Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> PC Computers >> Content
Intel Core 2 Duo Specificaties
De Intel Core 2 Duo is de dual - core- afdeling van halfgeleider- bedrijf Intel Corporation 's Core 2 merk van microprocessors , geproduceerd voor gebruik in desktop-en laptop -pc's . Degenen die verder gaan in laptops zijn opvallend bestempeld als Intel Core 2 Duo Mobile . De Core 2 Duo verscheen voor het eerst in juli 2006 , vijf maanden na de Core 2 merk zijn debuut had gemaakt . Sindsdien heeft Intel meer dan 80 soorten van de Core 2 Duo -chips geproduceerd . Fabricage

Intel Corporation voegt de " Duo" achtervoegsel aan Core 2 processoren die twee kernen of verwerkingseenheden hebben , om ze te onderscheiden van andere familieleden , zoals de Core 2 Solo ( single core ) en Core 2 Quad ( vier kernen) . De dual cores zijn ingebed in een dun stukje halfgeleidermateriaal genoemd matrijs . Intel gebruikt de 65 nanometer productieproces voor de eerdere Core 2 Duo processors tijdens de eerste twee jaar van de productie . Echter , in 2008 heeft het bedrijf zich tot het 45 nanometer productieproces , waarbij de chips kleiner en dunner gemaakt .
Kloksnelheid

Elke microprocessor heeft een kloksnelheid , die doorgaans wordt gemeten in gigahertz . Ook wel aangeduid als de kloksnelheid of de snelheid van verwerking , is het meten van de snelheid van de processor in de uitvoering van zijn basisfuncties . De U7500 Mobile processor heeft de laagste kloksnelheid op 1,08 GHz , en de meeste Core 2 Duo chips hebben een verwerkingssnelheid binnen de 2 - GHz bereik . Echter , de E8600 heeft een kloksnelheid van 3,33 GHz , een nummer dat hij op de top als van april 2011.
Front- Side Bus Speed ​​

Een andere belangrijke computerchip statistiek is de front- side bus snelheid , dat is de snelheid waarmee de processor voert gegevensoverdracht met het moederbord door de verbinding met de computer van front-side bus interface. Het wordt meestal gemeten in megahertz . In de Core 2 Duo- familie , de FSB snelheid keuzes zijn 533MHz , 667MHz , 800MHz en 1066 MHz voor de laptop -processoren , en 800 MHz , 1066 MHz en 1333 MHz voor de desktop-processoren
Caches en Power .

Elke Intel Core 2 Duo microprocessor
heeft twee caches aangewezen als een Level 1 en Level 2 cache . Dit zijn geheugenbanken binnen de chip die high - speed toegang tot de meest gebruikte gegevens van de computer te voorzien . Wanneer de chip niet gegevens van de L1 cache verkrijgen , gaat de grotere L2 cache en als dat ook faalt , het zijn toevlucht tot de langzamere mogelijkheid van toegang tot het systeemgeheugen van de computer . Met de L2 cache name de Core 2 Duo biedt keuzes van 2 , 3 en 4 MB voor de mobiele chips het toevoegen van het 6MB optie voor de desktop chips . In termen van energieverbruik , alle Core 2 Duo desktop- processors hebben een rating van 65 watt , terwijl de mobiele processors zijn meer energie - behoud bij een bereik van 10W tot 35W .
< Br >

Previous: Next:
  PC Computers
·Wat was de Apple II Made For ?…
·Hoe maak je een Intel Core i3 …
·Hoe uw eigen computer te bouwe…
·Hoe te verpakken en verzenden …
·Overzicht van de belangrijkste…
·Hoe je problemen met moederbor…
·Waarom wordt mijn computer res…
·Hoe kan ik spelen Pokemon game…
·Hoe maak je een dure PC Gaming…
  Related Articles
Hoe u uw iPad 2 startscherm Organiseren 
Hoe maak je een FaceTime gesprek op een …
Hoe te lezen PDF -bestanden in iBooks op…
Hoe de Dock aanpassen op een iPad 2 
Hoe je documenten importeren naar uw iPa…
Hoe te Verizon configureren op uw iPad 2…
Specs van de Apple iPad 2 
HP DC5000 Intel Desktop PC Specificaties…
Hoe te Connect 2 monitoren op een videok…
  Hardware Articles
·Hoe te beginnen bouwen van een computer 
·Hoe de basis van een Acer LCD Verwijder 
·Wat zijn de problemen met klonen drives?…
·Hoe je je toetsenbord schoon met de Vaat…
·Hoe de driver versie voor uw grafische k…
·SilverFast Canon CanoScan 9950F instruct…
·Presario C500 Laptop Specs 
·Acer Aspire 3680 Specs 
·Geschiedenis van de Laptop Computer 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com