Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Hoe te installeren 3 - D Videokaarten
Een 3 - D video kaart is een beeld processing computer kaart die in het moederbord van de computer . Niet alle computers hebben standalone videokaarten , in plaats daarvan worden ze geïntegreerd in het moederbord . Zelfs als de computer video processor is ingebouwd in het moederbord , kunt u een kaart installeert . Standalone -kaarten bieden meestal betere graphics processing en videogeheugen voor gaming en andere complexe afbeeldingen . Videokaarten zijn specifiek voor AGP of PCI Express -sleuven . Wat je nodig hebt
Schroevendraaiers
Anti - statische armband
Videokaart
Open sleuf op het moederbord
Toon Meer Aanwijzingen
1

Aankoop a 3 - D video kaart . Deze kaart moet compatibel zijn met uw moederbord . U moet weten of uw computer een AGP of PCI Express -videokaart slot . Dit zal een verschil in de videokaart die u koopt te maken. U de handleiding van de computer zal bepalen welke slots beschikbaar zijn op uw moederbord . Als je beide slots , de PCI Express -slot is de meer krachtige van de twee sleuven . Kopen van 2

Sluit de computer af en koppel alle kabels aan de achterkant van de computer . Schakel de stroomtoevoer naar de stand uit .

Schroef 3 de achterkant van de computer om de zaak vrij te geven . Er moeten schroeven rond de buitenrand van de achterkant van de zaak . Schuif het geval van de computer . Leg de zaak naar beneden, zodat het moederbord is het dichtst bij de tafel . Doe de anti - statische armband , deze te lezen .
4

Zoek de AGP -of PCI Express -sleuf . Deze sleuven liggen boven de normale PCI slots. Ze zijn meestal een langer dan een gewone PCI-sleuf . Houd uw kaart tot de opening als je niet zeker bent dat het de juiste sleuf . Er kan een denk metalen paneel direct naast de sleuf aan de achterkant van de computer. Snap dit metaal stuk uit om een ​​opening voor de poorten van de kaart te maken .
5

Plaats de kaart in het AGP -of PCI Express -sleuf . De kaart moet vastklikken. De zaak zal ofwel een gesp , klem of plaats om de kaart vastschroeven zodat de sleuf lijn staat met een opening aan de achterkant van de computer . Zet de kaart in de sleuf met het mechanisme .
6

Sluit de videokaart op de voeding . Een bijbehorende kabel met vier gaten zal worden opknoping van de stroomvoorziening . Steek de videokaart snoer in de plug . In de meest krachtige videokaarten , zal een netsnoer te breiden van de kaart. Het kan worden gebruikt voor het aandrijven van een ventilator op de kaart .
7

Sluit de zaak door te schuiven hem weer aan op de computer en schroeven in alle van de schroeven die u oorspronkelijk losgeschroefd . Sluit alle kabels aan de achterkant van de computer , maar sluit de monitor aan op de nieuwe videokaart die u hebt geïnstalleerd . Klap op de schakelaar aan de achterkant van de voeding . Zet de computer aan met de hoofdschakelaar .
8

Installeer de video drivers met de software die bij de kaart is geleverd . Plaats de cd in het schijfstation en laat het autorun . Volg de aanwijzingen om de videokaart drivers te installeren . Start de computer opnieuw om de instellingen toe te passen .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Hoe maak je een Compaq Presari…
·Wat is een Pci - E Port 
·Hoe maak je een Matsonic Moede…
·Hoe te DDR2 4Gb geheugen kopen…
·Pentium 3 Vs . Pentium 4 in Co…
·Hoe kan ik mijn DDR geheugen i…
·Final Transistor Specificaties…
·Waar Is de RAM ligt in uw comp…
·Hoe je CMOS-batterij Failure F…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe om te achterhalen of een Personal Co…
·Hoe vrij te maken PC geheugen 
·Wat is een Power Brick 
·Hoe je de webcam gebruiken in een HP -co…
·Radeon 3200 Specs 
·Hoe maak je een Compaq Presario V2000 Re…
·Wat is de AMD Athlon Dual Core 64 QL - 6…
·Hoe kan ik een laptop Get Out van een HP…
·Hoe maak je een harde schijf te formatte…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com