Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
De onderdelen van een Lexmark X5495
Lexmark schiep de X5495 als een multifunctionele printer met scannen , faxen en kopiëren mogelijkheden . Nu leverbaar, de X5495 ondersteunt Windows besturingssystemen 2000 , XP , Vista en 7 en Mac-besturingssystemen 10.3 tot 10.6 . Naast de elementaire onderdelen , zoals een netsnoer , de Lexmark X5495 opgenomen onderdelen die nodig zijn om u te kopiëren , faxen en scannen documenten en foto's rechtstreeks vanaf de geheugenkaart van uw digitale camera afdrukken . Cartridges inkt

De Lexmark X5495 printer kan zowel kleur als zwart inkt cartridges . Volgens de technische specificaties brochure van het product , kan de Lexmark printen tot 25 pagina's per minuut in zwart inkt en tot 18 pagina's per minuut in kleur . De printer kan ook een speciale foto inktcartridge , speciaal ontworpen om hoge resolutie en kwaliteit te produceren wanneer je eigen foto's af te drukken .
Glasplaat

De component kopieermachine van de X5495 biedt kopiëren zonder computer , wat betekent dat de printer kopieën van documenten kunt maken , zelfs zonder een computer . U kiest een document op de glasplaat en druk op de juiste knoppen te kopiëren . U kunt hetzelfde proces gebruiken om documenten te scannen of faxen .
ADF Lade

Wanneer u meerdere documenten te kopiëren , scannen of faxen in een keer, je kunnen gebruik maken van de ADF , of automatische documentinvoer . In plaats van het plaatsen van de documenten die op de glasplaat met een tegelijk , plaatst al uw documenten in de ADF en de printer zal kopiëren , scannen of faxen ze allemaal . De ADF ondersteunt ook Legal-papier en andere grotere maten die niet passen op de glasplaat .
Geheugenkaartsleuven

De printer ondersteunt een groot aantal geheugenkaarten , waaronder de Sony Memory Stick , SD-kaarten , Microdrive , en de SanDisk TransFlash geheugenmodule . Deze ondersteuning kunt u foto's direct vanaf de geheugenkaart in uw digitale camera afdrukken . De printer heeft ook een PictBridge-poort die flash drives accepteert . U kunt elk type document vanaf de flash drive , zoals Word-documenten , PDF-bestanden en foto's af te drukken .
Papierladen

U kunt geschikt tot 100 vellen standaard inkjet printer papier in de X5495 . De printer kan maximaal 25 vellen speciaal papier , zoals fotopapier of glanzend papier . De X5495 heeft een eenvoudige papierlade die gedrukte documenten houdt nadat ze uit de printer komen . De printer heeft ook een aparte ADF papierlade om documenten die de ADF te sluiten houden .
Configuratiescherm

Het bedieningspaneel bestaat uit een set van knoppen op de printer . Deze omvatten de power knop , kopiëren, scannen of faxmodus knoppen , knoppen om de helderheid van een document formaat wijzigen of aan te passen , en knoppen om zwart of kleur afdrukken te selecteren . Het bedieningspaneel bevat ook een numeriek toetsenbord gebruikt om faxnummers of voer het aantal exemplaren dat u wilt . U kunt het telefoonboek knop gebruiken om te programmeren van maximaal 99 nummers op Speed ​​Dial .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe te vullen een HP 96 inktca…
·Hoe kan ik Reset het inktnivea…
·HP 7310 Installatie 
·Demontage Instructies voor de …
·Laser Printer Maintenance Clea…
·HP 990 Printer Specs 
·Hoe maak je een gebruikte kleu…
·Hoe om afbeeldingen uit een pc…
·Hoe kan ik inkt in de Canon Pi…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe Fix : Lege CD Niet Toegankelijk En O…
·Wat is de oorzaak 100 Percentage van CPU…
·Hoe geld te besparen op inktcartridges 
·Hoe te dwingen Sluit de applicatie in Ma…
·Microchip Technology 
·Zo plaatst u een IDE harde schijf op een…
·Toshiba Recovery Opties 
·Hoe maak je een Exchange Default SMTP Vi…
·Hoe HD Controleer op slechte sectoren 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com