Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Wat moet ik controleren als ik kocht een gebruikte laptop ?
Tweedehands laptops kan een groot budget spaarder , maar alleen als je weet wat je krijgt . In ideale situaties , moet u al deze items te controleren voordat u het gebruikte laptop te kopen, maar als je al de nieuwe - aan - je computer , het controleren van diverse items binnen het systeem zal u helpen begrijpen de mogelijkheden en houd het goed loopt . Je krijgt ook een idee van wat u nodig heeft om te upgraden in de nabije toekomst als uw computer behoeften veranderen . Fysieke schade

Onderzoek de hele laptop , vooral de batterij en het scherm , voor de fysieke schade . Krassen en cosmetische gebreken worden verwacht op gebruikte laptops , maar scheuren en chips kan ernstige schade aan te geven. Als u eventuele scheuren of chips vinden , overwegen terug te keren van de laptop , tenzij deze schade is verklaard voordat je hem kocht .
Virussen en Spyware

Voordat u geen persoonlijke informatie op de gebruikte laptop , check het voor virussen en spyware . Verschillende programma's zijn beschikbaar voor virussen en spyware controles en verwijderen ; deze programma's worden meestal onder licentie van jaar tot jaar , dus je kan de dekking hebben als de laptop de oorspronkelijke eigenaar had het altijd beschermd en niet verwijderen van de anti - virus of anti - spyware gereedschappen . Kijk voor vooraf geïnstalleerde gereedschap of laad je eigen , ren dan meteen een volledige virus scan . Controleer ook de firewall- instellingen onder het Configuratiescherm op Windows -computers om ervoor te zorgen heb je volledige bescherming .
Memory

Om ervoor te zorgen dat je krijgt wat je betaald voor de rechtermuisknop op het "Computer " of " Deze Computer" icoon en kies 'Eigenschappen'. Het venster dat verschijnt zal u vertellen de algemene specificaties van uw computer , inclusief hoeveel random access memory , of RAM , is geïnstalleerd . Als uw computer minder dan 1GB RAM , kunt u niet in staat zijn om moderne software te draaien en uw gebruikte laptop kan langzaam zijn bij het uitvoeren van meerdere programma's tegelijk . RAM is eenvoudig en relatief goedkoop te upgraden , dus als u vindt dat de gebruikte computer langzaam rijdt , contact op met de fabrikant voor instructies over het geheugen upgrades en specificaties . U zult ook in staat zijn om uw beschikbare harde schijven bekijken . Als u de overdracht van gegevens van een oude computer naar de nieuwe laptop , controleer dan de grootte van de bestanden die u overbrengt naar zorg ervoor dat je genoeg ruimte hebt . Zo niet, dan moet u een aantal bestanden op te slaan op een extern opslagapparaat , zoals een USB-stick of externe harde schijf .
Networking

Als mobile computing is de reden voor uw laptop aankoop , check haar capaciteiten onmiddellijk te zien of de draadloze en bekabelde netwerken aan uw behoeften voldoet . Als u niet thuis hebben draadloos internet mogelijkheden , zoek een cafe , bibliotheek of andere openbare plaats , dat gratis WiFi biedt en test uw laptop daar. Als u van plan bent om bekabelde verbindingen te gebruiken , dient u de Ethernet -of telefoonlijn havens door het inhaken van de laptop op en bladeren naar uw veelgebruikte webpagina's . Zetten elk huis of kantoor netwerken en te testen door de overdracht van bestanden van en naar de laptop om ervoor te zorgen al uw apparaten goed werken .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe maak je een monitor gebrui…
·Hoe je dvd's kijken vanaf een …
·Hoe kan ik een Toshiba A45 Dem…
·Hoe maak je een Broken Dell La…
·HP NC6000 14 - inch 1.6Ghz 40G…
·Asus X51L Specificaties 
·Hoe partitie een Acer Aspire O…
·Thinkpad 760Xl Specs 
·Hoe maak je een zelfgemaakte L…
  Related Articles
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Wat is een jailbroken iPad ? 
Hoe kan ik opnemen op een iPad ? 
Hoe maak je een harde reset op je iPad 
Kan ik Excel gebruiken met een iPad ? 
Welke bestandsformaten worden door de iP…
Is er een grens aan hoeveel mensen Apps …
Wat Goed Is de iPad ? 
Kan ik kijken Hulu op mijn iPad ? 
  Hardware Articles
·De onderdelen van een Dell 2330d Printer…
·Hoe maak je een Link -poort toe aan een …
·Hoe maak je een harde schijf te verwijde…
·Sound Blaster Technische Specificaties 
·Hoe te Shapes verdienen met een toetsenb…
·Hoe HD- DVD's afspelen op Windows Vista 
·Hoe om uw eigen sjablonen maken voor Not…
·Definitie van een PC Card Slot 
·Hoe je 3000 Microsoft Mouse Setup verbin…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com