Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> PC Computers >> Content
PC Preventief Onderhoud Checklist
Computers zijn krachtige tools voor zowel werk als ontspanning , maar ze zullen niet krachtig blijven zonder enige preventieve onderhoudsmaatregelen . Op een personal computer ( PC ) , onderhoud omvat het schoonmaken van openingen en fans , het houden van het toetsenbord vrij van vuil en het beeldscherm goed te reinigen zonder het te beschadigen . Andere preventieve maatregelen zijn onder meer het verwijderen van oude bestanden en back-ups van belangrijke. Schoon Vents en Fans

Verstopte ventilatieopeningen
en stof - verstikte fans oververhitting in computers . Deze onderdelen zijn essentieel voor bewegende lucht in en uit de computer , maar ze allebei te verzamelen stof in de tijd. Ingeblikte lucht wordt gebruikt om stof van de interne onderdelen van een computer te blazen zonder schade aan hen. Het boek " A + gids voor beheren en onderhouden van uw PC" suggereert reinigen openingen en fans jaarlijks , maar vaker reinigingen noodzakelijk zijn in stoffige omgevingen .
Reinig de Monitor

monitoren verzamelen van stof , vingerafdrukken en kleine water vlekken in de tijd. Gebruik een schone , niet-pluizende doek bij het verwijderen van stof uit behuizing van een monitor . De " CompTIA A + volledig overzicht Guide " waarschuwt om nooit reinigingsmiddel voor glas gebruiken op een crystal display ( LCD ) scherm vloeibare want het beschadigt het scherm anti - glare coating . Volgens de " A + gids voor beheren en onderhouden van uw pc , " de voorgestelde frequentie van de monitor schoonmaken is maandelijks .
Reinig het toetsenbord

regelmatig reinigen
houdt het stof konijntjes en vuil uit te bouwen binnen uw toetsenbord . Alcohol is goed voor het verwijderen van vuile vingerafdrukken van individuele toetsen . Besproeien met een blikje perslucht is de geprefereerde methode voor het reinigen onder de toetsen . Het vervangen van de toetsen op moderne toetsenborden is moeilijk en niet gesuggereerd , vooral op kwetsbare laptop toetsenborden . Reinig maandelijks , zoals voorgesteld door " A + gids voor beheren en onderhouden van uw pc , ' of doe het vaker als je regelmatig eten in de buurt van uw toetsenbord .
Clean Up Files

niet-onderhouden harde schijven worden gevuld met tijdelijke bestanden en andere rommel naarmate de tijd verstrijkt . Windows -versies XP , Vista en 7 zijn allemaal voorzien van een versie van de " Schijfopruiming " utility . Dit hulpprogramma vindt alle tijdelijke bestanden , setup- bestanden , tijdelijke internetbestanden en " Prullenbak " inhoud die veilig van uw computer te verwijderen zijn . Microsoft stelt voor het uitvoeren van deze taak wekelijks .
Defragmenteer Schijven

Een ander aspect van de harde - schijf onderhoud is defragmentatie . Als u bestanden toevoegen en verwijderen , raken sectoren een harde schijf van rommelig en ongeorganiseerd . Gegevens van een bestand kan eindigen in vele verspreide sectoren . Lege ruimte opduikt tussen de sectoren . Om te voorkomen dat de harde schijf efficiënt werken , Microsoft suggereert lopen " Schijfdefragmentatie " maandelijks .
Voer Backups

Computer falen
duurt meestal gebruikers bij verrassing , maar dat betekent niet dat moet u uw bestanden verliest wanneer het gebeurt . Het regelmatig uitvoeren van backups van bestanden voorkomt bestand verlies . Windows biedt de " Backup and Restore Center" voor gemakkelijke rit backups . Externe harde schijven maken ook goede back-up opslag , net als thumb drives . Back-up schijven ten minste wekelijks , zoals voorgesteld door " A + gids voor beheren en onderhouden van uw pc . "

Previous: Next:
  PC Computers
·Het verschil tussen 2MB L2 Cac…
·Quad Core Q6 Vs . Q9 
·Voordelen van het kopen van ee…
·Problemen met rebooten op een …
·Hoe om te achterhalen Als Hype…
·Hoe je General Computer Hardwa…
·Hoe je uitschakelen kopiëren …
·Hoe Computer Activity Monitor 
·Hoe in te loggen op de Microso…
  Related Articles
Hoe de agenda functie gebruiken op de Ap…
Hoe de Map functie gebruiken op de Apple…
Hoe de overdracht van een Xilisoft iPad …
Hoe maak je een iPad , dat maakt geen ve…
Hoe de overdracht van een pc naar een iP…
Hoe te Sync mijn iPad met mijn PC 
Hoe kan ik een video vanaf een iPad over…
Hoe kan ik muziek en Sound Audio afspele…
Hoe je foto's uploaden van een pc naar e…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een VK- 30 video te converte…
·Computer Basics for Kids 
·Hoe verwijder ik & Replace De voeding vo…
·Hoe maak je een mediakaartlezer verwijde…
·Delen van een processor 
·Hoe afdrukken Iets als PDF 
·Wireless Keyboard Vs . Wired Keyboard 
·Hoe je BIOS Clear voor 848P - A7 
·How to Get Pictures op een SD -geheugenk…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com