Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe de processor vervangen in een HP Pavilion 9500Z
centrale verwerkingseenheid van uw laptop ( CPU ) is de belangrijkste chip bevestigd aan het moederbord die verantwoordelijk is voor de uitvoering van de opdrachten van de software van uw computer . De snelheid waarmee de software werkt, is grotendeels afhankelijk van hoe snel je processor is . Als de snelheid van uw processor niet overeenkomt met de hardware-eisen van de software van uw computer , zal de software langzaam draaien , of het kan helemaal niet werken . De meeste HP Pavilion dv9500 laptops komen geïnstalleerd met een 2 GHz processor . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
platte schroevendraaier
koelpasta
antistatische polsband
Toon Meer Aanwijzingen

Kracht 1 van uw laptop met behulp van zijn besturingssysteem . Haal de stekker uit het stopcontact aan de achterzijde van de laptop . Verwijder een externe apparaten . Klap het beeldscherm en leg dan de laptop beneden op een schone , vlakke werkoppervlak .

Orient 2 de laptop , zodat de voorste opening is naar u toe gericht . Schuif de batterij ontgrendelingsknop naar links om de batterij los te maken van het compartiment. Til de batterij uit het compartiment in de linkerbovenhoek van de laptop .
3

Verwijder de twee harde schijf compartimentafdekkingen , en hun behoud Phillips - schroeven . De harde schijf compartimenten bevinden zich in de linker en rechter hoeken van de onderkant van de behuizing . Pak de zwarte , tabblad mylar op elke harde schijf . Til recht omhoog op elke schijf om het los te koppelen van het compartiment . Verwijder de harde schijven van de laptop volledig .
4

Verwijder de enkelvoudige kruiskop schroef waarmee het optische station aan het compartiment in de linkerbovenhoek van de laptop . Steek een paperclip in de ontgrendeling te drukken op de frontplaat van de optische drive . Duw de paperclip in de release gat totdat de schijf uitgeworpen uit het compartiment. Trek het rijden van de laptop , en zet het opzij .
5

Verwijder de Phillips - schroeven van binnenuit de lege batterijhouder . Verwijder de enkelvoudige Phillips - kop schroef uit het midden van de onderkant van de behuizing dat het toetsenbord op zijn plaats is bevestigd. Verwijder de twee Phillips - schroeven uit de linkerbovenhoek net boven het batterijcompartiment . Verwijder de resterende schroeven aan de onderkant van de zaak .

Plaats 6 de laptop open , en open het beeldscherm helemaal . Pak het toetsenbord bezel , en plaats het gezicht naar beneden op het oppervlak van de laptop . Koppel de lintkabel uit de onderkant van de bezel . Het toetsenbord bezel is het dunne plastic strip boven het toetsenbord montage .
7

Verwijder de drie Phillips - kop schroeven waarmee het toetsenbord in plaats van achter de bovenste rij toetsen . Plaats het toetsenbord naar beneden over de polssteun . Koppel lintkabel van het toetsenbord van zijn moederbord connector . Verwijder het toetsenbord van de laptop .
8

Zoek de luidspreker montage langs de bovenrand van de bovenste behuizing . Koppel de voedingskabel van de luidspreker assembly 's van de power-knop printplaat gelegen in de linkerbovenhoek van de bovenste behuizing . Verwijder de twee Phillips - kop schroeven die de spreker montage op zijn plaats . Til de gehele luidspreker voorzichtig uit de laptop .
9

Koppel de LCD en microfoon kabels van de power-knop printplaat in de linkerbovenhoek van de bovenste behuizing . Koppel de camera kabel zich vanaf de rechterkant van het scherm naar het midden van het moederbord . Verwijder de Phillips - schroeven uit elke LCD scharnier . Til het beeldscherm uit van de basis van de laptop .
10

Koppel alle zichtbare kabels van het moederbord door de gaten aan de bovenkant behuizing . Verwijder de resterende Phillips - kop schroeven waarmee de bovenste behuizing naar de basis van de laptop . Pak de achterkant van de bovenste behuizing , kantel , en plaats het gezicht naar beneden op het vlakke oppervlak in de voorkant van de laptop .
11

Zoek de kleine printplaat in de linkerbenedenhoek van het moederbord . Verwijder de twee behouden Phillips - schroeven . Verwijder de printplaat uit de laptop . Koppel alle overige kabels , en verwijder de resterende Phillips - schroeven uit het moederbord . Til het moederbord uit de laptop , en zet het gezicht naar beneden op een schone , vlakke ondergrond .
12

Draai de drie kruiskopschroeven waarmee de koeleenheid aan de bovenkant van het moederbord . Haal de stroomkabel van de ventilator van het moederbord . Verwijder de koeleenheid van het moederbord volledig aan de processor chip te onthullen .
13

Veeg alle overtollige koelpasta van de processor en het omringende gebied . Draai de processor vergrendeling platte kop schroef tegen de klok in totdat de processor wordt losgekoppeld van het stopcontact . Til de processor uit het moederbord . Bewaar het in een statisch - vrij plastic zak .
14

Herhaal deze procedure in omgekeerde volgorde om de nieuwe processor chip te installeren . Breng een dunne laag van thermisch vet aan de bovenste van de nieuwe processor oppervlak voordat de koeleenheid vervangen . Dit zal voorkomen dat uw processor uit verbranden zodra u op uw laptop .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe te Gigaworks T20 luidsprek…
·Hoe te verbinden met de PC uw …
·Hoe maak je een cd rom te verw…
·Hoe maak je een Casio PV - S40…
·Crashes Met een Acer Aspire 30…
·Tips voor laptops in de klas 
·Systeemherstel van een DV5000 
·HP OmniBook 6000 Informatie 
·Hoe te Batterij Problemen voor…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Wat is WXGA 
·How to Set Up Verizon Wireless Internet 
·De beste manieren om een toetsenbord van…
·Waarom de HP Pavilion dv8000 batterij wo…
·Hoe krijg je Open een HP Deskjet 5850 ? 
·Wat is de Laptop DST Short Test ? 
·Hoe te Sluit een externe SATA naar een l…
·Videokaarten Compatibel met Linux 
·Uitvinding van de Floppy Disc 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com