Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe te branden cd 's nauwkeurig op een PC
Veel eigenaren van de computer branden muziek-cd's af te spelen in hun stereo-installatie of muziek- cd-speler . Dit artikel legt uit dat betere resultaten vaak worden verkregen door het gebruik van een lagere brandsnelheid bij het maken van de cd . Wat je
computer nodig met cd - brandstation
Toon Meer Aanwijzingen
1

Iedere computer gebruiker wenst om zijn computer te werken zo snel mogelijk hebben . Kracht en snelheid zijn vooral van belang bij het uitvoeren van taken die veel CPU-bronnen ( central processing unit ) vereist . Dergelijke toepassingen omvatten grafisch ontwerp , foto- manipulatie , videobewerking en programma's die intensieve wiskundige berekeningen gebruiken . Echter, er is een bewerking waarbij " langzamer is beter ." - Het branden van muziek-cd's ( compact discs ) kopen van 2

De nieuwste cd rom branden van schijven en cd lege schijf media zijn indrukken van buiten de traditionele 48x opnamesnelheid tot snelheden van 52x en zelfs 56x . Als de snelheid van het branden van een cd toeneemt, neemt ook de kans op fouten in de gegevens . Dit wordt het meest duidelijk wanneer het branden van een muziek-CD worden afgespeeld op een stereo muzieksysteem , niet op een computer . High - speed opname plaatsen hoge eisen aan zowel de cd-media en het cd-station . Fast CD drives zijn gevoelig voor trillingen , omdat hun rotatiesnelheden 12.000 rpm ( omwentelingen per minuut ) kan overschrijden . Vergelijk dat eens met de harde schijf van een computer . Harde schijven alleen draaien op 7200 rpm , en hun media is ingesloten in een afgesloten , stofvrije omgeving . Platters Een harde schijf zijn ook perfect in balans . Snelle cd spinnen kan zelfs leiden tot de schijf media te barsten of breken . Er is echt geen nadeel te branden op een lagere snelheid . Het verschil in de tijd die het kost om een cd te branden op 48x in vergelijking met 56x is minimaal . Het is niet het risico van het ontstaan ​​van een gebrekkig cd waard .

Oudere muziek-CD -spelers 3 hebben vaak moeite met het spelen van cd's die zijn verbrand door een computer . Velen zullen ze helemaal niet spelen . Het branden van een CD met een lagere snelheid in staat kan stellen om te worden gespeeld op meer muziek -cd -spelers dan die gemaakt door high - speed branders . Een andere reden dat sommige oudere cd-spelers niet kunnen spelen computer gemaakte cd ligt in de manier waarop commerciële muziek-cd's worden vervaardigd . De productie gebruikt een persmethode , dan toepassing van een laser "inbranden " spots in de media . Dit indrukken kunnen ook fabrikanten meer informatie op een CD of DVD-schijf kan dan worden bereikt door het verbranden plaatsen . Dit is een reden waarom je niet altijd een kopie van een commerciële dvd-film op uw computer ( een andere reden is de bescherming encryptie ) te maken .
4

meeste cd -spelers , autoradio's en video game consoles gemaakt in de laatste paar jaar zijn in staat om het afspelen van muziek -cd's die werden verbrand door een computer . Herschrijfbare cd's , hoewel, de naam CD - RW's , mag niet worden gebruikt om informatie die is bestemd om te worden afgespeeld op een stereo-installatie op te nemen . Om de meest accurate verbranding van muziek-cd's geproduceerd op je PC te krijgen , gebruik maken van de beste kwaliteit lege CD-media , stel je brandprogramma te branden op de laagste snelheid , en vermijd het gebruik van CD - RW's . Het Windows-besturingssysteem omvat het branden van cd -software , maar een betere controle ( zoals de mogelijkheid om brandsnelheid instellen ) is te vinden in programma's van derden , zoals die door de populaire bedrijf Roxio . Deze programma's bieden ook extra functies , zoals de mogelijkheid om "drag and drop " bestanden om te worden verbrand .
5

Nog een laatste opmerking , vergeet niet om " af te ronden " een burn -sessie , het waarborgen van de nodige gegevens die op de CD . Sommige programma's noemen dit " het sluiten van " de sessie . Als een sessie open blijft, zal het brandproces niet worden voltooid , en de cd zal niet werken . Zorg ervoor dat u de handleiding van de software gebruikershandleiding voor specifieke stap -voor-stap instructies te lezen over het gebruik van het programma om de beste resultaten te krijgen .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe te DMG branden op USB 
·Hoe het opzetten van Raid 1 op…
·Hoe te herstellen van een Disk…
·Hoe maak je een CD Disc Format…
·Hoe to Wire een HAF 932 
·Wat te letten bij het kopen va…
·Hoe gebruik ik mijn SD -kaart …
·Hoe de FPS (frames per seconde…
·Vergelijking van de Samsung Sp…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe vervang ik een Inspiron toetsenbord …
·Hoe maak je een Laptop Skin Reinig 
·Hoe kan ik een HP Deskjet 4270 papierinv…
·Hoe doe ik Refill de PG40 Black Ink ? 
·Hoe kan ik een laptop Evalueer 
·Hoe kan ik een dvd maken om foto's afspe…
·Wat is Bluetooth 
·Soorten en onderdelen van een computer 
·Hoe te TV Video Met een USB Capture 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com