Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Waarom is mijn muis Vertraagde & vriezen ?
Een draadloze of bedrade muis die vertragingen en bevriest het resultaat van verschillende daders kunnen zijn . Of u een optische muis of een muis met een trackball hebt , is het gebruikelijk voor de muis af en toe niet adequaat te reageren , zowel als het nieuw is en na langdurig gebruik . Typisch , deze problemen zijn eenvoudig genoeg dat je ze kunt herstellen zonder de hulp van een computer technicus . Accu

Als je een draadloze muis , een veel voorkomende reden voor het te vertragen en bevriezen hebben is omdat de batterij is behoefte aan het veranderen . Flip de muis ondersteboven , open het batterijcompartiment en verwijder de oude batterij . Vervang deze door hetzelfde type batterij , sluit het deksel en het opnieuw gebruiken van de muis . Als de batterij de oorzaak was van het probleem , zal de muis werken nu correct .
Connection

Een computermuis verbindt meestal op uw computer met een USB -aansluiting , een PS /2 poort of een draadloze verbinding . Draadloze muizen aansluiten via een USB- chip in je computer . Als een van deze drie -verbinding stijlen is niet volledig aangesloten , zal uw muis slechts met tussenpozen werken . Controleer de aansluiting van de muis om ervoor te zorgen de stekker volledig geduwd in de computer -poort .
Track Ball

Als je een muis die gebruik maakt van een track bal in plaats daarvan hebben van een optische systeem , is het gebruikelijk voor de trackball en zijn receptoren te krijgen bedekt met vuil van je muismat in de tijd . Keer de muis naar beneden , verwijder het deksel op de trackball en neem de bal uit . Geen residu Veeg de bal en gebruik uw nagel om geharde vuil halen uit de receptoren die zich rond de bal . Plaats de bal en deksel .
Drivers

Als je nieuwe muis drivers net hebt geïnstalleerd om te gaan met uw nieuwe muis , moet alles goed werken . Als de muis vertragingen en bevriest vanaf het begin , kan de installatie van de drivers een probleem hebben gehad . De stuurprogramma's door hen te vinden in het menu " Add or Remove Programs " onder het menu " Control Panel " . Klik om de drivers te verwijderen en vervolgens opnieuw installeren door het uitvoeren van installatie-cd van de muis of het inpluggen USB-hub van de muis in de computer en waardoor het autorun .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe de gevoeligheid te verhoge…
·Hoe maak je een Scroll Wheel C…
·Hoe de ruis te verminderen Van…
·Hoe de knoppen programmeren op…
·Apple Keyboard koppelen Proble…
·Hoe een muis knop opnieuw toew…
·Wie ontworpen op de spatiebalk…
·Problemen met de muis scrollen…
·iMac compatibele toetsenborden…
  Related Articles
Wat is een jailbroken iPad ? 
Mijn iPad Zal niet Lees PDF's 
Where Is Kobo opgeslagen op een iPad ? 
Hoe maak je een verloren iPad met Find M…
Waarom wordt mijn iPad Say Niet opladen …
Waarom wordt mijn iPad Houd verliezen va…
Hoe te gebruiken mijn iPad op een vliegt…
How to Get My Kindle boeken op mijn iPad…
Is er een grens aan hoeveel mensen Apps …
  Hardware Articles
·Wat is het verschil tussen een GDDR3 & D…
·Hoe kom ik erachter Mijn grafische kaart…
·Doel van de CMOS-batterij 
·Hoe maak je een Virtual WiFi Miniport Ad…
·Hoe kan ik een Sonicwall TZ 170 Configur…
·Hoe te herstellen Toshiba CMOS 
·Hoe mappen coderen op een Network Drive …
·Hoe maak je verbinding een SD-kaart naar…
·How to Set Up een Netgear router met AT …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com