Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Randapparatuur >> Content
Hoe de Roland Stika SV - 12 Vinyl Cutter Operate
De Roland Stika SV - 12 is een vinyl cutter , controleerbaar vanaf uw PC , waarmee je elke denkbare vorm van een vel vinyl in acceptabele grootte bereik van de machine te snijden . Voornamelijk gebruikt voor het maken van teken , de SV - 12 geeft u de flexibiliteit van een printer , met het voordeel van afdrukken naar een waterdichte medium dat is veel duurzamer dan papier . Dit voorziet in de mogelijkheid van tekens die laatste jaren , zelfs wanneer volledig blootgesteld aan de elementen , alle zonder schade . Wat je nodig hebt Vinyl plaat
PC
CutStudio software
Toon Meer Aanwijzingen
1

Zorg ervoor dat de vinyl cutter is uitgeschakeld voor het laden van de vinyl snijden materiaal . Leg het vel vinyl die u wilt snijden in de snijder , het uitlijnen van de linker rand van het vel met het richtsnoer van de frees draait naar links . De SV - 12 accepteert vinyl breedtes tot 12 centimeter en een lengte tot 43 1/4 inch. Draai de kleine vellen knop links van de machine uit de vinyl laden net genoeg zodat de voorste rand van de folie is uitgelijnd met de markeringen op de achterzijde van het mes beschermer in de machine .
2

Start de meegeleverde snij software CutStudio door te klikken op het pictogram van software of het laden van de software van uw Windows-menu 'Start' .

Setup 3 de snij -software door de belangrijkste "Bestand openen " menu , en vervolgens te kiezen voor" Cutting Setup . " Selecteer het model printer , " Roland SV - 12 " uit het drop - down menu onder" Naam ", klik vervolgens op de knop" Eigenschappen " . Selecteer het tabblad en de inbreng van de grootte van uw snijmateriaal " Size " , klik op "OK " te brengen ontwerp -venster van het programma , het weergeven van een whiteboard in grootte uw specifieke vinyl plaat is .
4

Maak de snijden van gegevens op het whiteboard door het selecteren van elementen uit het ontwerp balk aan de linkerkant en ze te plaatsen op het whiteboard waar gewenst . U kunt tekst en vormen te gebruiken voor een eenvoudig teken ontwerp , bijvoorbeeld .
5

Klik op de " Opslaan" -pictogram in het hoofdmenu en kies vervolgens een save bestandsnaam voor uw ontwerp .

6

Druk op de " Cutting " icoon in het hoofdmenu . Controleer of uw frees -model is het doel , en klik vervolgens op " OK . " De computer zal vervolgens het snijden van instructies om de Stika , het uitsnijden van de tekst en vormen u ontworpen in het whiteboard . Snijden varieert afhankelijk van de complexiteit van uw design .
7

Verwijder het vinyl vel van de frees door het draaien van de vellen knop aan de linkerkant van de frees totdat al het materiaal is gratis .
< br >

Previous: Next:
  computer Randapparatuur
·Hoe maak je Monteer een camera…
·Hoe te installeren Een muis en…
·Hoe je Sound Blaster X - Fi Ti…
·Doel van de SATA /IDE naar USB…
·Hoe kan ik een HP -printer con…
·Hoe maak je een Stereo Speaker…
·TV Capture Card Problemen 
·Hoe maak je een USB-toetsenbor…
·Procedure test voor Keyboard P…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe SQL Server 2005 Express 
·Hoe te Shutdown Network Computers 
·Hoe kan ik extra geheugen installeren op…
·CPU Fan Types 
·Hoe kan ik een laptop Change om SSD 
·Soorten Data Transfer 
·Hoe krijg ik mijn computer om DVD's te s…
·Hoe het toetsenbord te verwijderen op ee…
·Hoe om beschadigde gegevens te herstelle…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com