Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Hoe vrij te maken PC geheugen
PC geheugen is belangrijk , omdat de processor van een computer data veel sneller dan de gegevens op een harde schijf opgeslagen in het geheugen kan openen . Wanneer u gratis op pc-geheugen , het besturingssysteem kan een grotere hoeveelheid nieuwe gegevens te laden , verbetering van de algemene prestaties van de computer . Het vrijmaken van pc-geheugen is vooral belangrijk wanneer programma's beginnen te abnormaal functioneren , omdat ze misschien niet hebben vrijgegeven gebruikte geheugenruimte goed als ze eenmaal klaar bent met het. Instructies
1

Minimaliseer geopende programma's die u niet actief gebruikt , maar van plan om binnenkort te gebruiken . Het minimaliseren van een programma kan zijn geheugengebruik te verminderen tot 50 procent , als de computer zal niet de volledige grafische voorstelling van het lopende programma te behouden . Kopen van 2

Sluit geopende programma's die u niet van plan bent om gebruik snel . Het geheugen dat werd gebruikt door deze programma's zullen worden vrijgemaakt voor gebruik door andere programma's . Als een programma niet reageert en niet normaal kan worden afgesloten , sluit het in de Task Manager . Rechtermuisknop op de taakbalk en selecteer " Taakbeheer " uit het menu dat verschijnt ; . Selecteert u het programma uit de lijst van de momenteel lopende programma's en klik op " Taak beëindigen " knop
3

stilgelegd onnodige plugins en toolbars voor webbrowsers . De meeste mensen gebruiken deze toolbars en plugins zelden of helemaal niet, maar de browser laadt ze nog steeds in het geheugen elke keer dat het begint . Gebruik de "Manage Addons " of optie in uw browser "Manage Plugins " is de " Tools" of het menu " Options " om deze plugins uit te schakelen .
4

Verminder of stilgelegd visuele instellingen die niet essentieel zijn het besturingssysteem van uw computer . Visuele effecten , zoals de Aero -omgeving , slagschaduwen en activiteiten animaties zien er leuk uit , maar vereisen geheugen dat beter gebruikt zou kunnen worden door uw software . Rechtermuisknop op het bureaublad en selecteer " personaliseer " om toegang te krijgen tot de knoppen voor het aanpassen of uitschakelen van visuele effecten . Schakel activiteit animaties door met de rechtermuisknop te klikken op de geanimeerde iconen zelf .
5

Sluit Windows indexering diensten . Deze diensten maken een index van alle bestanden op uw computer om sneller zoekopdrachten toestaan ​​; onderhouden van deze index kan een aanzienlijke hoeveelheid PC geheugen vereisen . Open het Configuratiescherm in het menu Start en selecteer " Add /Remove Programs ", klik vervolgens op de optie "Add /Remove Windows Features " . Schakel het indexeren diensten , klik op de knop "Next " om de index uit te schakelen .
6

Schakel alle opstartprogramma's die u niet gebruikt . Type " MSConfig " in het menu Start bar of de "Run ... " dialoogvenster om de Windows configuratie-editor te starten . Klik op het tabblad ' Opstarten ' , dan schakel alle programma's er worden opgesomd om te voorkomen dat het lanceren wanneer de computer opstart. Hiermee wordt voorkomen dat ongebruikte programma 's automatisch worden gestart , het vrijmaken van het geheugen dat ze zouden gebruiken en ook het maken van uw computer sneller opstarten .
7

Houd een oogje op het geheugengebruik van de computer . Als uw computer traag wordt uitgevoerd , opent u de Task Manager en klik op het tabblad ' Processen ' . Dit zal u tonen elke lopende programma , en wordt ook weergegeven hoeveel geheugen en welk percentage van de CPU die ze gebruiken . Gebruik deze informatie om te bepalen of bepaalde programma's gebruikt te veel geheugen en als ze moeten worden stilgelegd .
8

Herstart je computer regelmatig . Dit zal de gegevens die zijn opgeslagen in je geheugen leeg en zal ook veranderingen zoals het uitschakelen opstartprogramma's door te voeren toestaan ​​. Programma's die zijn begonnen met het overtollige geheugen te gebruiken als gevolg van het lopen voor langere tijd zullen ook profiteren van de uitschakeling.

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Hoe de Onboard video op een So…
·Hoe de hoeveelheid fysiek RAM …
·Verschillen in Memory Sticks 
·De Grootte van Grafische Kaart…
·Hoe maak je een moederbord upg…
·De geschiedenis van de Pentium…
·Het verschil in HP 365893 & 36…
·Hoe maak je een Dell -server c…
·Asus M3A Moederbord Specs 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Over de Mac Mini DVD Burner 
·Hoe te Pas en gebruik de macht op een As…
·Definitie van een Synaptics Touchpad Dri…
·Hoe kan ik een CMOS EVGA 780i wissen 
·HP Compaq 6910p T8300 Specificaties 
·Het verschil tussen DDR DIMM & DDR SDRAM…
·Hoe maak je van een computer C Drive Era…
·Hoe je Canon printer drivers te installe…
·Hoe maak je een Multi Card Reader instal…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com