Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe de binnenkant van een Dell M1210 Reinig
Laptops kunnen vuil worden vanwege de hiaten die het mogelijk maken stof en kleine kruimels te raken binnenkant van hen . Regelmatig het handhaven van de reinheid van uw laptop zal ervoor zorgen dat het vlot zal functioneren , waardoor een betere ervaring als je het gebruikt . Het reinigen van de binnenkant van een laptop kan lastig zijn als je niet weet wat de juiste procedure om het te openen , en kan zelfs beschadigen . Neem een ​​paar stappen om uw laptop veilig te openen om het schoon te maken . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier met ongeveer 2,5 mm kop
platte schroevendraaier
Kleine borstel
Toon Meer Aanwijzingen
Voorbereiding
1

Verwijder de batterij en vervolgens vermalen uw laptop om ervoor te zorgen dat er geen elektriciteit binnen het wordt opgeslagen . Om uw laptop te aarden nadat de batterij is verwijderd , druk op de knop een paar keer . Kopen van 2

Zoek een klein streepje aan de rechterkant van het scharnier deksel , het gebied boven je toetsenbord . Verwijder de scharnierkap door steken de platte schroevendraaier in de inkeping en dan wrikken deze naar boven . Wees voorzichtig bij het verwijderen van de scharnier deksel om breuk te voorkomen .
3

Verwijder de drie M2.5 - by - mm schroeven onder het scharnier cover die u zojuist verwijderd . Dit zal u toelaten om het toetsenbord til de laptop . Til het toetsenbord totdat u het toetsenbord connector , die eruit ziet als een grijsachtige lint. Til het lipje op het toetsenbord connector af te nemen van het toetsenbord .

Kijk voor de polssteun , dat is een metalen plaat onder het toetsenbord voorzien van een " P. " 4 De polssteun heeft 7 M2.5 - by - 5mm schroeven , elk voorzien van een " P. " Verwijder deze schroeven en zoek vier M2.5 per 8mm schroeven aan de onderzijde van de laptop . Verwijder deze schroeven , evenals de schroef aan de onderkant rechts .
5

Verwijder de Bluetooth-component die is gelegen onder de batterij . Ontkoppel de knoopcel batterij kabel en de touchpad kabel , beide gelegen onder het toetsenbord gedeelte van de laptop . Zodra al deze onderdelen worden verwijderd , kunt u beginnen met het verwijderen van uw polssteun van uw laptop , vanaf de achterkant . Dit zal vele onderdelen van uw laptop bloot te reinigen .
6

Reinig de onderdelen van uw laptop met behulp van uw kleine borstel . Borstel voorzichtig omdat sommige chips in de laptop zijn kwetsbaar . Waarschijnlijk doelstellingen omvatten de ventilator , de ventilatieopeningen , het moederbord , het gedeelte van de laptop onder de polssteun en het toetsenbord .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe je het geheugen op een IBM…
·Hoe te herstellen Mijn HP Pres…
·Hoe maak je een Pocket PC aan …
·Hoe maak je een crash van de H…
·Hoe maak je een Password Reset…
·Hoe kan ik een Acer Aspire Unl…
·Waarom zou ik een laptop sterv…
·Hoe de camera Gebruik op een E…
·Hoe je draadloze communicatie …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·How to Get A Laptop Computer Grant Grati…
·Problemen met mijn CD-ROM drive 
·Hoe maak je een laptop batterij gebruike…
·Hoe te Enveloppen HP 7310 
·Hoe je Tiger OS Boot op een iMac G4 
·De rol van het geheugen in de computer v…
·Hoe een Imagesetter Problemen 
·Hoe Laptop Memory Reinig 
·Hoe USB Keys gebruiken als RAID schijven…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com