Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Welke draadloze 802.11G adapter Is voor de HP Jornada 728
De HP Jornada 728 behoort tot een lijn van handheld pc's geproduceerd door Hewlett - Packard in de late jaren 1990 en vroege jaren 2000 . De 728 werd uitgebracht in 2002 en omvatte een reeks van functies die werden gevorderd voor zijn tijd , waaronder Compact Flash en een 640 x 240 pixel scherm . Deze kleine computer echter niet , onder meer draadloze mogelijkheden . U kunt een upgrade van een oude Jornada 728 met een nieuwe draadloze adapter , maar niet alle kaarten werken . Jornada Specificaties 728

De HP Jornada 728 aangeboden een 206 MHz processor draait Windows CE 3.0 en een scala aan Microsoft-software . Het had ook 64MB RAM , een touchscreen en diverse uitbreidingssleuven , waaronder Compact Flash , Smart Card en pc- kaartsleuven . Internet-connectiviteit werd verstrekt door een ingebouwde 56.2KB per seconde modem . De Jornada 728 opgenomen geen draadloos of Ethernet-mogelijkheden bij het loslaten .
Wireless Adapter Standards

Niet alle draadloze adapters zijn hetzelfde . De originele draadloze standaard , IEEE 802.11 , is meerdere malen uitgebreid sinds zijn debuut in 1997 . Met ingang van februari 2012 , de huidige standaard 802.11n , die ondersteuning voor meerdere draadloze signalen en antennes levert , biedt datasnelheden tot 600 megabits per seconde . De vorige standaard , 802.11g , bood snelheden tot 54 Mbit /s , en wordt nog steeds gebruikt door een aantal draadloze adapters .
PC Card Adapters

De Jornada 728 heeft een beperkt aantal uitbreidingsmogelijkheden , omdat het alleen een PC kaart kan verwerken tegelijk . Ook wel een PCMCIA-kaart , deze interface kunt laptop en mini- computer eigenaars om eenvoudig apparaten toe te voegen aan hun machines zonder het openen van de zaak . PC-kaarten kunnen ook worden opgeroepen CardBUS adapters . Veel van deze kaarten zijn compatibel met meer dan een draadloze standaard , zoals de 802.11 b /g of b /g /n . Elke PC card adapter moet werken aan de Jornada 728 te voorzien van draadloze functionaliteit .
Overwegingen

Bij het toevoegen van een draadloze PC-kaart aan een HP Jornada 728 kan toestaan ​​om verbinding aan de moderne netwerken en het internet te surfen , kan hardware deze handheld computer van een verplichting te zijn . Veel moderne smartphones en tablets zorgen voor betere prestaties en betere hardware dan deze oudere machine , die waarschijnlijk achterblijven bij het afspelen van online media of games . Telefoons , tablets en netbooks bieden ook een hogere resolutie display en meer geavanceerde besturingssystemen in staat om met moderne programma's .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe maak je een Compaq Presari…
·Hoe kan ik iets op de wortel v…
·Hoe je foto's ophalen van een …
·How to Get Bluetooth -functies…
·Het opnemen via een Bose 321 n…
·Toshiba HDD Installatie 
·Hoe maak je een Windows XP Blu…
·De voordelen van Parallel Depl…
·De evolutie van de Motorola Mi…
  Related Articles
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
Hoe je Wireless Data annuleren op een Ap…
Welke toepassingen waren geïnstalleerd …
Hoe maak je een draadloze projector te g…
Hoe maak je een Verizon Wireless iPad Ge…
Hoe kan ik een iPad synchroniseren met e…
Hoe de iPad koppelen met een draadloos t…
Hoe maak je een iPad gebruiken als een d…
Hoe maak je draadloos internet te krijge…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik RAM in een laptop 
·Hoe je draadloze bandbreedte verlagen 
·Hoe de resolutie te veranderen op een la…
·Hoe controleert de Celeron M Temperatuur…
·Hoe Re -Load een Gateway Solo Laptop 
·Wat zijn de must-have Eisen in een lapto…
·Hoe kan ik een Inspiron Keyboard Verwijd…
·Specificaties voor de Acer Aspire 5315-2…
·Wat te letten bij het kopen van een comp…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com