Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> PC Computers >> Content
Overzicht van de belangrijkste Computer System Builders
Computers zijn een van de meest gebruikte apparaten in de wereld, en veel bedrijven zijn opgericht om de grote vraag te voldoen . De wedstrijd helpt om de prijzen laag te houden , en het vergemakkelijkt ook de grote verscheidenheid van computers in de aanbieding , catering aan klanten met verschillende eisen . Bedrijven zoals Alienware en Clevo ontwerp krachtige systemen die geschikt zijn voor gamers , terwijl Apple computers zijn al lang gekoesterd door degenen die behoefte hebben aan hoogwaardige videobewerking te doen. Dell

Dell
is een Amerikaanse hoofdkantoor fabrikant van computers . Het is bekend om zijn Inspiron lijn van desktop computers en laptops , die vooral is bedoeld voor zakelijk en persoonlijk gebruik . Zijn XPS lijn van laptops is gericht op zakelijk gebruik en casual gaming . Met het bedrijf de recente aankoop van Alienware , zijn krachtige gaming georiënteerde machines nu verkocht via deze dochteronderneming .
HP

HP
is een fabrikant van desktop-pc's , laptops , en andere computerhardware . Zijn Pavillion lijn van desktop computers , uitgerust met Nvidia graphics processing units , zijn ontworpen voor algemene familie gebruik , zakelijk gebruik en casual gaming . De Compaq Presario modellen zijn compact desktop computers , gelijkaardig in stijl aan Apple iMacs , en die vergelijkbare specificaties . Het bedrijf HP Envy 17 is de meest krachtige laptop , en het is uitgerust met een ATI Mobility Radeon 5850 GPU en een Intel i7 " Sandy Bridge " centrale verwerkingseenheid .
Apple

Apple
is een fabrikant van desktop computers , laptops , tablets , mp3- spelers en mobiele telefoons . Apple-computers staan ​​bekend om hun schone , aantrekkelijke ontwerpen en algemene betrouwbaarheid . Apple heeft ontworpen zijn ultra - dunne MacBook Air lijn van laptops voor degenen die de zorg voor weinig rekenkracht , maar in plaats daarvan verlangen lichtgewicht en draagbaarheid . Zijn MacBook lijn is invoerregel Apple's van laptops , ontworpen voor persoonlijk en zakelijk gebruik . MacBook Pro's bieden meer vermogen en zijn ook verkrijgbaar met een krachtige graphics processing units , maar komen op een hogere prijs . Op het bureaublad voorzijde , Apple biedt de stijlvolle iMac , met een quad-core processors en een krachtige GPU .
Clevo

Clevo
is een Amerikaanse fabrikant , bekend om zijn lijn van krachtige gaming laptops . Zijn selectie van computers heeft zeer aanpasbare specificaties met de nieuwste en snelste CPU's en GPU's . Clevo 's rigs worden gekocht en doorverkocht onder verschillende namen door verschillende laptop verkoopt in en buiten de VS Zijn S3101 laptop , uitgerust met een 13,3 inch scherm , is ontworpen voor lichte draagbaarheid , terwijl de W170 HR is ontworpen om zowel de prestaties en mobiliteit . De top van de lijn X8100 , voorzien van een Nvidia GTX480M is een op en top powerhouse .
Andere Computer Manufacturers

Andere belangrijke bouwers van personal computers
zijn Acer , Asus , Toshiba , Samsung , Sony , MSI , Panasonic , Sager notebooks , Lenovo , Gateway , Fujitsu , LG , Zenith , en Viewsonic .

Previous: Next:
  PC Computers
·Hoe je het geheugen in een Wes…
·Hoe kan ik vergelijken PC tabl…
·Hoe te Connect mijn PC naar mi…
·Hoe wijzig ik de zoom niveau o…
·Hoe u een PC in een Karaoke Pl…
·Mimio probleemoplossing 
·Wat is L2 cache op een Mac 
·Wat is een Consument Grade mic…
·Wat is Centrino -technologie? 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe maak ik een 462 Processor wijzigen ?…
·Hoe de Regio resetten op een Panasonic 
·Hoe maak je een wachtwoord voor een WRT5…
·Brother Toner Poeder Compatibiliteit 
·Hoe maak je een toetsenbord vervangen op…
·Wat zijn de gebeurtenissen van een opsta…
·Hoe maak je een SDHC -kaart Bootable 
·Hoe maak je een Microprocessor Test 
·HP Compaq Presario C502US Laptop Specifi…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com