Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> netbooks >> Content
Hoe je HP Mini 210 netbook Demonteer
Weten hoe u de HP Mini 210 netbook demonteren is essentieel als je wilt defecte hardware componenten te vervangen of upgraden naar betere hardware zelf . Demonteren van uw netbook zal u vertrouwd maken met de locaties van de belangrijkste onderdelen . Alles wat je nodig hebt voor de taak zijn een aantal basis gereedschappen , ongeveer een half uur en een aardingsbandje om statische elektriciteit te voorkomen dat schade aan de componenten in uw netbook . Wat je nodig hebt
Flathead schroevendraaier
Aarding riem
kruiskopschroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
1

Zet de HP Mini 210 netbook . Koppel het netsnoer en alle apparaten die zijn aangesloten op de netbook . Til de netbook en plaats het ondersteboven op een vlakke ondergrond . Plaats de netbook dus de batterij is het dichtst bij u . Kopen van 2

Duw de accu - unlock hendel aan de rechterkant van de batterij op de netbook naar links . Duw de accu - ontgrendeling aan de linker kant van de batterij naar rechts . Til en verwijder de batterij .

Dia 3 de onderplaat - ontgrendelknop op de achterwand van de linkerkant van het batterijcompartiment aan de rechterkant. Til en verwijder de onderplaat aan de achterkant van de HP Mini 210 netbook . Zoek de harde schijf boven het batterijcompartiment .
4

Koppel de harde schijf -kabel die zich vanaf de linkerkant van de harde schijf beugel en aangesloten op de HP Mini 210 netbook . Verwijder de twee schroeven aan de linker kant van de houder en een schroef aan de rechterzijde van de beugel . Til en verwijder de beugel . Verwijder de twee schroeven buitenkant van de linker-en rechterkant van de harde -schijfruimte en boven het centrum van de harde -schijfruimte .
5

Druk de bevestigingsklemmen op de korte randen van de geheugenmodule , gelegen in de linkerbovenhoek van de HP Mini 210 netbook , naar buiten . De module zal verschijnen . Verwijder voorzichtig de module .
6

Koppel de twee kabels van de bodem van de WLAN-kaart in de rechterbovenhoek van de HP Mini 210 netbook . Verwijder de twee schroeven aan de onderzijde van de WLAN -kaart , waardoor het omhoog kantelen in een hoek van 45 graden . Trek de WLAN-kaart voorzichtig uit de netbook .
7

Til de HP Mini 210 netbook en zette het rechtop . Open het beeldscherm . Schuif een platte schroevendraaier in achter de laatste rij toetsen en wrikken het toetsenbord omhoog . Til het toetsenbord op en plaats het , toetsen ingedrukt , in de voorkant van de muis touchpad . Til op de connector net achter de muis touchpad dat de lintkabel uitstrekt van het toetsenbord in de netbook houdt . Trek de lintkabel voorzichtig uit de netbook . Til het toetsenbord .

Previous: Next:
  netbooks
·Kunt u Lotus Notes op een Sams…
·Hoe maak je een Sylvania G Net…
·Hoe maak je een Android Pas na…
·? Zijn Netbooks Beter voor Tee…
·Wat is verschil in Netbook & L…
·Hoe de Wallpaper wijzigen op e…
·Hoe te formatteren en opnieuw …
·Hoe naar Gateway Netbook herst…
·Kunt u Play Games op netbooks …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe een BIOS-update op een diskette 
·Hoe maak ik gebruik van een trackball mu…
·Hoe installeer ik een 3340 VXL - 3S Cool…
·Hoe je BIOS resetten in een HP nc6220 
·Notebooks Vs . Netto Boeken 
·Hoe kan ik een Dell Axim X3 te laten wer…
·Wat maakt een laptop Hot ? 
·SD Card Recovery Strategieën 
·Hoe je BIOS Voer in Toshiba 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com