Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Videokaarten >> Content
Hoe om te upgraden naar een compatibele grafische kaart
Grafische kaarten zijn de macht huis van een gaming pc . Ze zijn als een computer binnen een computer , want ze hebben hun eigen processors en geheugen . Een krachtige grafische kaart maakt het mogelijk om moderne videogames spelen op hoge instellingen , sterk verbeteren van zowel de prestaties en het uiterlijk van 3D-beelden . Upgraden van een grafische kaart zal altijd de grootste impact op de prestaties van video games . Om een grafische kaart te upgraden , moet u eerst weten of deze compatibel is met uw computer zal zijn . Wat je nodig hebt
Computer
Grafische kaart
Grafische kaart drivers
Toon Meer Aanwijzingen Heb je een compatibele grafische kaart
1

Bepaal of uw computer voldoet aan de hardware-eisen van de grafische kaart die u wenst te kopen . Deze kan worden gevonden met de specificaties van de videokaart aan beide website van de fabrikant of de verpakking . Controleer de fundamentele specificaties van de computer door te gaan naar "Start menu - Configuratiescherm - Alle items op het controlepaneel - Systeem " . Controleer of uw voeding levert voldoende vermogen . Meestal kunt u de gegevens op de achterkant van de voeding in de computer. Kopen van 2

Bepaal of het moederbord van de computer biedt een AGP -slot of het veel nieuwere PCI - Express slot . Een PCI - Express slot is gemakkelijk te onderscheiden door zijn lange grootte . Het zal zich naar het boveneinde van het moederbord . Op moederborden die dubbele grafische kaarten ondersteunen , zullen er twee PCI - Express slots .
3

een compatibele grafische kaart kopen .
Uninstall de huidige grafische kaart
4

Start de computer en meld u aan bij Windows . Klik op "Start " en klik op "Configuratiescherm " . Klik op " Een programma verwijderen " als het bedieningspaneel op de standaardweergave . Zo niet, dan dubbelklikt u op het pictogram " Programma's en onderdelen " .
5

Zoek uw display drivers . Deze zullen genoemd worden iets wat lijkt op " nVidia Display Drivers " voor nVidia grafische kaarten of " ATI Display Drivers " voor ATI grafische kaarten . De stuurprogramma's , naar aanleiding van de aanwijzingen op het scherm totdat de stuurprogramma's volledig zijn verwijderd . Zet de computer uit .
6

Open de behuizing van de computer . Zoek de oude grafische kaart . De monitor aangesloten op de achterkant van de videokaart , zodat het gemakkelijk is om de juiste kaartsoort . Verwijder de schroef bevestigen van de L - beugel aan de achterkant van de computerbehuizing . Til de grafische kaart uit de sleuf .
Installeer de nieuwe grafische kaart

Pak 7 de nieuwe grafische kaart . Plaats deze in de vrije PCI - Express slot en bevestig de schroef aan de L - beugel aan de achterkant van de zaak . Bevestig elke zes - pins of acht - pins interne voeding kabels van de voeding naar de achterkant of zijkant van de grafische kaart . Vervang de dekking van het geval . Sluit de monitor aan op de achterkant van de videokaart .

Turn 8 op de computer en meld u aan bij Windows . De display zal waarschijnlijk in lage resolutie en slechte kwaliteit , maar dit is normaal .
9

Zorg voor de nieuwste stuurprogramma's voor uw nieuwe grafische kaart van de website van de fabrikant .
10

Installeer de stuurprogramma's naar aanleiding van de aanwijzingen op het scherm om het proces te voltooien . Herstart de computer .

Previous: Next:
  Videokaarten
·Hoe te ontgrendelen een ATI gr…
·Hoe weet ik of een grafische k…
·Over de videokaart in een Mac …
·Hoe kan ik een nieuwe videokaa…
·Hoe maak je een ATI videokaart…
·Hoe om te bepalen Als een vide…
·Hoe je grafische kaart compati…
·Hoe om ruimte vrij te maken op…
·Hoe Laptop grafische kaart bij…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te verwijderen Logitech Mouseware 
·Doel van het defragmenteren 
·Hoe zet ik muziek op een Flash Drive ? 
·Belang van Processing Cores 
·Hoe te kopiëren of overbrengen van een …
·Hoe maak je een grafische kaart Probleem…
·Hoe maak je een Echo Darla geluidskaart …
·Hoe Hook Up een M3N -HT Onboard HDMI -ui…
·Hoe maak je een gebruikers-ID voor een I…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com