Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Toshiba 2410 - S203 moederbord verwijderen Instructies
Een vloeistof gemorst of hardware mislukking kan het nodig zijn om het moederbord of andere interne componenten in een Toshiba Satellite 2410 - S203 laptop te vervangen maken . Het verwijderen van het moederbord is ook een noodzakelijke stap in de meeste laptops wanneer de BIOS-wachtwoord moet worden goedgekeurd door het loskoppelen van de interne knoopcel batterij . Met de juiste procedure kunt u de Satellite 2410 uit elkaar op een manier die het mogelijk maakt om te worden weer in elkaar zonder schade aan de tere plastic lipjes en interconnecties in het proces gezet . Wat je nodig hebt
Kleine schroevendraaier set
Plastic mes of creditcard
Flashlight
Toon Meer Aanwijzingen
1

Back -up van alle bestanden op de computer als het nog steeds laarzen en werkt normaal .

Schakel de Satellite 2410 - S203 door te klikken op 2 " Start" en het kiezen Afsluiten in plaats van het sluiten van het deksel of op andere wijze waardoor de computer om te gaan in de slaap -of sluimerstand modus . Haal het netsnoer uit het stopcontact strip en sluit het deksel , klap de laptop over en de batterij uit het batterijcompartiment te verwijderen .
3

Verwijder het deksel van het geheugen en de harde schijf compartimenten door het losdraaien van de schroeven en het opheffen van de toedekt .
4

Verwijder het geheugen door voorzichtig het verspreiden van het behoud van metalen lipjes weg van de geheugenmodule en waardoor de module op een lichte stijging in de sleuf , dan is het trekken van het geheugen recht naar buiten in de richting waarin het is gericht .
5

Verwijder de schroeven waarmee de harde schijf kooi op zijn plaats houden en schuif de vaste schijf uit de buurt van de connector en uit de Toshiba 2410 - S203 laptop . < br
6

> Klap de laptop weer rechtop en open het deksel .
7

Plaats de plastic mes of creditcard langs de kleine naad tussen de behuizing en de plastic rand van het toetsenbord stuk en voorzichtig wrikken de trim weg van de zaak en naar boven tot deze loskomt .
8

Verwijder de bekleding en verwijder de schroeven die zijn bedrijf het toetsenbord op zijn plaats en knijp de buitenste randen van het toetsenbord in om het toetsenbord te tillen ongeveer een centimeter omhoog uit de zaak .
9

Koppel de kleine platte kabels dat het toetsenbord en touchpad hechten aan het moederbord door het verhogen van de kleine plastic lipje retentie rond de kabel invoegpunt op het moederbord . Zodra deze kleine lipjes zijn gerezen ongeveer een achtste van een duim de kabels moet vrij uit schuiven van de connectors .
10

Verwijder alle zichtbare schroeven uit het moederbord en andere componenten en sluit vervolgens het deksel . Flip de Toshiba Satellite 2410 - S203 terug op de cover en verwijder alle schroeven uit de onderkant van de laptop .
11

Wrik de rand van de zaak uit elkaar zachtjes met het plastic mes of creditcard en scherpstellen de lipjes die op gelijke afstand rond de omtrek van de laptop . Scheid de bovenkant van de behuizing van de bodem en draai de laptop goede kant naar boven .
12

Open het deksel en verwijder de bovenkant van de behuizing van de onderkant van de behuizing , het blootstellen van het moederbord . Verwijder eventuele extra schroeven waarmee het moederbord op zijn plaats . Koppel de kabels die naar de video- , audio- en perifere aansluitingen en alle andere kabels die op het moederbord .
13

Verwijder het optische station en til het moederbord uit de case .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Hoe maak je een GX260 Moederbo…
·De rol van het geheugen in de …
·Hoe je Dual Channel geheugen c…
·EVGA 7600GT Specificaties 
·Wat is PC2700 geheugen? 
·Wat is PC2100 RAM ? 
·Hoe te Connect Mijn SA7130 aan…
·Hoe te optimaliseren een 8800 …
·Hoe te verwijderen van een GeF…
  Related Articles
Dell T3500 Moederbord Specs 
Hoe de videokaart vervangen in een Toshi…
Hoe maak je een videokaart wijzigen in e…
Hoe maak je een grafische kaart te insta…
Hoe je grafische kaart compatibiliteit m…
Hoe de videokaart upgraden voor een Tosh…
Hoe maak je een grafische kaart te upgra…
Hoe Zorg ervoor dat uw videokaart en moe…
Hoe maak je een PCI videokaart In een 76…
  Hardware Articles
·Hoe te openen SD-kaarten Met Toshiba Sat…
·Kan een Mac Mini Gebruik een VGA-scherm …
·Hoe kan ik een Toshiba L25 Keyboard Verw…
·Kan een externe SATA- schijf worden gebr…
·MacBook Pro kenmerken door Serienummer 
·Met behulp van uw iPad als Tweede Worksp…
·Hoe de Gigabyte moederbord X - Fi-kaart …
·Hoe kan ik een laptop Elevate 
·Correcte installatie van een draadloze U…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com