Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe kan ik een Acer Aspire One Gebruik
Asus vrijgegeven zijn compacte Aspire One netbook in 2008 . Het programma beschikt over een Intel Atom processor ( 1.60 GHz ) , SignalUp draadloze technologie , 512 megabytes SDRAM ( uitbreidbaar tot 1 of 1,5 gigabyte ) , een 8,9 - inch scherm ( 1024 x 600 pixel resolutie ) , een LED- backlight , een 120 gigabyte harde schijf , een SD- geheugenkaartlezer , twee ingebouwde stereo luidsprekers , een ingebouwde microfoon en een 30 -watt power adapter ( die tot zeven uur meegaat ) . De laptop weegt 2,78 £ en maatregelen 9,8 cm breed en 6,7 cm diep met 1,42 centimeter hoog . Instructies
1

Verwijder uw Aspire One uit de doos samen met alle ingesloten onderdelen . Plaats de batterij aan de achterkant onderzijde van de computer door eerst het apparaat om. Schuif de batterij lock knop, gelegen in de rechterbenedenhoek van de onderkant van de netbook , dan naar links en plaats de batterij in de rug , receptoren eerste bocht naar buiten gericht . Beweeg de schakelaar naar rechts , het blokkeren van de batterij op zijn plaats .

Laad 2 de batterij door de stekker van het netsnoer in een stopcontact . Steek het andere uiteinde in de netbook kracht de haven , gelegen aan de achterzijde linkerkant als je geconfronteerd met de computer . Flip de netbook te openen en druk op de power-knop , gelegen op de rechterbovenhoek van het toetsenbord gebied , om de computer aan te zetten .
3

Maak specificaties te basisinstellingen op uw computer door naar aanleiding van de start - up gids, die zal verschijnen nadat het apparaat wordt ingeschakeld voor de eerste keer . Kies uw taal eerst, zoals Engels , Italiaans , Duits , Frans, Japans of Chinees . Klik op " Next . " Typ uw naam in het eerste open veld , selecteer en herbevestigen vergeten . Klik op " Next . " Stel de datum , tijd en tijdzone aan en klik op ' Voltooien '.

Kiezen uit een verscheidenheid van die op het beginscherm functies 4 . Selecteer " Connect " om toegang te krijgen tot het internet , gebruik maken van een koeriersdienst of controleer uw e-mail . Selecteer " Werk " om Writer te gebruiken , het opzetten van presentaties of spreadsheets maken . Selecteer "Leuk " om muziek af te spelen , te beheren foto's en video's of spelletjes spelen . Selecteer "Bestanden" om uw documenten , muziekbestanden of foto's te beheren .
5

Opzetten van een netwerk configuratie door het opzetten van uw LAN -verbinding . De draadloze LAN door op de schakelaar op de rechter voorzijde van het apparaat . Beweeg uw muis over het icoon dubbel computer in de buurt van de onderkant rechts van het scherm en klik erop . Kies de draadloze verbinding u wilt gebruiken uit de lijst die verschijnt .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe kan ik een goedkope gebrui…
·Hoe de binnenkant van een Dell…
·Hoe Transfer Van Laptop naar L…
·Hoe kan ik opnemen Stereo Audi…
·Hoe een HP Pavilion dv4000 Dem…
·Hoe maak je inschakelen van ee…
·Hoe Memory in een Compaq Presa…
·Extra geheugen in een Dell Lat…
·Hoe maak je Voeg een tweede HD…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe je documenten overbrengen naar een K…
·Hoe kan ik een Brother Printer Toner Pos…
·Hoe te starten vanaf de cd-drive op een …
·Hoe kan ik een Asus M4A785 - M Core Unlo…
·BIOS Vs . Software Overklokken 
·Aanwijzingen voor een Canon iP4200 
·Hoe maak je een kabel met USB Laat aan h…
·Mijn MacBook LCD en Mini DVI Are Not Wor…
·Hoe maak je een Sandisk SD Card Fix 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com