Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> PC Computers >> Content
Hoe je General Computer Hardware Problemen Diagnose
Mr Tortelduif was , jarenlang , een computer support manager . Over die jaren ontwikkelde hij een eenvoudige en effectieve manier om het fundamentele probleem met computer hardware storingen vast te stellen . Dus , is uw computer werkt helemaal niet . Hoe weet je wat te doen ? Bellen in dienst kan krijgen duur , en die al het gedoe van het loskoppelen van alles en de computer te slepen naar een service winkel wil ? Print deze uit en gebruik het als een checklist . Aan het einde van dit proces moet je in staat om een beslissing te nemen over wat te doen met de computer . Instructies
1

Voordat u deze eerste functionaliteit test te starten , stekker van de computer en de andere aangesloten apparaten . Zorg ervoor dat er geen elektriciteit komen in uw systeem . Op een positieve kant , vaak een unplugged -systeem is de wortel van alle dysfunctie . Best practices in computer reparatie eist dat je begint met de meest voor de hand , waardoor de eenvoudigste , problemen . Dit bespaart tijd en expense.By dit te doen kan de oorzaak zijn recht uit de vleermuis te ontdekken . Nu , hoe komt het aan het stopcontact? Ik ben bang dat ik kan je niet helpen met die ene ! By the way , ALTIJD compleet stap 2 voordat u de computer in , als je ontdekt dit is het probleem . Kopen van 2

Zo vreemd als het klinkt , inspecteren en RUIKEN UW COMPUTER BOX . Als het ruikt naar brandend metaal of kunststof , of iets ziet gesmolten of verduisterd , ga dan niet verder. Probeer niet om uw systeem te starten als er een brand binnen van het kan zijn . Doe hetzelfde met uw monitor .
3

Controleer of uw computer componenten goed zijn aangesloten . Opnieuw beginnen simpel . Je weet nooit wanneer iemand per ongeluk en onbedoeld is verhuisd van een draad . Als je instructieboekje van uw computer ( u deed houden dat , nietwaar ? ) , Krijgt het nu uit . Zorg ervoor dat zelfs kleine dingen, zoals de muis , zijn correct geïnstalleerd . Ja , iets kleins als dat uw systeem zouden kunnen hangen .
4

Ervan uitgaande alle onderdelen correct zijn aangesloten , en er is geen brandlucht , nu PLUG UW COMPUTER IN EEN ELEKTRISCHE BRON . Nogmaals , dit niet doen als u vermoedt dat er iets in brand staat .
5

Voordat u de computer start , neem dan maak je klaar om te luisteren naar geluiden . Uw computer technicus kan u vragen over de aard van de geluiden bij het opstarten . Hier krijg je een klein stukje papier en een pen - bereid een beschrijving van klanken op te schrijven . Nu , start u de computer .
6

SCHRIJF OP SOUNDS . Ik weet dat vreemd lijkt , maar gebruiken woorden als " zoemend " en " scratchen " of " hoge toon , " ongeacht het geluid het beste beschrijft .
7

SCHAKEL DE COMPUTER op de eerste detectie van een brandgeur of van een hoge toon geluid dat je oren irriteert . Als u merkt dat een van deze dingen , sloot de computer , de stekker en bel uw monteur . Als dit het geval is , zult u niet in staat zijn om dit probleem te herstellen .
8

Als de computer normaal opstart en er zijn geen rare geluiden , kan uw systeem geen grote hardware problemen . Na verloop van tijd echter , LUISTER om ervoor te zorgen dat de SYSTEM FAN KOMT OP . Als de computer opwarmt moet dit kick inch Een uitgebrand fan kan een systeem snel tempo vergrijzen . Lopen een groot programma , zoals een webbrowser . Als de ventilator maakt vreemde geluiden , sluit de computer af immediately.If de ventilator niet gaat branden na ongeveer tien minuten , kan het niet functional.If uw hardware begint niet in de tijd , bereid zijn om de monteur te vertellen over dit feit . < br
9

> LUISTEREN voor elke vorm van SOUNDS als de DISK DRIVE LIGHT knippert . Er moet een "normale" hum als de disk drive spins en bevraging van gegevens zijn. Nogmaals , als u een vreemd geluid hoort , sluit de computer onmiddellijk af ( indien nodig , haal de stroom ) .
10

Maak een lijst van alle hardware wijzigingen die u in de afgelopen maand of twee . Uw technicus kunnen willen weten over alles wat je .
Toegevoegd 11

Als alles goed werkt , overweeg dan om een ​​technicus hoeft een "once -over " te controleren en een REINIGING VAN HET GEVAL . Soms brandende geuren komen van stof in je box . Je moet een gekwalificeerde technicus computer naar uw computer te inspecteren een keer per jaar of zo .
12

Als u nog steeds problemen ondervindt , bel uw TECHNICIAN en zorg ervoor dat je een lijst met geluiden , computer verandert , en uw computer model en specificaties beschikbaar . Kunnen beschrijven wat er gaande is . Geen informatie over geluiden , veranderingen en hardware die je die persoon kunt geven zal nuttig zijn .
13

Houd 'S uw TECHNICIAN telefoonnummer op uw computer . Gebruik een sticker op de zijkant . Op die sticker zorg ervoor dat u het modelnummer van uw computer , naam van de fabrikant , welk besturingssysteem je gebruikt , en hoeveel geheugen in de computer te beschrijven.

Previous: Next:
  PC Computers
·Hoe een eMachines T1840 Fix 
·Toshiba Vs . Gateway 
·Acer Aspire 9500 Specificaties…
·Hoe kan ik een NTFS- partitie …
·De Specificaties van een IBM L…
·Hoe te CTX Pentium 3 Computer …
·Invloed van de computer op Ame…
·Specificaties voor de HP Pavil…
·Hoe te eMachines Computers Pas…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een verloren laptop melden 
·Zo verbindt uw pc naar Direct TV 
·Hoe te Epson Smart Panel Default Setting…
·Hoe maak je verbinding een desktop naar …
·Hoe kan ik een Sony DRX710 Reset 
·Hoe maak je een Mustek 600 USB Installee…
·Hoe maak je een PC Raam van plexiglas Gl…
·Hoe maak je mijn HP computer Start en St…
·Hoe je het scherm Installeren op een Ins…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com