Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Hoe te verwijderen en vervangen moederbord op een eMachines M5309
Het verwijderen van het moederbord van uw laptop moet een laatste redmiddel zijn nadat je uitputten alle andere technieken voor probleemoplossing . Zelfs dan is het beter om een ​​professionele huren om uw eMachines M5309 moederbord te vervangen . Als u probeert te verwijderen en vervangen van het moederbord in uw eMachines M5309 laptop , benaderen het project met uiterste voorzichtigheid . Wat je
kruiskopschroevendraaier
Platte schroevendraaier
antistatische polsband ( optioneel ) Noodzaak Pagina 2 static - gratis plastic zakken
Toon Meer Instructions < br >
1

Schakel de computer uit , sluit het LCD -scherm en koppel alle kabels en apparaten aangesloten op de laptop . Raak een ongeverfd metalen oppervlak aan om statische elektriciteit in uw lichaam ontladen of op een antistatische polsband en bevestig de uitbreiding draad clip op de behuizing van uw laptop .

Place 2 de laptop naar beneden op een plat werkoppervlak en verwijder de accu . Verwijder de 11 schroeven uit de onderkant behuizing met behulp van een kruiskopschroevendraaier .

Plaats 3 de laptop open en gebruik de kruiskopschroevendraaier om de schroeven van de scharnier kappen aan elkaar te verwijderen LCD scharnier . Verwijder het scharnier caps en leg ze opzij .
4

Gebruik een platte schroevendraaier om het toetsenbord bezel wrikken uit de bovenste behuizing monteren . Het toetsenbord bezel is gelegen tussen het toetsenbord en het LCD-paneel . Verwijder het montagekader van de laptop behuizing en zet deze op de zijkant .
5

Verwijder de Phillips - kop schroeven die het toetsenbord om de laptop behuizing . Verwijder de enkelvoudige Phillips - kop schroef waarmee de power-knop paneel aan de laptop . Koppel het paneel van iis connector en bewaar deze op een statisch - vrij plastic zak . Til het toetsenbord uit de behuizing en verwijder het toetsenbord lint connector van het moederbord . Stel het toetsenbord aan de zijkant .
6

Koppel de videokabel los en verwijder de video aardingsschroef van het moederbord . Verwijder de LCD scharnier schroeven en til het scherm uit de laptop behuizing en leg het opzij aandachtig . Verwijder de Phillips - schroeven blootgesteld door het LCD-paneel .
7

Verwijder het behoud van Phillips - kop schroeven waarmee de modemkaart deksel op de laptop behuizing . Verwijder het deksel en zet het opzij .
8

Verwijder de Phillips - kop schroeven die de heatsink en ventilator assemblages op het moederbord . Koppel de ventilator los van het moederbord en til de heatsink en ventilator assemblages uit de laptop en zet het opzij .
9

Verwijder de Phillips - kop schroeven waarmee de vaste schijf aan de schijf compartiment . Schuif de vaste schijf uit het compartiment en verwijder deze uit de laptop .
10

Verwijder de enkelvoudige kruiskop schroef waarmee de CD /DVD /CD-station om de optische drive compartiment . Schuif deze uit het compartiment en zet het opzij .
11

Verwijder de resterende kruiskopschroefjes behoud van het moederbord naar de bodem verbuizingscombinatie . Schuif de AC haven uit zijn behuizing . Koppel de USB /optische poort kabels van het moederbord . Til het moederbord uit de bodem verbuizingscombinatie en leg het opzij . Bewaar het moederbord in een grote statische - vrij plastic zak .
12

Installeer de nieuwe moederbord door het herhalen van de voorgaande stappen in de omgekeerde volgorde .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Het verschil tussen DDR1 en DD…
·ATI Radeon HD2400 Pro Specs 
·IBM T40 Moederbord Veel voorko…
·Hoe te Condensatoren controler…
·Hoe kan ik een origineel Intel…
·Wat zijn de verschillende onde…
·Hardware Gerelateerde factoren…
·RAM Verschillen op basis van D…
·PC133 GFXcel Specificaties 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Soorten HP Moederborden 
·Hoe je snelheid te verhogen op een numer…
·Hoe te verbinden Only One Drive op een I…
·Hoe om te upgraden naar een compatibele …
·Hoe maak je een AMD 64 Bouw Computer 
·Hoe maak je een computer verbinding make…
·Hoe maak je een PC scan voor een Memory …
·Hoe de iPhone gebruiken als een muis 
·Hoe te Processor Fan Speed ​​Verander 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com