Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Over Laptop Processors
Slechts twee namen worden serieus overwogen als het gaat om laptop processoren : Intel en AMD . De andere processor fabrikanten zoals Cyrix en Motorola worden algemeen erkend als concurrerende alleen in de gespecialiseerde CPU markt . Intel en AMD , aan de andere kant , zijn verwikkeld in een constante , vaak verwarmd collectieve tug - of-war om te bepalen wie de bovenste lijn van processors in de wereld . Intel

Intel
beschikt over acht verschillende laptop processors : de oudere Pentium en Celeron CPU's en de dual -core midrange i3 , i5 en i7 processors . Dit is bekroonden door de high- end i7 Extreme dual -core , de tweede generatie raket voornamelijk ontworpen voor gamers en mensen die werken met complexe en bandbreedte - eten graphics en codering applicaties .
AMD

AMD
heeft een vergelijkbare line-up van de laptop CPU's met de low end waaronder de Sempron en de Turion . De step- up modellen met dual - core processors zijn de Athlon en de high - end Phenom II -serie . Hoewel het is de populaire gerucht onder Silicon Valley talking heads die AMD is altijd speelt katchup naar Intel , heeft dit niet altijd het geval geweest . Bijvoorbeeld , Phenom II -serie van AMD is zeer populair onder de gaming community vanwege de combinatie van een hoge lees - en schrijfsnelheden en uitstekende integratie met een aantal NVidia grafische chips van AMD .
Benchmarks < br >

Genomen op een strikt " zoals geadverteerd " schaal , Intel laptop processors hebben een consistente , zo niet compleet rand aan benchmark- testen CPU . Echter , AMD creëerde zijn eigen rand met overklokmogelijkheden , vooral onder zijn stal van Phenom II processors . De AMD laptop processors zijn schijnbaar veel meer vatbaar zijn voor het nemen van toegenomen spanning en het stimuleren kloksnelheid dan Intel's gelijkwaardig geëvenaard processor.
Wat is voor jou het beste

Afhankelijk van uw behoeften en verlangens van een processor , zowel Intel en AMD hebben veel te bieden aan de individuele gebruiker . Als kraken nummers in complexe spreadsheets met links naar meerdere databases is wat je besteedt veel van uw tijd te doen , kan Intel laptop CPU's een goede optie zijn . Aan de andere kant , als u op zoek bent om je games op de weg , AMD CPU's hebben veel te bieden . Echter , volgens David Chernicoff van ZDNet , de " combinatie van prijs , ondersteuning , ervaring en betrouwbaarheid is meestal veel belangrijker dan de naam leverancier die op de CPU verschijnt . "
< Br >

Previous: Next:
  laptops
·Hoe de ventilator te reinigen …
·Is het slecht om Keep My Batte…
·Hoe maak je een goedkope WiFi …
·Hoe kan ik Take Naast een Dell…
·Hoe maak je een toetsenbord op…
·Mijn HP Pavilion DV6000 gaat n…
·Hoe te openen een laptop zonde…
·Hoe Vergelijk Laptops door Wei…
·Hoe kan ik een laptop huren in…
  Related Articles
Informatie over de iPad 3G 
Raak Informatie over de iPad 
Hoe maak je een iPad verbinding naar een…
Hoe gebruik je een iPad 3G aan Sluit een…
Hoe kan ik een laptop te vervangen door …
Hoe maak je een iPad laden via een lapto…
De voordelen van een iPad Vs . Laptop 
Hoe maak je een iPad gebruiken als een l…
Moet ik een iPad of een laptop? 
  Hardware Articles
·Hoe te IFO bestanden kopiëren naar DVD …
·Hoe kan ik een Cover verwijderen op een …
·Hoe maak je opslaan als een PDF met een …
·GeForce 8800 GT vs XFX GeForce 8800 GT 
·Hoe de geluidskaart aanpassen voor een M…
·Voordelen & Nadelen van Standalone Compu…
·Xerox 5334 Specs 
·Zo plaatst u een Flash Drive op een Mac 
·Problemen DVD Disc Drives 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com