Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe maak je een computer op een vliegtuig Gebruik
Met behulp van een computer op een vliegtuig zou geen uitdaging zijn voor iedereen , maar er zijn bepaalde regels en voorzorgsmaatregelen die moeten worden gevolgd voor de persoonlijke veiligheid en het comfort van u en uw medepassagiers . In het algemeen , dit vereist wordt persoonlijk aandacht voor signalen met betrekking tot het opstijgen en landen , de aankondigingen van de piloot en collega- medewerkers , en of het draadloze internet ontvanger in de computer is uitgeschakeld . Wat je nodig hebt
Koptelefoons
Toon Meer Aanwijzingen

Controle 1 of passagiers mogen hun computers te openen . Bij het ​​opstijgen en kort voor afdaling van het vliegtuig voor de landing , zijn passagiers niet toegestaan ​​om hun computers op . Turbulentie kan de computer weg te vallen van zijn eigenaar , potentieel verwonden andere passagiers en zelfs de eigenaar zelf . Als een vuistregel , aandacht besteden aan de gordel bord boven uw stoel . Als u niet verplicht om een ​​veiligheidsgordel te dragen op een gegeven moment , dan is het gebruik van een computer op dat moment afgeweken moet worden ook.

Turn 2 van de draadloze ontvanger op de computer te allen tijde. Vaak zal een schakelaar aanwezig is in de voorkant van de computer , zodat u direct zet de receiver aan of uit . Als alternatief is er meestal een snelkoppeling embleem aan de onderkant rechts van het scherm voor niet - Mac- laptop -gebruikers die hen in staat stelt om de draadloze ontvanger aan of uit . Bezitters van een Mac- laptop zal waarschijnlijk hebben dezelfde optie , maar dichter bij de bottom- midden of bovenkant van het scherm . Hoe dan ook , moet de draadloze ontvanger worden uitgeschakeld .
3

Gebruik hoofdtelefoons bij het luisteren naar muziek of het kijken naar een film op uw laptop . Het is een gemeenschappelijke hoffelijkheid om zo en in sommige gevallen een werkelijke nood doen om niet te storen andere passagiers . Er is geen regel tegen het gebruik van een laptop in de nacht ( bijv. tijdens een vlucht 's nachts wanneer andere passagiers slapen ) , maar het is problematisch om de laptop muziek-en video- installaties te gebruiken met schaamteloze minachting richting van het comfort van anderen .
< Br >

Previous: Next:
  laptops
·Toshiba Tecra Problemen 
·Dell 6400 Specs 
·Mijn Dell Inspiron 1000 start …
·Hoe kan ik een laptop Hook op …
·Ik heb per ongeluk een vooraf …
·Hoe te testen Mijn batterij op…
·Toshiba Satellite 1100 Z3 Demo…
·Waar te koop Laptop Shells 
·Beschrijving van Havens in een…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·How to Get Rid van de Onderstreep in Hyp…
·De beste plaatsen om printers kopen 
·Hoe om te controleren hoeveel beschikbar…
·Hoe maak je een BenQ Drive Met behulp Do…
·Hoe Memory Voeg toe aan een Dell E520 
·Web TV -antenne Informatie 
·Substituten voor een Floppy Drive 
·Hoe maak je verbinding een Droid om een …
·Hoe te Zet de Ambient Light Sensor op ee…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com