Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> netbooks >> Content
Hoe te vertellen als uw Netbooks Heb Draadloos internet
Netbooks zijn zeer populair , omdat ze zijn lichtgewicht , redelijk geprijsd , en kunt u de Internet draadloos surfen . Normaal gesproken , hebben netbooks ingebouwde draadloze kaarten of adapters die u in staat om verbinding te maken met draadloze netwerken . Netbooks hebben vaak onderscheidende merktekens op hen die ' Wi - Fi Certified " en een Wi - Fi- symbool geëtst op het paneel toetsenbord geven . U kunt verschillende methoden gebruiken om te bepalen of uw netbook goed is geconfigureerd voor een draadloze netwerkverbinding . Instructies
1

controleren om er zeker van dat uw netbook goed is geconfigureerd om een ​​verbinding met een draadloos netwerk op te zetten . Ga naar een openbare plaats , dat gratis WiFi , biedt, zoals een bibliotheek , restaurant of hotel als je geen internetverbinding beschikbaar is in uw huis te hebben .

Power 2 op uw netbook en u in te loggen naar Windows . Typ uw gebruikersnaam in het veld " Gebruikersnaam " . Voer uw wachtwoord in het veld " Password " . Klik op de " Aanmelden" knop .

Kijk voor het " Netwerk " icoon op de taakbalk 3 en klik erop . Bekijk de lijst met beschikbare draadloze netwerken die binnen het bereik van uw netbook . Klik op de naam van het draadloze netwerk dat u wilt gebruiken om toegang te krijgen tot het internet . Druk op de knop " Connect " .
4

Voer het wachtwoord of netwerkbeveiligingssleutel , wanneer deze informatie nodig is om in te loggen op het draadloze netwerk . Vraag een medewerker van de klantenservice die werkt voor de vestiging die u bezoekt , zoals een restaurant of hotel , hoe je kunt inloggen op hun draadloze netwerk toegang krijgen tot het internet .
5

Klik op de "Open Network and Sharing Center " hyperlink , als u niet in staat om vestiging van een internetverbinding met het draadloze netwerk bent . Selecteer hyperlink die wordt weergegeven aan de linkerzijde van het venster " Wireless Networks beheren " .
6

Klik met de rechtermuisknop op de naam van het draadloze netwerk waarmee u verbinding wilt maken en toegang tot het internet . Kies " Eigenschappen" in het menu drop-down . Druk op het tabblad " Verbinding " en activeer de optie ' automatisch verbinding wanneer dit netwerk binnen bereik is . " Druk op de knop "OK " .
7

Druk op het tabblad 'Beveiliging' . Klik op het drop - down menu pijltje naast ' Beveiliging type " en kies " Geen verificatie ( open ) " uit de menulijst . Klik op het drop - down menu pijl naast " Encryption type " en kies " WEP " uit de menulijst . Voer de beveiligingssleutel of wachtwoord in de Network Security Key veld netwerk , als je nodig hebt om deze informatie in te voeren om toegang te krijgen tot een draadloos netwerk . Druk op de knop "OK " .

Previous: Next:
  netbooks
·Hoe te Demonteer HP Mini 110 ,…
·Wat zijn de voordelen van het …
·Hoe te Chromium installeren op…
·Heb Netbooks Gebruik MLC of SL…
·Hoe om te beslissen tussen een…
·Hoe maak je een webcam voor ee…
·Kan een Netbook Stay Plugged I…
·Hoe om programma's op een netb…
·Hoe te starten vanaf de USB op…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Lenova Laptop Specificaties 
·Verschillen in Laptop Processors 
·Traditioneel printers hebben alleen enke…
·Wat is beter : Intel Pentium II of Intel…
·Hoe te Song Titelweergave op een gebrand…
·Hoe maak je een Nettop Computer kiezen 
·Hoe maak je een Micro SD adapter invoege…
·Hoe je het bureaublad Foto op een Mac wi…
·Hoe te Disk Controller Driver Error Fix 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com