Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Wat zijn de gevaren van een Beschadigde en Exposed Power Cable voor een laptop?
Een laptop netsnoer levert elektriciteit aan het apparaat te laten werken en laad de afneembare accu. Na verloop van tijd , kan de stroomkabel gerafeld in verband met voorwerpen knijpen geworden , trekken tegen en snijden in de kabel . Een beschadigd en blootgesteld voedingskabel is gevaarlijk te hanteren en kan een brand veroorzaken en schade aan uw huis, bedrijf of een andere structuur . Elektrische schok

Er zijn 110 volt elektriciteit stroomt door een laptop netsnoer , als het apparaat wordt gebruikt in Noord-Amerika , en 220 volt elektriciteit , als het apparaat wordt gebruikt in Europa . De elektriciteit die door een beschadigd en blootgesteld voedingskabel kunt u schokken en veroorzaken spiersamentrekkingen , pijn , brandwonden en zelfs de dood .
Fire Danger

Een beschadigd en blootgesteld macht kabel kan vlam vatten als de elektriciteit vonken of ontmoetingen een vloeistof die kan worden ontstoken . Verplaatsen of draaien van een stoel of een ander voorwerp over het beschadigde stroomkabel kan een elektrische vonk genereren . De vonk kan een brand veroorzaken en te vernietigen gebieden rond de voedingskabel evenals uw huis of een andere structuur . Elektrische branden te starten snel en vereisen een poederblusser of multifunctionele brandblusser te blussen , in aanvulling op wat nodig is om andere items die worden ontstoken blussen .
Elektrische Korte

Schade
om onderdelen van de laptop is een ander gevaar van een beschadigde en blootgesteld stroomkabel . Elektriciteit niet goed stromen door een schade -kabel . Niet genoeg elektriciteit kan fan van een laptop of andere componenten leiden tot niet werken . Te veel elektriciteit kan een of meer componenten overbelast . Een kortsluiting kan ontstaan ​​direct na een of meer onderdelen beginnen te falen , waardoor het apparaat werkt helemaal niet en mogelijk brand te vangen .
Aanbevelingen

Koppel en inspecteren uw laptop stroomkabel op een regelmatige basis . Als u alle scheuren , sneden , corrosie , blootgestelde gebieden of enige schade aan de kabel , niet de stekker in de kabel of het opnieuw gebruiken . Contact op met de fabrikant van uw laptop of een geautoriseerde wederverkoper voor een vervangend netsnoer . Gebruik alleen netsnoeren en adapters goedgekeurd voor uw laptop en nooit wikkel de kabel rond een object dat kan ertoe leiden dat de kabel te krimpen of barsten .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe maak je verbinding een Ace…
·De specificaties van een HP Pa…
·Hoe Hook Up een laptop op afst…
·Hoe kan ik een Inspiron 1300 P…
·Specificaties voor een Toshiba…
·Hoe kan ik Problemen met een C…
·Hoe kan ik een Dell Inspiron h…
·Hoe maak je een wachtwoord bev…
·De specificaties van een Compa…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Microsoft Bluetooth Mobi…
·Hoe de computer Probleem Diagnose op Inp…
·Hoe te converteren WMV naar MP4 in OS X 
·Hoe maak je een toetsenbord geval Build 
·Hoe kan ik een fax opslaan naar een Serv…
·Hoe te openen een eMachines zaak 
·Hoe maak je verbinding een Wii -controll…
·Hoe de Multimedia Audio Controller Upgra…
·Hoe maak je een toetsenbord vervangen op…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com