Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> PC Computers >> Content
Definitie van PC geheugen
Personal computers ( pc's ) helpen ons op vele manieren , en ze doen al hun functies door het opslaan van gegevens in het geheugen en vervolgens het uitvoeren van diverse bewerkingen op hen . Er zijn vele soorten geheugen die pc's gebruiken, het meest algemeen erkend is Random Access Memory ( RAM ) . Er zijn echter vele andere soorten . Er is Basic Input /Output System ( BIOS ) chipset geheugen , harde schijf geheugen , optische opslag en verwijderbare flash memory . Random Access Memory ( RAM ) op

RAM
is de plek in uw computer waar het besturingssysteem houdt programma's die momenteel worden uitgevoerd , en de gegevens die van onmiddellijk gebruik . RAM-geheugen is sneller dan andere soorten geheugen , zoals harde schijven en floppy drives , zodat het geschikt is voor dit gebruik is . Het slaat gegevens op chips die patronen van elektrische ladingen die de gegevens bewaren . Het is vluchtig geheugen al, en de data wordt gewist als de computer is uitgeschakeld .
Non - Volatile Memory

Basic Input /Output System van de computer ( BIOS ) informatie wordt opgeslagen op chips die de set in hun interne circuits zodanig dat het bewaart de gegevens wanneer de stroom is uitgeschakeld informatie . Dit is belangrijk omdat dit type geheugen wordt gebruikt om informatie die nodig is door de computer op te slaan bij het eerste opstarten en het RAM-geheugen is leeg .
Harde Schijven

langdurige opslag vereist een zeer stabiele type geheugen , harde schijven worden gebruikt voor dit doel op een PC . Ze zijn magnetische schijven met de door een magnetische lees /schrijfkop opgenomen om hen informatie . Dit betekent dat de data blijft in stabiele vorm met de stroom uit voor langere tijd zonder gevaar te worden gewist . Het enige gevaar is van externe magnetische velden die sterk genoeg is om de gegevens te wissen of te wijzigen zou kunnen zijn .
Optical Media

Compact Discs
( CD's ) en Digital Video Discs ( DVDs ) zijn twee voorbeelden van optische opslag . Dit geheugen is op lange termijn , zoals harde schijven , maar heeft niet het gevaar van de- gemagnetiseerd door externe velden . In dit type geheugen is een schijf die wordt gebruikt voor opslag en data is opgenomen met een laser die de digitale informatie in een spiraalvormig spoor op het oppervlak van de schijf brandt . Er zijn verschillende versies die zijn herschrijfbaar , en sommige die alleen kan worden geschreven naar een keer .
Verwijderbare flash memory

Universal Serial Bus
( USB ) -drives zijn een voorbeeld van verwijderbare flash memory . Ze gebruiken een soort chip , zoals BIOS dat de gegevens zullen houden nadat er geen stroom meer in de chip . Dit maakt een USB-drive een goede keuze voor de lange termijn een stabiele geheugen dat kan worden veranderd en eenvoudig herschreven .

Previous: Next:
  PC Computers
·Hoe te openen een Dell SX260 C…
·AM2 Vs . AM2 + Compatibiliteit…
·Hoe vindt u de Dell DPS nummer…
·Hoe maak je een computer voor …
·Hoe de harde schijf voor een H…
·Hoe maak ik een Ultimate AMD C…
·Vergelijking van de Pentium D …
·Intel Core 2 Duo Specificaties…
·Inleiding tot de Personal Comp…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de agenda functie gebruiken op de Ap…
Hoe de Map functie gebruiken op de Apple…
Hoe de batterij van uw Apple iPad uitbre…
Hoe maak je een groep van e - mails met …
Vergelijking van de iPad naar de microco…
Hoe de overdracht van een Xilisoft iPad …
Hoe maak je een iPad , dat maakt geen ve…
De voordelen van een iPad 
  Hardware Articles
·Heb ik een computer op de iPad gebruiken…
·Hoe faxen met behulp van een Kodak EasyS…
·System.exe kan niet worden gevonden bij …
·Verschillen tussen Geheugen & Speed ​​op…
·Hoe kan ik opnieuw openen van een DVD - …
·Pentium III 750 Specs 
·Hoe maak je Voeg een harde schijf van ee…
·Hoe te kopen van meer geheugen voor uw c…
·Hoe de grafische kaart Upgrade voor een …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com