Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Scanners >> Content
Definitie van een flat bed scanner
Scanners zetten het gereflecteerde licht van een fysiek object in zijn digitale equivalent en stuur het resultaat naar een computer . In de meeste gevallen , worden scanners gebruikt om fysieke documenten te converteren naar digitale degenen die kunnen worden opgeslagen op een harde schijf , gedeeld via netwerken of het internet , of bewerkt met software (als Optical Character Recognition wordt gebruikt ) . Sinds flat bed scanners scannen vele soorten documenten , zoals boeken , ze zijn veelzijdiger dan andere scanners . Lamp ( Light Source ) op Twitter

Het menselijk oog heeft gereflecteerd licht voor de wereld en flat bed scanners hoeft gereflecteerd licht om documenten te reproduceren zien . Afhankelijk van de opzet , flat bed scanners maken gebruik van een koud of warm Cathode Fluorescent lamp , Xenon gasontladingslamp of LED's als lichtbron . Deze lichtbron wordt in-en uitgeschakeld door een interne lichtere eenheid en het komt uit het document dat wordt gescand . Sinds lichtbron van een scanner is gemonteerd op een bewegende scan hoofd , is het in staat om gelijkmatig te belichten elk deel van een document .
Motor

Flat bed scanners
gebruik maken van een stappenmotor en riemaandrijving om precies te bewegen een scan hoofd , met een omvormer , lamp , lichtgevoelige matrix en optische eenheid , over een document dat wordt gescand . De stappenmotor maakt van een spindel met de klok mee en tegen de klok in incrementele stappen om de scan hoofd staat te stellen documenten nauwkeurig te reproduceren als het beweegt over hen . Rotatie deze spindel wordt overgedragen aan de riemaandrijving die de scan hoofd heen en weer beweegt onder het glas ( scanning bed ) waar het document u scant rust .
Matrix ( Lens ) < br >

de Matrix van een flat bed scanner is de meest kritische component want het ontvangt gereflecteerde licht van gescande documenten en zet de kleur en helderheid in elektrische signalen . Flat bed scanners gebruik maken van een van de twee Matrix ontwerpen , een Contact Image Sensor ( CIS ) ontwerp dat wegvloeit USB stroom , maar heeft een maximale optische resolutie van 1200 DPI ( Dots Per Inch ) of een Charge - Coupled Device ( CCD ) ontwerp dat behoefte heeft aan een aparte voedingsbron , maar heeft een maximale optische resolutie van 2400 DPI . Wanneer gereflecteerde licht van de bewegende scanner lamp valt op Matrix sensorcellen , wordt het elektronen en hoe helderder het licht worden de meer elektronen geproduceerd . De Matrix vergroot ook deze elektronen hen een waarde van de Analoog naar Digitaal Converter kan lezen om te geven .
Analoog naar Digitaal Converter

De elektrische waarden de Analoog naar Digitaal Converter ontvangt uit de Matrix zijn spanningen deze vertaalt in pixels die zwart , wit of grijstinten op het gescande document . Flat bed scanners kleurwaarden genereren ook door drie keer het scannen van documenten en het versturen van gereflecteerd licht door rode , groene en blauwe filters . De Analoog naar Digitaal Converter leest deze gefilterde resultaten als spanningswaarden en vertaalt deze in bijpassende kleuren pixels .

Previous: Next:
  Scanners
·Hoe werkt een handheld scanner…
·Specificaties voor Coolscan 4 
·Hoe om documenten te scannen m…
·Hoe te Knopopties wijzigen op …
·Hoe maak je een USB -scanner c…
·Hoe de inkt wijzigen in een Ep…
·Scannen van een origineel beel…
·Scanners die compatibel zijn m…
·Hoe te Microfilm converteren 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
  Hardware Articles
·Hoe te Moederborden & Processors Vervang…
·Specificaties voor de HP ze5200 
·Hoe te beginnen een Logitech Webcam C120…
·Hoe je Black Ink Spots Verwijder bij het…
·De specificaties voor de Asus Eee PC 120…
·Hoe te verwijderen Airport Van een Mac-l…
·Hoe kan ik een laptop on a Plane Run Zon…
·Compaq 5360 Specificaties 
·Hoe te bekijken wat er op de stick in DO…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com