Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Welke switch is het beste voor een mechanisch toetsenbord ?
Er zijn verschillende keuzes van de schakelaar om te kiezen uit bij het overwegen van een mechanisch toetsenbord . Welke het beste werkt hangt af van uw persoonlijke voorkeur - het geluid en de actie die u de sleutel wilt maken - evenals uw primaire gebruik van het toetsenbord ( gaming , office typen of iets anders ) . Dat is de verscheidenheid aan eten , moet je in staat zijn om iets dat aan uw behoeften voldoet . Cherry MX Black

The Cherry MX Black zorgt voor een lineaire, niet - tactiele type schakelaar zonder een klik of stoot aan te geven een toets is ingedrukt . Hoewel dit maakt de actie vloeiender en hulpmiddelen dubbel - tappen - een plus voor gamers - het ontbreken van een fysieke bult ( tactiele feedback voordat de sleutel volledig is ingedrukt ) betekent dat ze niet zo geschikt voor het typen
< br . > Cherry
MX Brown

een half huis tussen de behoeften van gamers die willen beperkte fysieke feedback en typisten die liever maximale fysieke feedback , de Cherry MX Brown biedt een zachte , tactiele hobbel tijdens de sleutel pers, terwijl nog minder kracht nodig en produceert een zachter klik dan sommige andere soorten schakelaars .
Cherry MX Blue

The Cherry MX Blue is meer geschikt voor typisten vanwege een voelbare bult die gemakkelijk kan worden gevoeld en de belangrijkste weerstand die is op een lijn met een gemiddelde niet-mechanische toetsenbord. De schakelaar is ook populair bij gamers , al zijn ze moeilijker te dubbeltikken op , en de release punt waarop je kunt stoppen met het uitoefenen van druk is boven de bediening punt waar de toetsaanslag wordt geregistreerd .
< Br > MX Cherry Helder

ander type schakelaar dat pogingen om een gulden middenweg tussen voelbare respons en gladheid te vinden , de Cherry MX Clear is minder vaak gevonden dan de alternatieven . Het biedt merkbaar tactiele feedback terwijl die ongeveer dezelfde druk als een standaard rubber dome toetsenbord (zonder mechanische schakelaars ) .
Cherry MX Red

The Cherry MX Red is vergelijkbaar naar de zwarte schakelaars in dat er geen fysieke reactie op de toetsaanslag - het gevoel van de sleutel blijft constant als je het op en neer bewegen . Toch voelen ze zich minder weerstand en sneller reageren dan de Cherry MX Black switches , waardoor ze een populaire keuze onder gamers .
Knik Lente

De enige mechanische schakelaar , waar de geluid en tactiele feedback komen exact overeen met de bediening punt wordt de knik veer schakelaar gebouwd rond een kleine veer die een hamer tegen een membraan stoten . Een van de luider en meer tactiele schakelaars .
Topre Schakelaars

De nieuwere topre schakelaars lenen elementen van mechanische schakelaars en de standaard rubber dome toetsenborden . Zij bieden de combinatie van een soepele type-ervaring met een vermindering van de geluidsoverlast in vergelijking met veel andere mechanische schakelaars .
Alpen Schakelaars

Alpen schakelaars
komen in een verscheidenheid van soorten , met inbegrip van zwarte ( meer ), wit ( gladder ) , gecompliceerde ( ouder ) en eenvoudig ( meer recente ) . Ze zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid van tactiele en niet- tactiele , luid en stil configuraties , maar bieden allemaal enige verbetering ten opzichte van standaard rubber dome toetsenborden .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe maak je een DV7 Mouse Fix 
·Wat zijn Grafische Tabletten g…
·Hoe kan ik wijzigen Pointer op…
·Hoe maak je een Apple Laser Mo…
·Hoe Mouse Pads werk? 
·Hoe je Typ een alfanumerieke n…
·Hoe de Touchpad uitschakelen o…
·Hoe te Scroll Instellingen Fix…
·Hoe maak je een hart symbool m…
  Related Articles
Welke toepassingen waren geïnstalleerd …
Wat is een jailbroken iPad ? 
Where Is Kobo opgeslagen op een iPad ? 
Hoe te Toepassingen Schakel de iPad 
Is er een grens aan hoeveel mensen Apps …
Wat Goed Is de iPad ? 
Is een iPad compatibel met Flash ? 
Hoe kunt u uw iPad op te zoeken als je h…
Het schakelen tussen programma's op een …
  Hardware Articles
·Hoe te NX6110 Memory Upgrade 
·Hoe de Epson R300 Reset 
·Hoe je BIOS wissen in een HP 4150 Printe…
·Wat is Dual Core en Core 2 Duo 
·Wat is een Certified herstelde producten…
·Hoe je het moederbord verwijderen op een…
·Hoe maak je een Brother MFC driver insta…
·Hoe om te beslissen of een iPad kopen 
·Hoe te gebruiken NTSC & ATSC TV Tuner Ka…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com