Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Desktop Computers >> Content
Computer Basics for Kids
Het is gemakkelijk voor kinderen om de grondbeginselen van computers begrijpen . Er zijn vijf primaire computer componenten en hun gerelateerde banen die kinderen snel zullen begrijpen en ze enthousiast en vol vertrouwen over de voortzetting van hun computer onderwijs wanneer ze begrijpen fundamentele innerlijke werking van een computer zal zijn . Central Processing Unit ( CPU )

centrale verwerkingseenheid , CPU afgekort , wordt vaak aangeduid als het "brein " van een computer . De CPU is verantwoordelijk voor het uitvoeren van de instructies van het programma dat wordt uitgevoerd . Een CPU is een elektronische printplaat in de computer toren die berekeningen en beslissingen op basis van de input wordt gegeven maakt . Net als een menselijk brein , neemt in grote hoeveelheden informatie , evalueert op basis van waarde en voert een antwoord . Zonder een CPU geen computer kon worden gedaan .
Random - Access Memory ( RAM ) op Twitter

De random-access memory , afgekort RAM , is een computer circuit board dat geeft de CPU directe toegang tot actuele informatie . RAM kan gezien worden als de CPU's bureau . Informatie over de huidige taak in het RAM geladen zodat het kan worden benaderd in een willekeurige volgorde . Dit is anders dan andere vormen van geheugen voor de opslag van informatie, zodat het kan alleen worden geopend in de juiste volgorde . Computers kunnen meerdere chips van RAM in de toren bevat om de CPU meer ruimte om meerdere taken uit te voeren geven .
Monitor

De computer monitor is het scherm op welke computer activiteiten worden visueel weergegeven . Het hebben van een scherm net als een televisie , de monitor geeft een computer gebruiker feedback over de processen en programma's die worden uitgevoerd . De monitor wordt meestal beschouwd als een uitvoerapparaat want het toont de resultaten van CPU en RAM computing. Een uitzondering op deze regel is de touch screen monitor waarmee gebruikers gegevens invoeren door met het scherm met een vinger .
Toetsenbord

Het toetsenbord van de computer is een invoerapparaat gebruikt om instructies voor de CPU handmatig invoeren . Toetsenborden zijn een reeks toetsen losjes gevormd na het ontwerp van een typemachine . Toetsenbord van de computer wordt gebruikt voor het schrijven zowel als gewone computer controle . Voorbij het ​​aantal en lettertoetsen zijn een reeks programmeerbare functie of F toetsen . Deze knoppen kunnen worden voorgeladen met een reeks instructies voor de CPU .
Muis

De computermuis , zoals het toetsenbord , is een apparaat dat wordt gebruikt voor het invoeren van gegevens in de CPU . Wanneer de muis wordt bewogen door de hand van de gebruiker , wordt er een bericht gestuurd naar de CPU om een pijl te verplaatsen op het scherm van de monitor heet een cursor . De cursor is een keuzemogelijkheid die wordt gebruikt om acties te sturen en keuzes maken op het scherm . De muis beschikt over ten minste een knop om iets dat de cursor uit en een andere knop die een lijst met andere opties zien wanneer ingedrukt te selecteren .

Previous: Next:
  Desktop Computers
·Is het de moeite waard om Exte…
·Hoe maak je een Super desktop …
·Hoe een HP Pavilion a1102n USB…
·Hoe je je eigen computer maken…
·Mac Mini Alternatieven 
·Hoe te openen een Dell 8200 To…
·Dell Dimension 3100 Specs 
·Welke onderdelen heb je nodig …
·Hoe u uw eigen 8Gb PC 
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe het nu iTunes University Cursussen v…
Hoe om video te converteren naar Apple i…
Hoe u Windows Media video's converteren …
Hoe je Aanmelden voor een Apple -account…
De beste Stylus Pennen voor de iPad 
Trucs voor de iPad 
  Hardware Articles
·Hoe de Jumper op een Maxtor harde schijf…
·Functies van PC Keyboards 
·Hoe maak je bekend zijn met Gesture - Ba…
·Wat is een SanDisk Card Reader 
·Hoe de iPad kopen 
·Hoe de Low Ink Indicator Reset op een HP…
·ATI Radeon 7000 Specificaties 
·Instructies over HP Desk Jet 812C Printe…
·Hoe kan ik een laptop dvd- drive install…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com