Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Scanners >> Content
Software voor Scanner HP 2170
De all - in-one Hewlett - Packard PSC 2170 kunt u scannen, afdrukken en kopiëren foto's en documenten . Scanner onderdeel van de printer maakt gebruik van HP foto-en beeldbewerking voor het verwerven van foto's en documenten die u niet van plan om de vorm van tekst uit te pakken voor het bewerken . Voor documenten met tekst die u wilt bewerken , de scanner maakt gebruik van Readiris Pro Optical Character Recognition software . Beide programma's installeren wanneer je in eerste instantie het instellen van de printer . HP Foto en imaging

HP Foto en imaging automatisch gestart wanneer u op de knop "Scannen" en de "Start Black" of "Start Color " -knop op het voorpaneel van de printer . Het programma activeert scanner van de printer en verwerft het beeld of document op het glas van de scanner . Nadat het scanproces is voltooid , HP Foto en imaging converteert het document naar een digitale JPEG- bestand dat u kunt aanpassingen binnen het programma, waaronder het aanpassen kleuren , helderheid en contrast te maken . Na het aanpassen , kunt u de gescande afbeelding /document op uw computer , schijf op te slaan of te delen via e-mail . U kunt ook starten HP foto-en beeldbewerking door te klikken op het pictogram op het bureaublad van uw computer . Het programma installeert van de HP 2170 's installatieschijf.
ReadIris Pro

ReadIris Pro scans en uittreksels tekst uit een afgedrukt document HP PSC 2170 is het scannen en plaatsen van de tekst in een bewerkbaar bestand op uw computer . U kunt het bewerkbare bestanden binnen elke tekstverwerker of teksteditor zoals Notepad , Microsoft Word , WordPad , TextEdit of een soortgelijk programma te openen . Readiris Pro is te bereiken door te klikken op het pictogram van het programma op het bureaublad van uw computer . Of door te navigeren naar de map HP PSC 2170 via het menu " Alle programma's " en klikken Readiris Pro , als u Windows , of door de toegang tot de map HP PSC 2170 vanuit de map van je Mac Applications en klikken ReadIris Pro .

Windows Driver

Uw Windows- stuurprogramma HP 2170 is niet een apart installatieprogramma of de disc niet nodig . Windows 7 detecteert automatisch de printer wanneer u deze aansluit op een van de Universal Serial Bus -poorten van uw computer . Het besturingssysteem maakt verbinding met de server Windows Update via het internet en laadt de nieuwste stuurprogramma voor uw HP 2170 . Uw computer zal u vragen bij installatie van de driver is voltooid .
Mac Driver

Als een Mac gebruikt, wordt het apparaat driver van de printer uit de HP 2170 installatie CD geladen , samen met HP Foto en imaging en Readiris Pro OCR . Volg de aanwijzingen op het scherm om de installatiewizard te voltooien na het plaatsen van de schijf . Het installatieprogramma zal u vragen wanneer de bestanden worden geïnstalleerd .

Previous: Next:
  Scanners
·Hoe maak je een Konica Minolta…
·Hoe te filmrolletjes ontwikkel…
·Hoe maak je een scanner gebrui…
·Hoe Vergelijk Scanners 
·Instructies over hoe je een Do…
·Wat betekent DPI Mean in Scann…
·Installatie-instructies voor e…
·Hoe te kopen Biometrische hand…
·Hoe te Dia's op een HP G4050 S…
  Related Articles
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe om video te converteren naar Apple i…
Hoe u Windows Media video's converteren …
Hoe je Aanmelden voor een Apple -account…
De beste Stylus Pennen voor de iPad 
Trucs voor de iPad 
Aanbevolen Apps voor de iPad 
Hoe te optimaliseren voor de iPad 
Hoe maak je een SIM-kaart wijzigen een i…
  Hardware Articles
·Hoe om programma's en gegevens kopiëren…
·Hoe een BIOS chip 
·Hoe maak je een CPU handmatig formattere…
·Specs voor een LMR200 coaxiale 
·Verschillen tussen een externe harde sch…
·Hoe kan ik een HP LaserJet 4250 Probleme…
·Hoe stel ik twee thuiscomputers met het …
·Hoe maak je een computer op een vliegtui…
·Problemen met een Dynex DX - WDCMBO 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com