Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Epson Onderhoud
Epson is een bekende producent van printers voor zowel de thuis en op kantoor . Printer lijnen beschikbaar via Epson zijn de Stylus , Foto, inkjet, laser en multifunctionele . Om te zorgen dat uw printer goed werkt voor zo lang mogelijk , moet je een aantal fundamentele onderhoud op de machines uit te voeren . Voor meer specifieke onderhoud voor uw specifieke Epson -model , raadpleegt u uw handleiding . De printkop reinigen

Als de printkop van uw Epson printer verstopt raakt , kan dit afbreuk doen aan de integriteit van uw documenten . Om het reinigingsproces te starten , houdt u de inkt -knop gedurende drie seconden op de voorzijde van uw control panel . Nadat je dit hebt gedaan , moet u klikken op het pictogram van de printer op de lade van uw pc . Uit het menu dat verschijnt , kiest u " Printkop reinigen . " Volg de instructies op het scherm en wacht ongeveer een minuut voor de Epson printer om de koppen te reinigen . Zodra het klaar is en het groene lampje brandt , selecteer " Print Nozzle Check . " Als de pagina de printer heeft geen gaten of witte lijnen , is de printkop succes is gereinigd .
Vervang inktcartridges of Laser Toner

Afhankelijk van het type printer dat u bezit, moet u de inktpatronen of de toner periodiek worden vervangen . Het rode lampje wordt weergegeven op de printer en u zult een waarschuwing krijgen op de lade van uw pc wanneer het tijd is om nieuwe cartridges te installeren . Epson raadt u Epson merk vervangende producten te gebruiken om de levensduur van uw printer te verlengen . Te installeren , verwijder voorzichtig de oude cartridges en afvoeren . Verwijder de lipjes veiligheid op de nieuwe cartridges en schuif ze op hun plaats . Sluit het deksel van de Epson printer en laat het apparaat vooraf gaan in zelfreinigende functie te gebruiken .
Schoon een Epson printer

Voordat u schoon uw printer , zorg ervoor dat u het apparaat loskoppelen en alle voedingskabels los . Verwijder het papier uit de lade en gebruik een zachte borstel handheld om weg stof vuil in de lade . Gebruik de borstel op de feeder van de printer ook. De buitenkant van de Epson- printer kan worden gereinigd met een washandje bevochtigd met warm water en milde zeep . De overtrek kan ook vanuit de binnenzijde van de printer worden verwijderd met nat washandje . Echter , gebruik geen schuurmiddelen op de machine .

Previous: Next:
  computer Printers
·Lexmark Printer installeren Z2…
·De onderdelen van een Lexmark …
·Hoe te Brother printkop reinig…
·Hoe kan ik afdrukken op een ve…
·Draadloze opties Printing 
·Hoe schoon Print Roller Dymo L…
·Refill Aanwijzingen voor C3906…
·Verschillende maten van Kopiee…
·Hoe te wijzigen Canon Printer …
  Related Articles
PC Reparatie en Onderhoud Tutorials 
Beleid voor Server Maintenance 
Practices voor Web Server Maintenance 
Tips voor Server Maintenance 
Preventief Onderhoud Checklist voor Serv…
Hoe stel ik een online onderhoudsschema …
Een checklist voor Server onderhoud 
Server Preventief Onderhoud Checklist 
Hoe de inkt wijzigen in een Epson printe…
  Hardware Articles
·Een vergelijking van de AM2 Vs . de AM3 
·Gebruik van Smart Quill 
·Hoe Hook Up Surround Sound voor een lapt…
·Hoe maak je Enveloppen op een Deskjet 45…
·Over Laptop Externe Harde Schijven 
·Waar kan ik doneren Non Werken Home Spre…
·Hoe je Creative Sound Devices Installeer…
·Computer Voeding Problemen 
·Hoe maak je verbinding een Promethean 30…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com