Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Traditioneel printers hebben alleen enkelzijdig afdrukken aangeboden
Hoe een Laser Printer Met Dubbelzijdig afdrukken zoeken . Het proces van het krijgen van print aan beide zijden in een bijna obsessieve aandacht voor detail en de uitlijning , zo moest je de pagina om te draaien en voer het terug in de printer de juiste richting wijst . Dit proces was vaak trial by error op zijn best , en maar al te vaak geleid tot papierstoringen . Maar nu zijn er veel duplex printers die automatisch dubbelzijdig afdrukken . Hier is hoe je een laser printer die dubbelzijdig afdrukken heeft te vinden : wat je nodig hebt
internetverbinding
Computer
Toon Meer Aanwijzingen
1

Evalueer uw behoeften . Een laser printer is een serieuze investering en duplex laserprinters zijn vaak hoger in prijs dan de gemiddelde laserprinter . Heeft u deze duplex laserprinter nodig om een ​​werkpaard in een netwerk van computers te zijn , of is het alleen voor eenvoudige thuis gebruik ? Kopen van 2

Stel een budget . U hebt uw printbehoeften beoordeeld. Nu moet je nagaan hoeveel u ( of uw bedrijf ) bereid uit te geven aan de printer dat de meeste van deze behoeften voldoet te krijgen zijn .
3

Doe online onderzoek . Met behulp van een zoekmachine op internet , kunt u gemakkelijk vinden websites gewijd aan verschillende merken en modellen van duplex laserprinters vergelijken in alle prijsklassen .
4

Lees beoordelingen en recensies online . Elke duplex laserprinter zullen worden beoordeeld en /of scoorde in verschillende categorieën . Elke printer wordt een algehele waardering /score .
5

Vergelijk uw duplex printers in de side - by-side vergelijking . Belangrijke vergelijkingen te maken zijn de beeldkwaliteit , snelheid van de printer en netwerkfunctionaliteit .

Onderzoek kwaliteit en snelheid 6 printer . Resolutie wordt gemeten in dots per inch ( dpi ) . Heel eenvoudig , hoe hoger de dpi , hoe beter de afdrukkwaliteit . Afdruksnelheid wordt gemeten in pagina's per minuut ( ppm ) .

Geheugen 7 is een belangrijke categorie voor vergelijking . Als u meerdere verschillende mensen met dezelfde printer en meer dan een taak wordt naar de printer gestuurd in een keer, zal printers zonder voldoende geheugen baan verliezen en soms bevriezen .
8

Lees recensies van klanten over duplex laser printers . Zoek uit wat mensen die al die printer hebt gekocht te zeggen hebben over het. Onderzoek online recensies van klanten door te typen in de naam van het merk en model van uw duplex printer in een zoekmachine .
9

Call rond om verschillende elektronica en warenhuizen en vind de beste prijs op de duplex printer die u wilt . Vergelijk deze resultaten met prijzen vindt u online .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe aan een andere persoon 's …
·Het vergelijken van HP J6450 e…
·Hoe maak je Enveloppen op een …
·Hoe kan ik een HP 3600 printer…
·Scannen met de HP PSC 1500 Pri…
·Toner Vs . Inkjet Hardlopen Ko…
·Hoe te Epson C120 printkoppen …
·Kan elke USB- kabel worden geb…
·Hoe te vertellen als een inktp…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe u de inktpatroon wijzigen in een Lex…
·Hoe Hook Up een printer 
·Hoe te luisteren naar Voicemails 
·Hoe maak je verbinding een VHS - C Palmc…
·Hoe je DivX bestanden op DVD Disc 
·How to Get Rid van Cookies op een Disk C…
·Hoe je monitor instellingen wijzigen om …
·Hoe maak je een CD /DVD Duplicator 
·Hoe je CF kaarten Format 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com