Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Upgrades >> Content
Hoe te Moederborden & Processors Vervang
Swapping uit het moederbord van een desktop computer en processor is een van de makkelijkste manieren om de prestaties te verbeteren , terwijl de uitbreiding van haar levensduur . Echter , kan dit proces lijken nogal intimiderend voor een beginner . Maak je geen zorgen ; computer onderdelen zijn ontworpen om gebruiksvriendelijk , die een taak zoals het vervangen van het moederbord en de processor relatief snel en probleemloos maakt . Een goede en inbouwen van het moederbord en de processor kan ongeveer een uur , afhankelijk van de vaardigheid en ervaring van de gebruiker . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
Vlakkopschroevendraaier
koelpasta
Toon Meer Aanwijzingen
Voorbereidingen voor Demontage
1

Koppel het netsnoer en andere kabels los van de computer zaak . Plaats het geval op een vlak, horizontaal oppervlak . Kopen van 2

Draai en verwijder de schroeven van de beschermkappen aan het chassis .
3

Verwijder de voorkap van het chassis . Schuif het zijpaneel weg van het chassis en zet het opzij . Plaats het chassis op zijn kant.
De processor verwijderen
4

Trace van de draden die lopen van de ventilator van het koellichaam en de processor op het moederbord . Koppel de bedrading en zet het opzij .
5

Zoek de hendels of bevestigingsmiddelen die de heatsink op zijn plaats houden . Ontgrendel deze mechanismen en trek de warmte zinken weg van de processor .

Release 6 de lading hendel haak uit het stopcontact beschermkap . Houd de belasting plaat met je linker wijsvinger en zorgvuldig verwijderen van de beschermkap met uw rechterduim terwijl u op het midden met uw wijsvinger .
7

Til de processor recht uit het stopcontact . Niet wiebelen of wig de processor omhoog , dit kan de socket pinnen beschadigen
verwijderen Moederbord
8

Trek de draden aansluiten van de drives , ventilatoren en voeding . het moederbord . Gebruik flex - banden met extra lengte van de draad te consolideren .
9

Druk de vergrendeling lipjes aan beide zijden van de AGP -en PCI-slots . Til de AGP -en PCI-kaarten uit de sleuven . Druk de vergrendeling lipjes aan beide zijden van de RAM- slots en til de RAM-modules uit de sleuven .
10

Verwijder de schroeven waarmee het moederbord op zijn plaats . Til het moederbord uit het chassis . Verwijder stof en ander vuil van de zaak met een droge doek en een fles met samengeperste lucht . Pop de oude I /O- beugel uit het chassis , indien nodig .
Vervangen van het moederbord en de processor
11

Haal de nieuwe moederbord uit de beschermende verpakking . De nieuwe processor moet compatibel zijn met het nieuwe moederbord .
12

Let op de oriëntatie inkepingen en indicatoren op de nieuwe processor . Plaats de processor in de socket lichaam , met de oriëntatie toetsen op de socket lichaam rij met de uitsparingen op de processor . Sluit de belasting plaat over de processor . Druk op de bovenplaat , terwijl het vergrendelen van de lading hendel op zijn plaats .
13

Breng een dun laagje koelpasta aan de onderzijde van het koelelement en de ventilator vervangen , indien nodig. Plaats het koelelement op de processor en gebruik de hendels of bevestigingsmiddelen aan de vast te zetten . Sluit de heatsink fan kabels op het moederbord .

Controleer 14 dat de vogels aan de onderkant van het chassis overeenkomen met de schroefgaten op het nieuwe moederbord . Verplaatsen of voeg extra risers als dat nodig is. Installeer de nieuwe I /O bracket op het onderstel met de hand. Verlaag het moederbord in de behuizing chassis . Beveilig het moederbord op zijn plaats met schroeven en draai ze vast.
15

Plaats de RAM- modules in de juiste aansluitingen . Plaats de AGP -en PCI-kaarten in hun kassen . Druk op de kaarten zodat ze correct worden geplaatst . Sluit de drive , ventilator en voeding draden aan het moederbord .
16

Sta het geval rechtop en plaats de voor-en zijpanelen . Draai de schroeven van de deksels op hun plaats . Sluit het netsnoer en andere kabels aan op de computer zaak . Zet de computer en voer het " BIOS " Setup scherm om de nieuwe instellingen aan te passen .

Previous: Next:
  computer Upgrades
·Hoe je IDE Drivers Update 
·Hoe om te upgraden Dell Inspir…
·Wat is het beste voor Computer…
·Hoe maak je een 5 tot 6 - jaar…
·Hoe een notebook Fan Vervang 
·Hoe kan ik een oude PC Upgrade…
·Pro & tegens van een BTX moede…
·Hoe te Videokaarten Upgrade vo…
·Wat is het verschil tussen 128…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te Weerstanden Georganiseerd 
·Hoe vindt u een Acer Serienummer 
·Hoe je de webcam gebruiken op een HP G71…
·Hoe u de HP Officejet J6400 Wirelessly v…
·Hoe kan ik een Acer Ferrari 4000 Keyboar…
·Hoe te Printspooler problemen op te loss…
·Hoe Network drivers te downloaden 
·Presario 6000 Specificaties 
·Hoe maak je een Gelijkstroomconnector Fi…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com