Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Externe USB-drive FAT32 Format Tool
De mogelijkheid om een externe USB harde schijf formatteren biedt een belangrijke functie in het herstellen van de standaard vrije ruimte op het item . Dit op zijn beurt verschaft een werkwijze om een ​​draagbare schijf voor hergebruik wissen zonder zorgen dat overgebleven resten van data zal worden achtergelaten . Echter , het gebruik van bepaalde opmaak methoden veroorzaakt complicaties . De Windows FAT32 keuze is een dergelijke uitdaging . Achtergrond

Een USB externe drive vandaag omvat zowel flash drives en externe , draagbare harde schijven . Deze apparaten zijn de nieuwste evolutionaire stap in draagbare opslag die jaren geleden begon met floppy disk drives en voortgezet met compact disks . Beide soorten aandrijving uitschakelen van de verbinding gemaakt als deze in een USB-slot in een draaiende computer . Ontworpen met maximale draagbaarheid , kunnen externe schijven door elkaar worden gebruikt tussen de pc-systemen en Apple Mac-computers bij juist geformatteerd . Verder kunnen allerlei bestanden worden opgeslagen op hen van videogegevens naar afbeeldingen om tekst .
FAT32 Voordelen

Met behulp van een FAT32- formaat voor uw externe USB-schijf biedt aanzienlijke voordelen . Ten eerste , de aanpak maakt het mogelijk de toegang van uw schijf op elke pc met een Windows-besturingssysteem heeft , ongeacht hoe oud de software is .

Tweede
, FAT32 maakt interoperabiliteit tussen meerdere besturingssystemen . Dit betekent dat u dezelfde externe schijf in een pc , Mac of zelfs een LINUX- computer gebruiken zonder problemen . Als in plaats daarvan de schijf is geformatteerd met NTFS formaat , zou dit niet mogelijk zijn. NTFS veroorzaakt toestemming glitches , die de getroffen externe lezer van functioneren op niet - Windows-platforms zal stoppen .
Problemen

Het FAT32 formatteren aanpak werkt niet goed met grote capaciteit flash drives , meestal geproduceerd vandaag met maten van 40 gigabytes in flash drives en terrabytes op draagbare harde schijven . Dit probleem werd voor het eerst in Windows XP en Windows Server 2003 , waarvan de maximale enkelvoudige schijf formatteren afgetopt op 32 gigabytes bekend , duidelijk minder dan 40 gigabyte en een stuk minder dan een terrabyte .

Als niet aangepakt met een workaround , Windows probeert eigenlijk om meerdere kleinere schijf partities zetten in plaats van een grote omvang bij het formatteren van een grote schijf hulpprogramma extern . Dit op zijn beurt maakt het externe USB-schijf moeilijker te gebruiken voor grote data -projecten sinds de meerdere partities verlaag de maximale capaciteit van de externe drive in het algemeen . Ontwerpers , kunstenaars , ingenieurs en programmeurs van grote programma's hebben de neiging om de meest gefrustreerde met deze beperking , gezien de gemiddelde zeer grote hoeveelheid gegevens van hun projecten .
Alternatieven

One aanpak omvat het gebruik van andere software dan Windows om te helpen met de flash drive formatteren . Door het gebruik van een aantal van deze onafhankelijke programma's , kan een externe USB-schijf de eigenaar enkele grote FAT32-station gewenste krijgen en nog steeds in staat zijn om het te gebruiken binnen verschillende besturingssystemen ( dwz , PC , MAC , LINUX , etc. ) .

Een tweede benadering is om de oude DOS-platform nog beschikbaar in Windows gebruiken en proberen om de externe USB- schijf formatteren via DOS instructies . Technisch , DOS kan de aandrijving met een omvang groter dan 32 gigabyte formatteren , maar het is niet betrouwbaar . Vele malen DOS zal terug te schoppen een fout zeggend de schijf grootte is te groot om formaat .
Voorbehoud

Flash drives
zijn bijzonder kieskeurig met FAT32 . Niet elke flash drive kan worden geformatteerd in de hogere methode . Je bent best gediend door eerst onderzoek naar uw opgegeven flash drive voordat u deze formatteert als sommige merken zullen in principe breken wanneer geladen met een FAT32 formatteren . Flash drives al komen voorgeladen met formatteren wanneer eerst gekocht , dus het helpt om te weten welke versie werd gebruikt vóór opnieuw formatteren . De standaard meestal de neiging om FAT16 .

Daarnaast zijn , alleen maar omdat je een externe USB- schijf in FAT32 betekent niet dat de gegevensbestanden die u laadt erop kunnen door elkaar worden gebruikt , bijvoorbeeld PC , MAC en andere formaten formatteren . Sommige gegevensbestanden kunnen gewoon niet open, ongeacht het gebruik van dezelfde software -programma in een ander platform ( bijvoorbeeld Word PC versus Woord MAC ) .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe je Wireless Mogelijkheid T…
·Western Digital My Book proble…
·Hoe te branden cd 's nauwkeuri…
·Welke Bus Types Gebruik serië…
·SD Flash Cards kunnen niet wor…
·Hoe je het geheugen op een Cis…
·Hoe maak je uitschakelen een S…
·Wat is het verschil tussen een…
·Hoe maak je een harde schijf i…
  Related Articles
Hoe maak je een camera aansluiten via US…
Hoe maak je een iPad externe monitor geb…
Hoe maak je een iPad verbinding naar een…
Kan u een upgrade van de harde schijf op…
Toegang krijgen tot mijn iPad als een Dr…
Hoe te Sync My iPad via een USB 
De externe luidspreker op mijn iPad werk…
Hoe USB gebruiken met uw iPad 
Wat kan ik doen met de USB-adapter op de…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een draadloze verbinding van…
·Hoe maak ik een Problemen Toshiba DP120F…
·Hoe kan ik een document afdrukken op een…
·Hoe te formatteren van een Toshiba exter…
·Hoe de High Fan Speed ​​Test in een Dell…
·Definitie van Drive Strength 
·Draadloze Computer Components 
·Hoe kan ik een laptop te beschermen AC P…
·Wat is een LCD Bezel ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com