Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Beschrijving van Havens in een HP Pavilion dv2000
De HP Pavilion dv2000 serie laptops werden in 2006 geïntroduceerd . De DV2000 wordt geleverd met 80 GB aan opslagruimte , een 14,1 - inch diagonaal scherm en een 1,83 GHz processor . Het toestel is gericht op occasionele gebruikers en is geschikt voor het afspelen van films , muziek en bepaalde spellen , en is uitgerust met een scala aan poorten die een scala aan functionaliteit te ondersteunen . Firewire

Het apparaat wordt geleverd met een standaard Firewire poort . Firewire wordt gebruikt voor high - definition video streamen vanaf camcorders in de laptop , waar de beelden kunnen worden vastgelegd door video capture software .
USB

De DV2000 heeft drie USB 2.0-poorten . USB worden gegevens van externe apparaten in de computer . Muizen, toetsenborden , laptop koelers , externe antenne , externe harde schijven , flash drives en andere accessoires te gebruiken USB aan te sluiten op een computer .
S - Video

De S - video-poort stelt gebruikers in staat om hun laptop aansluiten op een televisietoestel dat een S - video -ingang heeft . S - video is in staat om de overdracht van standaard definition video , zodat u in staat om uw TV te gebruiken als een externe standaard definition-monitor zal zijn; S - video kabels niet goed overdragen . De DV2000 is uitgerust met een standaard S - video-poort .
Mic en Hoofdtelefoon

De laptop wordt geleverd met een microfoon -ingang voor het opnemen van spraak in uw computer en twee 3,5 mm hoofdtelefoon aansluitingen zodat twee personen in luisteren tegelijk . Deze functie is handig voor het bekijken van films op trips .
RJ Havens

De DV2000 wordt geleverd met een standaard RJ - 45 -poort en een RJ - 11 -poort . RJ - 45 wordt gebruikt voor het aansluiten van een Ethernet -kabel aan op een breedband modem of draadloze router , terwijl de RJ - 11 -poort wordt gebruikt om een ​​telefoonlijn aansluiten van een modem in de laptop voor dial - up internet -gebruikers .

card Slots

De DV2000 laptop wordt geleverd met een standaard P2 -connector voor het aansluiten van P2 - uitgeruste apparaten zoals externe voedingen , en een express card slot -poort voor het aansluiten van bijgewerkte videokaarten of video capture kaarten .
VGA

De DV2000 heeft een VGA -uitgang . Gebruikers kunnen de laptops aansluiten op een externe monitor of televisie met VGA -ingang met behulp van een VGA-kabel . VGA is in staat om de overdracht van high - definition video , maar geen geluid .
Kaartlezer Poorten

De DV2000 heeft een kaartlezer -poort kan lezen SD , MMC , MS , MS Pro en xD flash kaarten . De kaarten kunnen worden gebruikt om digitale gegevens op te slaan en worden vaak gebruikt in digitale camera's en camcorders .

Previous: Next:
  laptops
·Wat is de oorzaak Laptop Keys …
·Hoe te fabrieksinstellingen Re…
·Lenovo Idea Pad S10 Voedingspr…
·Hoe de Sony VGN - A690 
·Hoe maak je een IBM laptop for…
·Hoe maak je een T410 drive ver…
·Hoe het toetsenbord te vervang…
·Wat is Verantwoordelijk voor d…
·Specs van de Lenovo T30 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de batterij van uw Apple iPad uitbre…
Hoe maak je een groep van e - mails met …
Vergelijking van de iPad naar de microco…
De voordelen van een iPad 
De nadelen van een iPad 
Hoe maak je een zachte reset van een iPa…
Afmelden bij van Twitterrific op een iPa…
Instructies voor het gebruik van een iPa…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Wampserver Met SSL Bevei…
·Hoe maak je een Windows Desktop Pas om e…
·De effecten van anti-aliasing in Grafisc…
·Mijn Toshiba Satellite A135 - S2326 note…
·Hoe de actieve partitie voor een Boot Ch…
·Mijn MacBook Runs Hot 
·Hoe de Startup Sound dempen op een Mac 
·Hoe maak je een Vlokkig USB-poort op een…
·Wat is het verschil tussen een Mini Lapt…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com