uit het stopcontact .

Plaats 10 de nieuwe processor eenheid van de socket . Lijn de pennen aan de onderzijde van de processor met de uitsparingen in de houder en duw de processor beneden . Draai de borgschroef rechtsom met de platte schroevendraaier om de processor te vergrendelen .
11

Zet weer in elkaar elk van de onderdelen in de volgorde waarin ze werden verwijderd . Schakel de Dell Inspiron 8500 .

Previous: Next:
  computer Upgrades
·Radeon HD 3870 specificaties 
·Hoe te eMachine Hardware Memor…
·Afmetingen van de Radeon 4850 …
·Hoe kan ik een Intel Celeron D…
·Gids voor PC Shopping : Proces…
·Hoe te CCFL verlichting instal…
·Hoe upgrade ik een Celeron 2 G…
·Hoe maak mijn pc sneller opsta…
·Hoe maak je een Seagate 500 GB…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·DIY Pixel Qi schermen 
·Hoe u het meeste uit van Laptop Graphics…
·Hoe te lezen CPU Temperature afstand 
·Hoe te Mixed Memory Voeg toe aan een des…
·Hoe maak je een 1.44 diskettestation in …
·Hoe maak je een Toughbook Keyboard Verva…
·Hoe schoon & Installeer Windows Drivers …
·Hoe te starten vanaf een niet- opstartba…
·Specificaties voor een Mac Mini G4 1,4 G…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com