Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe te luisteren naar Voicemails
Meest telefoonmaatschappijen of bedrijven zoals Comcast bieden voicemail -systemen voor uw telefoon . Dit is heel handig en elimineert de noodzaak om een apart antwoordapparaat te kopen . Bedrijven zoals Comcast omvatten deze dienst in hun prijs , maar je kan hebben om deze service aan te vragen bij andere bedrijven . Het kan uw telefoonrekening verhogen elke maand dus zorg ervoor dat je alle gegevens voordat u bestellen . Wat je nodig hebt
Telefoon
Passcode
Toon Meer Aanwijzingen

Punch 1 in de verbinding code . Zodra u hebt voicemail is het heel gemakkelijk om het te gebruiken . Je moet een reeks instructies wanneer u zich aanmeldt , maar in het geval je niet dit is wat je doet . Voor Comcast u op * 99 om uw voicemail mailbox . Kopen van 2

Geef uw toegangscode . Vervolgens wordt u gevraagd om uw toegangscode . Je zou dit hebben opgericht de eerste keer dat u gebruikt het systeem . Het moet vier nummers die u gemakkelijk kunt onthouden . Druk op de nummers op uw telefoon toetsenbord .
3

Druk op 1 voor het hoofdmenu . U wordt verteld hoeveel nieuwe berichten je hebt en hoeveel opgeslagen berichten u hebt. Vervolgens wordt u gevraagd of u wilt gaan naar het hoofdmenu . Druk op 1 voor het hoofdmenu .
4

Luister naar uw berichten . Het eerste bericht wordt dan gespeeld voor u . Wanneer u klaar bent met luisteren , zul je een keuze te krijgen om het bericht op te slaan , markeert het bericht als ongelezen , of verwijderen . Om het bericht te wissen en verder te gaan naar het volgende bericht drukt u op 7 . Om het bericht op te slaan drukt u op 9 . Als u het bericht markeren als ongelezen pers 91 . Als u meer opties nodig hebt kunt u het nummer 0 op elk gewenst moment .
5

Stuur een bericht van uw voicemail als je wilt . Om een bericht te sturen naar een andere gebruiker op 2 in plaats van 1 die je meeneemt naar het hoofdmenu . Als de prompt vertelt je dat je kunt beginnen met het opnemen van het bericht . Als je klaar bent druk op de hekje en voer vervolgens het telefoonnummer van de ontvanger .
6

Wijzig uw persoonlijke instellingen . Misschien wilt u uw wachtwoord van tijd tot tijd wijzigen . In plaats van op 1 voor het hoofdmenu of 2 om een ​​bericht , drukt u op 4 sturen . U kunt dan volg de instructies om een nieuw wachtwoord in te voeren .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe maak je een computer en Le…
·Hoe te Large Barcodes scannen …
·Hoe CD en DVD Device Manager E…
·Hoe Laptop Speakers & Headphon…
·Hoe kan ik mijn interne CD Wri…
·Hoe kan ik een NTFS- partitie …
·Zal niet herkend Nieuwe USB ha…
·Kan stof op mijn fans in Deze …
·Wat zijn Computer Graphics 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Is Omgebouwde inkt Elke Goed voor printe…
·Mijn Asus Webcam is traag 
·Hoe maak je een Windows DVD Driver Updat…
·Microsoft Cluster Certificering 
·Belangrijkste onderdelen van een compute…
·Verschillende Soorten Computer Processin…
·Hoe te gebruiken DVI-naar Sluit een MacB…
·Wat is een Biometrische Safe 
·Manieren om snelheid van een laptop 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com