Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> PC Computers >> Content
Computer ethiek en respect voor anderen
Computers hebben een revolutie in de manier waarop mensen de wereld ervaren . Ze laten u om wereldwijd te communiceren en taken die ooit onmogelijk waren te voeren . Walter Maner bedacht de term computer ethiek en besproken aanvaardbaar gebruik van computers in zijn geschriften . Veel geleerden hebben toegevoegd aan deze begrippen . Alle delen een gemeenschappelijk thema : Computers moeten niet worden gebruikt om schaden , ergeren of stelen van anderen . Respect

Gebruik gemeenschappelijke hoffelijkheid
en respect bij de communicatie met anderen via de computer . Niet ergeren e - mail ontvangers , bijvoorbeeld door te typen in alle - hoofdletters , dit geeft schreeuwen . Gebruik geen beledigende taal online . In het kantoor of openbare computing-omgevingen , hoeft muziek niet blast vanaf uw computer op een hoog volume . Embrace alle gemeenschappelijke regels van de etiquette bij het gebruik van een computer net zoals je doet wanneer interactie face- to-face .
Privacy

Niet alle beschikbare informatie over computersystemen en -netwerken worden bekeken. Als u probeert toegang te krijgen tot prive-informatie die is bevestigd op een computer , kunt u worden het plegen van een computercriminaliteit . Wetten die computergebruikers te beschermen tegen privacy misbruik onder de Electronic Communications Privacy Act en de Computer Fraud and Abuse Act .
Copyright

auteursrecht is nog een ethisch probleem . Auteursrechten beschermen de werken van musici , schrijvers , software- ontwikkelaars en anderen die producten en diensten die kunnen worden benaderd via een computer te maken . Licenties en abonnementen op auteursrechtelijk beschermd materiaal mag niet worden misbruikt . Veel overtreders optreden flagrant , wetende dat het moeilijk is voor de makers en uitgevers om auteursrechten af te dwingen . Doe altijd de ethische ding als je software licenties of abonnementen te kopen , gewoon houden aan de regels . Als u informatie die wordt toegeschreven aan iemand anders te gebruiken, geef krediet waar het te wijten is . Auteurswetten beschermen creatieve werken in print en online .
Malice

Als u een computer gebruikt om opzettelijk hacken , stelen , ergeren of te vernietigen , wordt u kwaadwillig handelen en kan worden overtreden van de wet . Sommige hackers beweren dat ze hun campagnes uit te voeren om de veiligheidsrisico's bloot of represailles nemen tegen rip - offs van grote bedrijven . Hoe dan ook, elke instantie van hacking resulteert in een kost aan iemand . Ethische computergebruik kan niet betrekken boosaardigheid , het moet niet leiden tot opzettelijke verlegenheid , schade of letsel aan anderen

.

Previous: Next:
  PC Computers
·Wat is een Core Processor ? 
·Hoe te Vostro 200 starten vana…
·Hoe je geschiedenis bekijken i…
·Hoe te Computers doneren in Mi…
·Hoe maak je een DAW PC Build 
·Hoe maak je een computer uitbr…
·Hoe kan ik een partitie GPT Di…
·Hoe kan ik een Dell Activity L…
·Hoe kan ik een server voor Cou…
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te kopiëren en plakken op iPad 
Hoe te actualiseren en te herstellen van…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe te Herstart en Reset de iPad 
Hoe te kiezen tussen een MacBook , MacBo…
Hoe het nu iTunes University Cursussen v…
Het instellen en Toegangscode wijzigen o…
  Hardware Articles
·Hoe maak je Smelt een Circuit Board 
·Hoe de Fusion Finish op een Toshiba lapt…
·Hoe te GeForce BIOS versies controleren 
·Hoe kan ik een CMOS EVGA 780i wissen 
·Bluetooth Mouse Feiten 
·Hoe te FPS op een HP Webcam Verhoog 
·Hoe je SSD prestaties te verbeteren Met …
·Hoe maak je een RAID-controller vervange…
·3 - Pin Vs . 4 - Pin CPU Fan 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com