Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Hoe te Overclock een Pentium M en controle van de ventilatorsnelheid
Een nieuwe computer wordt geleverd met instellingen waarmee het systeem soepel te laten verlopen . Deze omvatten de voorraad snelheid van de processor en de basis ventilatorsnelheid . Hoewel deze instellingen zorgen ervoor dat je processor goed zal werken binnen haar capaciteit en de snelheid van de ventilator wordt de temperatuur laag genoeg schade aan de circuits te voorkomen houden , bent u niet beperkt tot hen. Intel chipsets , waaronder de Pentium M , kunt u de processor te stellen om sneller te lopen dan de oorspronkelijke instellingen , een proces dat bekend staat als " overklokken . " U kunt ook de ventilatorsnelheid aanpassen om gelijke tred te houden met de nieuwe instellingen . Instructies

Vermogen 1 op uw computer. Wanneer u wordt gevraagd om het eerste zwarte scherm , met daarop het logo van de fabrikant van uw computer , druk op de toets " delete " om hardware-instellingen van uw computer met de naam in te voeren " BIOS . " U wordt begroet door een blauw scherm met een verscheidenheid van categorieën instellingen . Kopen van 2

Gebruik je pijltjestoetsen om de categorie " Voltage /Frequentie " te selecteren , druk dan op de toets " Enter " . Dit zal u in een venster waarin u toegang tot de verschillende snelheden van de processor te hebben. De twee belangrijkste instellingen die je klok snelheid te controleren zijn de "Memory Frequency " en de "Host Frequency . "
3

Gebruik de pijltjestoetsen om het geheugen of host frequentie-instellingen te selecteren . Druk op de aangegeven door uw BIOS om de snelheid verhogen of verlagen toetsen . Druk op " F10 " om uw instellingen en verlaat het BIOS te slaan .
4

Log in om je systeem om te controleren of uw computer de nieuwe instellingen te behandelen . Als de computer crasht , ga terug in het BIOS en het verhogen van uw spanning door kleine stappen om de extra processor belasting te ondersteunen . Als je systeem opstart normaal , mag u deze blijven steeds sneller tot de gewenste instelling , of totdat het besturingssysteem niet meer starten .
5

Download een programma genaamd " SpeedFan . " De link naar de website is opgenomen in de sectie " Resources " hieronder .
6

Open het gedownloade bestand en volg de instructies op het scherm om het programma te installeren . Start het programma vanaf je start menu , of door te dubbelklikken op het pictogram van het programma , en u zal worden gepresenteerd met opties om uw ventilatorsnelheid verhogen of verlagen als u wenst .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Hoe te overlock een ECS moeder…
·Intel 810E moederbord Specific…
·Hoe te DDR2 upgraden 
·Specs van een 754 Moederbord 
·Hoe Blue Screen problemen op t…
·Wat is het verschil tussen de …
·Hoe te verwijderen en vervange…
·Hoe te beeldschermadapter Prob…
·Hoe te Sound Drivers Test 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe je HP Mini 210 netbook Demonteer 
·Hoe een muis aanwijzer Fix Dat Springt 
·Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
·Instructies over het optellen en vermeni…
·Hoe te verwijderen en opnieuw installere…
·Welke draadloze 802.11G adapter Is voor …
·Welke apparatuur is nodig voor digitalis…
·Wat is een Chip Fan 
·Hoe te gebruiken Kingston microSD Cards 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com