Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> netbooks >> Content
Kunt u Play Games op netbooks ?
Netbooks en gaming zelden hand in hand gaan . Netbooks zijn ontworpen om licht , basis computergebruik systemen , terwijl de meeste spellen is het nodig vlezige processoren en hoogwaardige grafische kaarten . Als je een gaming fix nodig terwijl op uw netbook , eenvoudige browser - based games lopen meestal zonder al te veel moeite . Maar als je vastbesloten bent om iets groters op uw netbook draaien , zijn er een paar overwegingen om in gedachten te houden . Systeemvereisten

All software - based games zal hebben minimale systeemvereisten geplaatst op hun website of op de software verpakking . Om het systeem specs te vinden voor uw computer , open je het menu Start en klik op " Computer ". Binnen het venster Computer is een knop genaamd "System Properties . " Dit zal u alles vertellen wat u moet weten over uw systeem componenten , met inbegrip van uw processor snelheid , uw versie van Windows en hoeveel RAM je beschikbaar hebt .
Software installeren

als je het spel kan worden gedownload van de website van de fabrikant of via een digitaal distributiesysteem zoals Steam , dan moet je geen problemen met het installeren van de software ( zolang uw netbook voldoet aan de minimale systeemvereisten ) hebben . Als je spel software is op een CD of DVD , echter zou je in een beetje meer moeite . Netbooks hebben geen ingebouwde cd /dvd-stations , dus je moet op een externe USB cd /dvd-station gebruiken om de software te installeren .
Maximaliseren Verwerkingskracht
< br

Netbooks > zijn niet strikt ontworpen voor gaming , dus je zult moeten om uw systeem coax in de taak . Hoewel u kan worden gebruikt voor het draaien van een spel naast een muziekspeler en een instant messaging client , is het hoogst onwaarschijnlijk dat uw netbook functioneel zal blijven als je dit veel programma's tegelijk draaien . Als je een spel hebt draaien op je netbook , dat moet het enige dat u op uw netbook . Openstelling iets anders eet alleen kostbare processorkracht . U kunt ook zet het geluids-en videokwaliteit in-game tot het absolute minimum , om uw systeem geven meer ademruimte . Het spel kan er niet zo goed , maar het zal veel soepeler verlopen .
Online Games

Zelfs als uw netbook voldoet aan de minimale systeemvereisten voldoet , is het hoogst onwaarschijnlijk dat uw netbook heeft de mogelijkheid om ondersteuning te sluiten op een online multiplayer -server . Proberen om een spel met hoge kwaliteit graphics draaien terwijl accepteren inkomende verbindingen van andere computers zal blijken te zijn te veel voor uw arme kleine netbook .

Previous: Next:
  netbooks
·Netbook vs Laptop voor Wi - Fi…
·Hoe de eMachines Netbook Accu …
·Verschillen tussen Netbooks As…
·Hoe maak je verbinding een net…
·Hoe kan ik een ISO -bestand le…
·Hoe te Trackpads in Toshiba ne…
·Hoe kan ik een goedkope draagb…
·Hoe te Chromium installeren op…
·Hoe te Cool Down een Netbook 
  Related Articles
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Kun je meer dan een applicatie Open op e…
Hoe te SWF's spelen op een iPad 
Hoe kan ik opnemen op een iPad ? 
Hoeveel geheugen Mocht U krijgt op een i…
Kan de iPad Lees PDF's ? 
Kan ik Excel gebruiken met een iPad ? 
Kunt u Dingen Opslaan om de iPad ? 
  Hardware Articles
·Lenovo G430 Specificaties 
·Verschil tussen Storage Media Vs . Secun…
·Hoe maak je een microfoon in XP waarneme…
·Manieren om Make My Imac sneller lopen 
·Plug -in Phone Jack Vs . Plug -in gegeve…
·Hoe maak je een Seagate externe harde sc…
·HP 5470c Specificaties 
·Als mijn laptop ventilator blaast lucht …
·Wat is een Intel Pentium 4 - M processor…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com