Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Desktop Computers >> Content
Hoe maak je een computer zaak voor een Asus P3B - F
De Asus P3B - F moederbord Build is een ATX form factor boord . Alle ATX moederborden zijn 12 bij 9,6 centimeter als een standaard configuratie . De producent beveelt minstens 3 1/2 inch vrije hoogte boven het moederbord . De ATX bord vereist een 12 - volt voeding met een 24 - pins connector . Het wordt aanbevolen dat de stroomvoorziening in de buurt van de processor gemonteerd worden , zodat de ventilator kan helpen om zowel de voeding en de processor te koelen . Wat je
Need Saw
Boor
Boren
schroevendraaiers ( verschillende maten ) op Twitter Rotary hulpmiddel
Case materiaal ( bv aluminium , plexiglas , of hout ) op " L " haakjes
Computer component montagebeugels
Toon Meer Aanwijzingen

Schets 1 uw zaak configuratie . Vergeet niet om ruimte te maken voor het werken op de computer later en voor de luchtstroom naar de onderdelen te koelen . Vaak het moederbord zal zijn op de rechterzijde , de voeding zal meestal aan de bovenkant weer met de ruimte voor de uitbreidingskaarten aan de achterkant en onderkant , de optische drives zal in de voorkant aan de bovenkant , en de harde schijven wordt vooraan onderaan . U kunt echter uw geval configureert op een manier die zal werken voor uw behoeften . Kopen van 2

Meet de bezuinigingen die u moet maken in uw geval materiaal . Bijvoorbeeld , als je gaat om een ​​rechthoekig zaak te maken in de standaard configuratie zou je stukken die zijn 14 bij 12 centimeter ( de grootte van een ATX moederbord plus extra ruimte voor bevestigingen en aansluitingen ) nodig . U zou moeten de boven-en onderkant stukken op ongeveer 6 bij 12 centimeter ( de breedte van de meeste optische drives is 5,25 centimeter plus ruimte om ze te monteren ) . U zou ook moeten de voor-en achterpand op ongeveer 6 bij 14 centimeter .
3

Snijd het materiaal om de maten die u gemeten . Wees voorzichtig om langzaam en gelijkmatig snijden. Zand of glad de randen en veeg alle deeltjes van het materiaal alvorens het in de buurt van de computer componenten .
4

Leg uw voor-en achterpand naast het moederbord en de voeding en markeren het gebied nodig voor de stekkers en knoppen . Aan de achterkant moet je de ruimte uit te snijden voor alle aansluitingen , de voeding , plus ruimte voor eventuele uitbreidingskaarten je zou willen installeren . Markeer de gaten die u nodig heeft aan de voorzijde voor alle optische drives , voorin USB-poorten , en de kracht knoppen .
5

Knip de gaten met je roterend gereedschap . Het zou beter zijn om te knippen iets kleiner en test passen de stukken en het uitbreiden van de gaten indien nodig. Gaten die te groot zijn zal de montage van de onderdelen moeilijk .
6

Leg het moederbord op de rechter - kant stuk waar het zal een lijn met de uitsparingen van de voor-en achterpand . Markeer de plaatsen waar de bevestigingsgaten van het moederbord line-up met de zaak materiaal . Verwijder het moederbord en boor gaten voor de schroeven en schroef het moederbord bevestigingsbeugels aan de zijkant stuk .

Test 7 past de overige componenten een voor een en installeer de montagebeugels . Begin met de voeding en plaats deze in het gat op de rug gesneden . Markeer de plaats van de bevestigingsgaten op de voeding . Boor door de zaak materiaal en installeer alle montagebeugels of het onderdeel direct schroef aan de zaak . Optische drives en harde schijven zal het meestal noodzakelijk rails om ze correct te monteren .
8

Sluit de zijkanten , boven-en onderkant aan de kant met de bevestigingen voor het moederbord . Gebruik de " L " beugel om de stukken aan elkaar te bevestigen . U kunt ervoor kiezen om wat ruimte te laten in de gewrichten voor luchtstroom of aan de gewrichten volledig samen te brengen als je een goede voeding ventilator om de computer te koelen .
9

Installeer het moederbord , voeding , optische drives , harde schijven , en knopen vooraan . Schroef ze stevig op zijn plaats om hun montagebeugels of gaten . Niet te strak aandraaien van de schroeven; gebruik maken van de hoeveelheid kracht die je zou aan een deurknop om ze vast te zetten
10

Installeer eventuele uitbreidingskaarten , RAM en de CPU in het moederbord . . Sluit de voeding aan op het moederbord , optische drives en harde schijven ( en eventuele uitbreidingskaarten die extra stroom nodig hebben ) .
11

Bevestig de linker - kant stuk en schroef het vast met de " L " haakjes .

Previous: Next:
  Desktop Computers
·Specificaties voor een eMachin…
·Hoe je een fatsoenlijke deskto…
·Desk Top Computers Vs . Laptop…
·Consumenten en bedrijven steed…
·IBM Thinkcentre S50 8183 Speci…
·Hoe te Warning Beep van de com…
·Hoe maak je een energie-effici…
·Wat is een Dual Processor 
·Hoe de FSB snelheid wijzigen o…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te Thermal Paste Toepassen op Socket…
·Definitie van Computer Randapparatuur 
·Hoe maak je een USB- Boot en Veeg een Dr…
·Hoe maak je verbinding een PC naar TV vo…
·Hoe wordt een computer componenten Gewoo…
·Hoe zorg ervoor dat het BIOS ziet de dvd…
·Hoe maak je een geluidsbestand op een Ma…
·Hoe maak je een computer antidateren Wan…
·De nadelen van een processor 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com