Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Waarom de HP Pavilion dv8000 batterij wordt niet opgeladen
Jouw DV8000 laptop biedt drie kleine lampjes op de onderste linker hoek van de laptop , met de huidige status van de machine . Het centrum LED geeft de batterij en de laadstatus . Een brandend lampje geeft aan dat de batterij wordt opgeladen , een knipperend lampje geeft aan dat de batterij bijna leeg en helemaal geen licht betekent dat de accu volledig is opgeladen . Als je weet dat je batterij worden opgeladen , en dat kleine licht verschijnt niet wanneer u de stekker in uw adapter , kan het voelen als een klok is ticking totdat je batterij volledig sterft . Systematisch te werk kan helpen beperken van het probleem en leiden tot een werkende oplossing . Eenvoudige problemen oplossen

Hoewel een niet - opladen laptop kan frustratie en ergernis veroorzaken , niet het ergste veronderstellen onmiddellijk . Het stopcontact uw adapter is aangesloten mag dan dood zijn , dus sluit een ander elektronisch apparaat erin om te controleren op de macht . Zorgen voor aansluitingen van de adapter snoer zijn allemaal strak en veilig en controleer of de batterij goed is geplaatst , met schone metalen contactpunten .
Broken Power Jack

De adapter power aansluiting is de kleine ronde gaatje u de stekker van adapter kabel van uw DV8000 in te laden . Deze component is een klein kastje aangesloten op het moederbord van uw paviljoen aan de geleverde elektriciteit te vervoeren van het snoer . De kleine pin in de haven kan gebogen worden, of de bedrading aansluiten van de poort op het moederbord kan komen los , zodat deze niet goed opladen . Reparatie van dit probleem gaat om een ​​simpele kwestie van het vervangen van de beschadigde haven door een nieuwe en het solderen van de draden en component weer op zijn plaats .
Dode Batterij

net als alle andere typen batterijen , zal de batterij van uw Pavilion niet eeuwig duren . Als diverse tips voor probleemoplossing niet om het probleem te verhelpen , kunt u gewoon een batterij die het einde van zijn nut heeft bereikt . Nieuwe batterijen zijn verkrijgbaar bij de fabrikant of een batterij van derden werkt net zo goed voor een fractie van de kosten . Zorg ervoor dat de nieuwe batterij zal met uw laptop werken door het vergelijken van de vorm, de voltage-eisen en modelnummers .
Defecte Adapter Cord

De mogelijkheid om uw batterij op te laden leunt zwaar op de conditie van uw adapter snoer . Als alle andere tekens normaal lijken , kan het snoer zelf de bron van het opladen probleem zijn . Gebruik een voltmeter om de uitgangsspanning van de adapter te controleren en ervoor te zorgen het is nog steeds binnen de goedgekeurde bereik van de laptop en koord . Als het fluctueert enorm - meer dan een paar volt - het kan niet en moet worden vervangen . Inspecteer het snoer zelf op tekenen van schade of rafelen , als die de hoeveelheid elektriciteit die het draagt ​​om je laptop zou kunnen beïnvloeden .
Corrupte driver

de accu van uw Pavilion , zoals zowat alle andere geïnstalleerde componenten , vereist een speciale driver om de juiste functionaliteit te verzekeren . Als dit stuurprogramma beschadigd raakt of beschadigd , zal het niet goed opgeladen . Verwijder het stuurprogramma door het openen van het Configuratiescherm en klik op het tabblad Hardware . Selecteer ' Apparaatbeheer ' en vind batterij bestuurder van de laptop in de lijst . Klik met de rechtermuisknop , selecteer " Installatie ongedaan maken " en herstart de computer . Wanneer het systeem opnieuw is opgestart , zal het de batterij te vinden en installeren van de juiste driver voor.

Previous: Next:
  laptops
·Hoe om te upgraden naar 512 RA…
·Specificaties voor een HP Pavi…
·Dingen om uw laptop Heb Snelle…
·Specs voor een IBM A31 
·Toshiba Satellite A300 - 19Q I…
·Keyboard Instructies voor verv…
·Hoe te omzeilen beschadigde la…
·Hoe Memory Zet op een Dell Ins…
·Slechte prestaties Laptop 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·IBM T42 Specs 
·Hoe maak je een Epson R200 inktcartridge…
·Hoe om te achterhalen wat je hebt gedaan…
·Hoe maak je een overspanningsbeveiliging…
·Hoe kan ik een DVD toevoegen aan mijn la…
·Hoe te SCSI- drivers te installeren 
·Logitech toetsenbord niet werken 
·Hoe maak je een PCMCIA -kaart toe aan ee…
·Wat is een Laser Printer Fuser 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com