Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Apple Computers >> Content
Mijn MacBook LCD en Mini DVI Are Not Working
Als geen van uw MacBook LCD -scherm noch uw Mini - DVI-poort werkt , je zou kunnen kijken naar een zeer dure reparatie . Voordat u naar bill van een technicus te betalen voor het kijken naar je laptop moet u eerst elimineren kleine , eenvoudig op te lossen problemen die zouden kunnen worden voorkomen dat uw laptop uit het weergeven van alle grafische gegevens . Is het inschakelen ?

Je moet om te zien of uw computer daadwerkelijk wordt opgestart voordat u probeert om het probleem op te lossen . Begin met het aansluiten van uw MacBook netsnoer en ervoor te zorgen dat het stuk dat direct hecht aan de MacBook is verlichting van hetzij groen of oranje . Als het licht niet komt op allen , zorg ervoor dat het volledig aangesloten op de laptop . Indien deze is aangesloten , maar geen licht komt op , uw netsnoer moet worden vervangen . Uw probleem is waarschijnlijk dat de accu leeg is en kan niet opladen omdat uw snoer is gebroken .
Controleren Voor Reactievermogen

Als uw computer is aangesloten op een stroombron en stroom krijgt , drukt u op de power knop . Kijk naar tekenen dat de computer daadwerkelijk is ingeschakeld , zoals verlichte toetsen of zoemend geluid afkomstig van onder het toetsenbord . U kunt ook testen om te zien of de computer is in feite aangedreven door het inpluggen van een USB-apparaat , zoals een MP3-speler of externe harde schijf . Als het apparaat registreert een verbinding , weet u uw laptop aan staat.
De GPU

Als uw computer is ingeschakeld , maar kan niets zien , het probleem ligt waarschijnlijk met grafische verwerkingseenheid van uw computer . Afhankelijk van uw MacBook exacte model , kan dit een discrete grafische kaart of extra circuits die is geïntegreerd in het moederbord . Het regelt de overdracht van de grafische interface data gebruiker om het scherm van de laptop als via de mini-DVI -poort . Als uw MacBook GPU is beschadigd , moet u deze brengen naar een technicus om de onderdelen vervangen te hebben.
SMC

U kunt proberen om het probleem op te lossen zonder een bezoek aan de monteur door het systeembeheer controller resetten . Om dit te doen , houdt u de knop gedurende tien seconden om ervoor te zorgen dat uw computer is uitgeschakeld . Druk op de "Shift ", "Control " en " toetsen Option " en de power knop allemaal op hetzelfde moment . Vervolgens los ze allemaal op hetzelfde moment . Als je het scherm en de mini-DVI -poort nog steeds niet werken , moet u uw laptop om een ​​technicus te brengen .

Previous: Next:
  Apple Computers
·Toegang tot een PC Van een Mac…
·G4 Laptop Specificaties 
·Hoe kan ik een MacBook Cooler …
·Problemen met geluid aanpassen…
·Hoe de behuizing te verwijdere…
·Hoe maak je een Macintosh -com…
·Hoe te Analoge Audio op MacBoo…
·Hoe te verbinden eSATA naar ee…
·Hoe je de harde schijf op een …
  Related Articles
Hoe te kiezen tussen een MacBook , MacBo…
Mijn iPad Zal niet Lees PDF's 
Hoe maak je een verloren iPad met Find M…
Waarom wordt mijn iPad Say Niet opladen …
Waarom wordt mijn iPad Houd verliezen va…
Hoe te gebruiken mijn iPad op een vliegt…
How to Get My Kindle boeken op mijn iPad…
Kan ik kijken Hulu op mijn iPad ? 
Kan ik Schrijven op mijn iPad met Ever L…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een HP 460 printer resetten 
·Hoe te verbinden van een PC met een Inte…
·Hoe te Refill Ink de Cartrage voor een E…
·PC Gaming Systeemvereisten 
·Scannen Met een Brother MFC - 7820N Prin…
·Hoe om gegevens van een draagbare harde …
·Can You Route PC-audio via HDMI ? 
·Basis Computertoetsenbordfuncties 
·Verschillende stijlen van Compaq Compute…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com