Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Apple Computers >> Content
UML tools voor een Mac
Als u nodig hebt om schema's op je Mac te tekenen , kunt u gebruik maken van Unified Modeling Language gereedschappen . De UML is een methode die mensen in staat stelt om gestandaardiseerde schema's maken om processen, apparatuur en andere vormen van complexe informatie te illustreren , variërend van engineering tot software-ontwerp . U kunt UML tools te downloaden van ontwikkelaars om te gebruiken op je Mac naar je diagrammen maken . CanvasUML

CanvasUML
is een applicatie ontwikkeld door Todd Ditchendorf voor het maken van eenvoudige UML diagrammen op een Mac . De ontwikkelaar adviseert het voor mensen om te gebruiken voor niet-kritieke werk . Gebruik CanvasUML om dozen verbonden door lijnen van vereniging om uw diagrammen te maken in een aanpasbaar venster te creëren , ook wel een doek gebied . Uw CanvasUML diagrammen worden opgeslagen als HTML -bestanden , die u kunt bekijken in de native webbrowser Safari van Apple .
MagicDraw

nomagic 's
MagicDraw is een UML tool voor de Mac die is geschikt voor mensen die behoefte hebben om schema's van hun software - ontwikkelproces te maken . U kunt het ook gebruiken om diagrammen voor bedrijfs-en procesmodellering maken . Meerdere mensen kunnen werken op dezelfde MagicDraw UML document op hetzelfde moment , wat handig is wanneer een team moet samenwerken aan een project over uw bedrijf computernetwerk .
QuickUML MacOSX

QuickUML MacOSX
is een hulpmiddel UML gemaakt door Excel software voor de Mac . Gebruik QuickUML om u te helpen object - georiënteerde software te ontwerpen . De applicatie laat je code in talen zoals C + + en Java zijn van objecten in het diagram te genereren , en je kunt meerdere programmeertalen gebruikt in een diagram . QuickUML stelt u in staat om uw project op te slaan als een XML - geformatteerd bestandssysteem dat mensen kunnen bekijken en bewerken op Apple -en Windows-computers .
Visual Paradigm for Visual UML

Visual Paradigm 's paradigma voor UML is een UML tool voor Macs . Het is een Java - gebaseerde applicatie , dus het draait op zowel Mac als Windows-en UNIX -computers . Gebruik Visual Paradigm om diagram lay-outs te genereren met rich text documentatie . U kunt schema's maken om de communicatie protocollen , sequenties voor projecten of onderdelen die nodig zijn voor uw project te illustreren .

Previous: Next:
  Apple Computers
·Mijn Mac-computer Battery Char…
·Hoe kan ik een DVD-brander opl…
·Hoe kan ik AVI video's afspele…
·Hoe maak je verbinding een Mac…
·Hoe je het toetsenbord verwijd…
·Hoe maak je een Power Mac G3 u…
·Hoe je PlayStation 2 Games Ops…
·Hoe te herstellen van een Mac …
·Hoe je iMac upgraden PPC VRAM 
  Related Articles
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe om video te converteren naar Apple i…
Hoe u Windows Media video's converteren …
Hoe je Aanmelden voor een Apple -account…
De beste Stylus Pennen voor de iPad 
Trucs voor de iPad 
Aanbevolen Apps voor de iPad 
Hoe te optimaliseren voor de iPad 
Hoe maak je een SIM-kaart wijzigen een i…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik Plaats een 750W voeding in ee…
·Hoe een bestand te kopiëren en Negeer C…
·Hoe je Bluetooth Capability In een HP De…
·Hoe uw Graphics Upgrade 
·Tips voor het kopen van een notebook com…
·Hoe Sony Viao Restauratie Disks Creëren…
·Harde schijven zijn er in verschillende …
·Hoe maak je een toetsenbord toe aan een …
·Waar Is de RAM ligt op een Unibody MacBo…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com