Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Verschil tussen Low en High Density Memory Chips
Met de kosten van het geheugen met lage dichtheid over de opkomst en het toenemende aantal kooplieden Hawking de goedkopere , high - density geheugen , wordt de gemiddelde consument geconfronteerd met drie belangrijke vragen . Wat is het verschil tussen low - en high - density geheugen? Kan ik de goedkopere high - density spul gebruiken? Hoe in de wereld kan ik vertellen welke chips zijn die ? Koper beware . Voordat u van uw creditcard en uw bestelling plaatst , zorg ervoor dat je de antwoorden in de hand . Hoe Memory Dichtheid wordt gemeten

Memory dichtheid
is de maat van de breedte van een chip ten opzichte van haar diepte . Wanneer de informatie wordt opgenomen over een geheugenmodule lijkt het als " DXW - S . " Deze markeringen worden gelezen als " diepte van breedte - . Speed" Diepte wordt gemeten in megabits , wordt breedte gemeten in bits en snelheid gemeten in nanoseconden .
High - density geheugen

High - density geheugen
is geconfigureerd met een hoge diepte en een zeer smalle breedte . Een gemiddelde 1 - gigabyte high - density memory module bevat 16 chips meten 128Mx4 - ( snelheden variëren ) .
Low-density geheugen

In het geval van chips lage dichtheid , de diepte ondieper met een grotere breedte . Een 1 - gigabyte low - density memory module heeft 16 chips die maatregel 64Mx8 - ( snelheden variëren ) .
Telling the Difference

Helaas , het vertellen van het verschil tussen laag - en geheugen met hoge dichtheid is niet altijd gemakkelijk . Vaak wordt de dichtheid van informatie niet afgedrukt op de geheugenmodule . In deze gevallen consumenten hebben een paar opties beschikbaar om te bepalen of een module hoge of lage dichtheid . Als het nummer van de individuele chip zichtbaar is kunt u zoeken naar het online en zien wat info is beschikbaar . U kunt contact opnemen met de fabrikant van de module en gewoon vragen of de module lage of hoge dichtheid . Tot slot , omgaan met respectabele , gevestigde dealers bij de planning van een geheugen upgrade .
Die verenigbaar Issues

compatibiliteit
is een grote zorg wanneer het proberen om te beslissen of de minder dure high - density geheugen is een haalbare optie . Helaas is het antwoord waarschijnlijk nee . Met ingang van 2011 , slechts 10 procent van de moederborden zijn in staat om high - density geheugenmodules te gebruiken . In tegenstelling , het percentage van moederborden kunnen low - density memory modules nadert 100 procent . Als je vastbesloten bent om de high-density geheugen op uw machine gebruiken , contact op leverancier of fabrikant van uw computer om te controleren of uw systeem compatibel is met memory hoge dichtheid .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Korte Functies van Memory Unit…
·Wat is SNR in Geluidskaarten ?…
·USB naar PCMCIA Card Adapters 
·De geschiedenis van CISC 
·Het Geheugen verschil van DRAM…
·Wat is een multifunctionele PC…
·Wat is DDR2 en DDR3 ? 
·Hoe controleert de Memory Wach…
·Socket 478 moederbord Specific…
  Related Articles
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te kiezen tussen een MacBook , MacBo…
Het schakelen tussen programma's op een …
Verschillen tussen een iPad en een iPhon…
Hoe je iCal tussen een iPad en een compu…
Hoe je de bookmarks tussen een MacBook e…
Wat is het verschil tussen de iPad en de…
Het verschil tussen een Apple iPad en de…
Wat zijn de verschillen tussen de iPad e…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Hard Disk Boot Zorg 
·Hoe de condensatoren vervangen op een Vi…
·Hoe meer ruimte te maken op mijn laptop 
·Hoe om te Controleer Beschikbaar Hard Dr…
·Hoe te Reformat Western Digital My Book …
·Hoe de Gyration van een Ultra Mouse Repa…
·Hoe vindt u de BIOS Shorting Pins op een…
·Hoe maak je een Raw partitie converteren…
·Hoe kan ik een DVD Kopiëren naar een ex…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com