Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Hoe te Trema Typ dan een brief op een toetsenbord
Af en toe kunt u vinden u nodig hebt om een teken op uw computer die is ofwel buitenlandse of gewoon niet beschikbaar zijn op een standaard toetsenbord . De Duitse umlaut is een keer zo'n symbool . Gebruikt in de Duitse taal om een ​​verandering in het geluid geven , kan de umlaut soms te vinden in namen en woorden die we gebruiken in de Verenigde Staten ook. De literaire zusters Brontë , bijvoorbeeld , gebruiken een umlaut op de E in hun achternaam . Umlaut kan worden gevonden over de klinkers A , E , I , O , U en Y in zowel hoofdletters en kleine vormen . Instructies
Typen een Umlaut op een PC
1

Houd de Alt-toets op uw PC . De volgende stap is afhankelijk van de klinker en het geval dat u wilt voor uw umlaut . Als je een kleine letter A met een umlaut , typ de nummers 0228 op het toetsenbord terwijl u de Alt-toets . Als u een hoofdletter A met een umlaut , houd de alt toets ingedrukt en typ 0196 . Kopen van 2

Houd de alt toets ingedrukt en typ 0235 voor een kleine letter E met een umlaut . Houd alt en het type 0203 voor een hoofdletter E met een umlaut .
3

Houd de alt toets ingedrukt en typ 0239 voor een kleine letter I met een umlaut . Houd alt en het type 0207 voor een hoofdletter I met een umlaut .
4

Houd de alt toets ingedrukt en typ 0246 voor een kleine letter O met een umlaut . Houd alt en het type 0214 voor een hoofdletter O met een umlaut .
5

Houd de alt toets ingedrukt en typ 0252 voor een kleine letter U met een umlaut . Houd alt en het type 0220 voor een hoofdletter U met een umlaut .
6

Houd de alt toets ingedrukt en typ 0255 voor een kleine letter Y met een umlaut . Houd alt en het type 0159 voor een hoofdletter Y met een umlaut .
Typen een Umlaut op een Mac
7

Houd de Option-toets op een Mac-computer in en druk op de letter u . Dan beide toetsen los en typt u de letter waarvoor u de umlaut . Bijvoorbeeld , als je een kleine letter A met een umlaut , zou je houd optie en u, release, en typ de letter a . Als u een hoofdletter A , zou je houd optie en de toets u , loslaten en typ de letter A.
8

Houd optie en u, release, en typ de letter e voor een umlaut over een kleine letter E. Als u een hoofdletter E , zou je houd optie en de toets u , loslaten en typ de letter E.
9

Houd optie en u, release, en typ de letter i voor een umlaut over een kleine letter I. Als u een hoofdletter I , zou je houd optie en de toets u , loslaten en typ de letter I.

Hold 10 down optie en u, release, en typ de letter o voor een umlaut over een kleine letter O. Als u een hoofdletter O , zou je houd optie en de toets u , loslaten en typ de letter O.
dan < br > 11

Houd optie en u, release, en typ de letter u voor een umlaut over een kleine letter U. Als u een hoofdletter u , zou je houd optie en de toets u , loslaten en typ de letter U. en voor een umlaut dan een hoofdletter Y , houdt optie en u, release, en typ de letter Y. voor een kleine letter Y , houdt optie en u, release, en typ de letter y .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe te Toetsenbordtoetsen Verv…
·Feiten over Computer Mouses 
·Hoe maak je een toetsenbord Ke…
·Hoe je Speciale toetsen config…
·Hoe Hook Up een muis op de com…
·Hoe kan ik een Dell Keyboard K…
·Wat te doen als een toetsenbor…
·Hoe het toetsenbord te reinige…
·Hoe je muis movments Veranderi…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe u een DVD -ROM drive vervangen op ee…
·Lijst van artikelen die nodig zijn om ee…
·Hoe de Roland Stika SV - 12 Vinyl Cutter…
·Hoe maak je Boot een USB Flashdrive 
·Hoe kan ik meerdere foto's op een HP Sca…
·Specs op een Dell Latitude E5500 
·Computer ethiek en respect voor anderen 
·Hoe meer RAM-geheugen installeren in mij…
·Externe USB-drive FAT32 Format Tool 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com