Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Organiseren Laptop Snoeren wanneer ze reizen
Een laptop is handig tijdens het reizen voor zaken of plezier naar e-mail , downloaden documenten te controleren en in contact blijven met je sociale netwerken profielen . Echter , brengen langs al die snoeren en randapparatuur kan een karwei zijn . Wanneer u een reis op het spoor of vliegtuig , organiseren ze om ervoor te zorgen dat u altijd wat u nodig hebt om uw laptop volledig opgeladen en klaar voor gebruik . Snoeren Macht

Een laptop netsnoer wordt geleverd met een AC- adapter die is omvangrijk en maakt het snoer op te bergen . Door zijn vorm en het gewicht van dit gedeelte afzonderlijk worden opgeslagen . Haal het netsnoer uit deze adapter en vouw het snoer dat loopt van de adapter om uw laptop in lussen die dezelfde lengte dan . Gebruik een twist gelijkspel aan het koord spoel beveiligen en dan kleef ze op de adapter . Spoel de dikkere stroomkabel die naar de muur op dezelfde manier en gebruik een grotere kabelbinder of metalen draai gelijkspel om het te beveiligen . Bewaar zowel binnen uw koffer of laptop tas .
Reis met twee laptops

Als je twee laptops en geen ruimte voor de snoeren niet , gebruik dan een label pistool te aangeven welke koord gaat welke laptop . Markeer elke spoel. U kunt wikkelen zelfklevende etiketten rond de snoeren en ook deze gebruiken om de spoel aan elkaar te bevestigen . Een andere optie is om de koorden in een plastic hersluitbaar zakje en plak dan de label op de zak . Pak zowel in uw koffer voor gemakkelijk transport .
Meerdere Cords

Als je kabels voor randapparatuur zoals een muis , USB-apparaat , printer of modem , het zal helpen om elke bestempelen als je ze los te reizen . Koppel een en dan spoel het, zet deze vast met een plastic kabelbinder of tape . Gebruik stickers op duidelijk te markeren welk apparaat het snoer gaat naar . Gebruik afkortingen indien nodig als " PRNT " voor de printer en " MOS " voor de muis. Vertrouw niet op het geheugen om deze kabels te organiseren . Een andere mogelijkheid is om elke slaan in zijn eigen zak en duidelijk het zakje . Schrijf - on Ziploc zakken zijn ideaal voor dit . U kunt andere objecten zoals oude sokken , lege blikjes of zelfs papieren handdoek buizen gebruiken om ze recht te houden .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe maak je een toetsenbord he…
·Hoe een HP Battery Mod 
·Wat maakt een laptop snel ? 
·Hoe te Tap uitschakelen op het…
·Hoe u de juiste laptop voor uw…
·Hoe kan ik een laptop accu sch…
·Hoe kan ik een laptop Processo…
·Hoe maak je een Wi - Fi hotspo…
·Hoe je het geheugen in een Ace…
  Related Articles
Hoe maak je een iPad verbinding naar een…
Hoe gebruik je een iPad 3G aan Sluit een…
Hoe kan ik een laptop te vervangen door …
Hoe maak je een iPad laden via een lapto…
De voordelen van een iPad Vs . Laptop 
Hoe maak je een iPad gebruiken als een l…
Moet ik een iPad of een laptop? 
Is de iPad sneller dan een laptop? 
Hoe te verbinden mijn laptop aan mijn iP…
  Hardware Articles
·Printen op 9x11 Paper 
·Hoe de cd-drive vervangen op een Acer As…
·Inktfilters stimuleren in inktpatronen 
·Hoe te Voice Control op de iPad te krijg…
·Hoe maak je een iPad Hernoem 
·Hoe te Nieuwe Western Digital laptop har…
·Hoe maak je een Gateway Solo Laptop 2000…
·Hoe te lezen PDF -bestanden in iBooks op…
·Hoe maak je een grafische rekenmachine e…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com