Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Hoe te Overclock een Asus P5KC
Overklokken is het proces van het versnellen van computerhardware kloksnelheden dan de fabrieksinstellingen voor een extra performance boost . Overklokken is sterk afhankelijk van het koellichaam en koeling apparaten . Een goed begrip van de interne componenten van uw computer is het van essentieel belang tijdens het overklokken van uw ASUS P5KC . De trial and error proces van overklokken is uitdagend en vereist meerdere pogingen voordat u een ideale performance boost voor uw computer kan verwerven . Overklokken kan onherstelbare schade aan de interne onderdelen van de computer veroorzaken als je niet voorzichtig bent . Met de juiste instructies en geduld , zal je in staat zijn om te overklokken uw ASUS P5KC veilig. Wat je nodig hebt
Prime 95
Toon Meer Aanwijzingen
1

Herstart de computer en druk op de "Delete" knop op uw toetsenbord tijdens het opstarten om de BIOS in te voeren configuratiemenu . kopen van 2

met behulp van de pijltjestoetsen , navigeer naar de " Tweaks " menu-optie aan de bovenkant van het scherm .
3

Navigeer naar de " FSB Strap aan North Bridge "en druk op " Enter " om te bevestigen dat u wilt de waarde aan te passen . Verhoog de waarde naar de volgende beschikbare optie ( bijvoorbeeld van 200Mhz naar 266Mhz ) en druk op ' Enter '.
4

Navigeer naar de optie " FSB Frequency " , druk op " Enter " en verhoging van de frequentie in stappen van 10 Mhz ( bijvoorbeeld van 200Mhz naar 210Mhz ) . Navigeer naar " CAS # Wachttijd ' en te verhogen van vier DRAM Klokken tot vijf DRAM Clocks . Navigeer naar " RAS # Precharge " en het veranderen van de vier DRAM Klokken tot vijf DRAM Clocks . Navigeer naar " RAS # Active Time " en het veranderen van 13 DRAM Klokken tot 15 DRAM Clocks .
5

Navigeer naar " CPU Voltage " en de waarde te verhogen 1,2750-1,2875 . Navigeer naar " DRAM Voltage " en verhogen de waarde 2,00-2,10 . Navigeer naar het menu "Exit " aan de bovenkant van het scherm en selecteer de " Save and Exit " optie om de computer opnieuw op te starten .
6

Download en installeer Prime 95 , een gratis overklok testing tool . Sluit alle programma's op uw computer en geopend Prime 95 . Voer de " Torture Test" ten minste 15 tot 30 minuten . Als er geen fouten worden weergegeven , start u de computer en voer het BIOS -menu . Verhoging van de waarden in de in stap 3 tot en met 5 door een kleine hoeveelheid opties , niet meer dan het bedrag dat u in eerste instantie verhoogd hen. Opslaan en herstart uw computer . Run Prime 95 en inleiding van de ' Torture Test . " Herhaal dit proces tot u de optimale prestaties boost voor uw computer te vinden .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·ATI Radeon HD 4650 Specs 
·Verschillen tussen DDR2 533 & …
·Hoe Memory Usage Test 
·Geheugen Het niet op de comput…
·Ik kan niet Get My HVR - 1600 …
·Hoe kan ik toevoegen Meer RAM …
·Wat is SMPTE 259M - C ? 
·Hoe te installeren 3 - D Video…
·Hoe de RAM in een Acer Aspire …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe Fix een gebroken microSD 
·Dell 9150 Desktop Moederbord Specs 
·Waar te koop Laptop Harde Schijven 
·HP Scanjet 3400C SE Specificaties 
·Hoe de Boot Order Verandering in Phoenix…
·Hoe maak je een tv-tuner voor HP DV 4 
·Hoe maak je een computer zaak voor een A…
·Belden Cable Specificaties 
·Soorten RAM voor LG K1 Series Laptop 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com