Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> PC Computers >> Content
Hoe te Setup HD 5850 Crossfire
ATI 's CrossFire gaming systeem maakt gebruik van de gecombineerde kracht van meerdere grafische verwerkingseenheden , of GPU's , om de prestaties te verhogen . U kunt een ATI Radeon HD 5850 grafische kaart te installeren basis samen met een compatibele ATI Radeon grafische kaart , en verbinden de twee samen te spelen . Deze fysieke verbinding , in combinatie met up - to-date software drivers , verhoogt de prestaties over de gehele linie , met inbegrip van verbeterde resolutie capaciteiten en verhoogde frame rates . Dit zal leiden tot het spelen glad met de instellingen details van de software van uw computer is ingesteld op maximum. Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
1

Verwijder het deksel aan de behuizing van de pc door het losdraaien van de schroeven waarmee de kap vast te zetten aan het lichaam van de zaak met een kruiskopschroevendraaier . Trek het deksel naar voren , zodat u toegang tot de interne onderdelen . Kopen van 2

Installeer de twee HD 5850 grafische kaarten in de eerste twee open PCI - e videokaart slots . Dit zijn de langere uitbreidingsslots aan de achterkant van uw moederbord grenst aan de achterkant van de zaak . Duidelijk de sleuven voor de installatie door de schroeven die in het bezit van de twee case slot covers voor de twee uitbreidingsslots in de achterkant van de zaak , en trek de sleuf omvat gratis . Schuif de grafische kaarten in de open sleuven tot de hendels aan de achterkant van de sleuven klikken omhoog tegen de ruggen van de kaarten .

Plug 3 een zes - pins stekker uit uw voeding in de achterkant van elke kaart . Bevestig de CrossFire bridge chip op de kleine sleuven aan de bovenkant van de grafische kaarten om fysiek verbinden de twee kaarten .
4

Plaats de dekking van PC , zet deze vast aan het geval met schroeven . Bevestig een videokabel aan op de video- uitgang aan de achterkant van de eerste HD 5850 -kaart geïnstalleerd . Sluit het andere uiteinde van de kabel aan op uw systeem monitor.

Turn 5 op de pc en de monitor . Wacht tot het systeem om het Windows- besturingssysteem te laden .
6

Log in op de AMD website en download de drivers voor de ATI Radeon HS 5850 . Sla het installatiebestand driver op uw harde schijf en voer het bestand door te dubbelklikken op de bestandsnaam . Volg de driver installatie-informatie om de stuurprogramma's voor uw systeem te installeren . Start de computer opnieuw nadat de drivers zijn geïnstalleerd om het gebruik van de kaarten in CrossFire -modus in te schakelen.

Previous: Next:
  PC Computers
·Hoe u uw trage computer Fix fo…
·Hoe te Autoplay instellingen w…
·Veranderingen in Computers in …
·Nadelen en voordelen van Compu…
·Hoe maak je een echt snel krac…
·Hoe te bespoedigen een AMD K6 …
·Hoe u Windows fysieke geheugen…
·Hoe maak je Whitewash een comp…
·Hoe Computer Cable Problemen D…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Wat zijn de gevaren van een Beschadigde …
·Acer Aspire RAM Installatie 
·Hoe je gegevens te extraheren uit een la…
·Hoe de systeemkaart vervangen op een HP …
·Firewire 4 Pin Vs . 6 Pin 
·De geschiedenis van Laptops 
·Hoe een PDF voor Kindle formaat 
·Epson Onderhoud 
·De verschillen tussen draagbare en exter…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com