Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Systeemherstel van een DV5000
In een onderzoek onder meer dan 10.000 eigenaren van de computer uitgevoerd door computer website How -to Geek , ongeveer 45 procent van de respondenten gaf aan dat zij ten minste eenmaal per twee jaar de besturingssystemen installeren op hun computers . Het opnieuw installeren van het besturingssysteem op uw HP Pavilion dv5000 herstelt het systeem naar zijn oorspronkelijke fabrieksinstellingen , maar je kunt een aantal problemen op te lossen zonder een dergelijke zware maatregel . De dv5000 biedt verschillende hulpmiddelen waarmee u uw computer terug naar volledige functionaliteit . Windows Systeemherstel

Zoals u wijzigingen op uw computer, zoals het installeren van nieuwe software of stuurprogramma's of de hardwareconfiguratie veranderende maken , Windows neemt periodiek " snapshots " dat record huidige staat van het systeem . Als de Pavilion dv5000 stopt onmiddellijk met werken nadat u een wijziging aan het besturingssysteem , software of hardware , het hulpprogramma Systeemherstel herstelt de computer naar een van deze opgeslagen toestanden . De lancering van het hulpprogramma Systeemherstel in Windows XP vereist klikken op de knop "Start " en vervolgens op " Alle Programma's ", " Accessories ", " System Tools " en " Systeemherstel. "
< br >
Laatste bekende juiste configuratie

Als u niet kunt gebruiken het hulpprogramma Systeemherstel omdat Windows niet wordt geladen , de Laatste bekende juiste configuratie is een optie bij het opstarten van de computer . Wanneer u deze optie , Windows laarzen de Pavilion dv5000 met de configuratie van de laatste keer dat het besturingssysteem succes begonnen te selecteren . De initiatie proces omvat de toets " F8 " herhaaldelijk na het inschakelen van de computer totdat het menu " Advanced Boot Options " verschijnt tikken . U moet dan de optie " Laatst bekende juiste configuratie " met de pijl-omlaag en druk op " Enter " om Windows .
Software Setup

Als start u een probleem met een van de vooraf geïnstalleerde toepassingen van de dv5000 's hebben , zal het hulpprogramma Software Setup de originele HP-software opnieuw te installeren zonder dat Windows of andere toepassingen op de computer . Om het hulpprogramma Software Setup te starten , moet u op de knop "Start " en vervolgens op " Alle programma's " en " Software-installatie . " Na het selecteren van de programma's die u wilt herstellen , de aanwijzingen leidt u door de installatie proces .
Reparatie en Full Recovery

Als norm voor probleemoplossing niet zal terugkeren uw Pavilion dv5000 naar de normale werking , de Windows- cd die bij de computer kan het besturingssysteem te herstellen . Als je opstart van de Pavilion dv5000 met het besturingssysteem geplaatste schijf , het scherm een ​​menu waarmee je om Windows te installeren op de computer . Het opnieuw installeren van Windows worden alle bestaande programma's en bestanden van de harde schijf, om uw gegevens op te slaan , moet u eerst het van de harde schijf te kopiëren , indien mogelijk

.

Previous: Next:
  laptops
·Toshiba A215 S4697 Specificati…
·Hoe de UltraNav Pas op mijn Th…
·Demontage instructies voor een…
·Hoe kan ik zien het model van …
·Hoe de processor vervangen op …
·Compaq C304nr Specificaties 
·Hoe maak je een HP laptop sche…
·Hoe maak je een harde schijf V…
·Specs op een Dell Inspiron 810…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de batterij van uw Apple iPad uitbre…
Hoe maak je een groep van e - mails met …
Vergelijking van de iPad naar de microco…
De voordelen van een iPad 
De nadelen van een iPad 
iPad Systeemvereisten 
Hoe maak je een zachte reset van een iPa…
Afmelden bij van Twitterrific op een iPa…
  Hardware Articles
·Hoe PDF-bestanden uploaden naar een Amaz…
·Hoe kan ik een Dell Computer Finance 
·USB Audio Problemen oplossen 
·Hoe maak je een computer Aansluiten op T…
·Hoe kan ik wijzigen Pointer op mijn comp…
·Wat is het verschil tussen een DDR2 en D…
·Hoe maak je een interne harde schijf bui…
·Hoe maak je een Short Circuit Trace op e…
·Wat een super computer kan doen ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com